Forum Mazurski OTS
Main Viseq Life! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Screeny (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Main Viseq Life! (/showthread.php?tid=15447)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Viseq Life! - Viseq - 13-10-2013

BRAK CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM, ZNÓW. Czy ja tutaj napisałem 'okurwa za***isty domek jaram sie ojej' czy wstawiłem screeny ? sens boże ludzie weźcie się za czytanie ze zrozumieniem bo jesteście tak śmieszni, że padam na plecy

@baster
domek jest w city, mimo, ze ma nazwe ank to jest w city;]

#popej
co ty piszesz ? rozumiem, że screenow nie mozna wklejać? więc ty też jesteś załosny jarając się lvlem jaki osiagnales bo wstawiasz screeny, SENS

RE: Viseq Life! - TSZUZTKA - 13-10-2013

No widzisz pija, palą, ćpają i mają zjebane mózgi ;] Czego ty się spodziewałeś po ludziach grających Tutaj? XD Chłopie to jest mazur, tu grają same zjeby XD

RE: Viseq Life! - Wu tang - 13-10-2013

(12-10-2013, 21:25:46)TSZUZTKA napisał(a):
Gimbus który oblał poprawkę w sierpniu napisał(a):Nie ma to jak sie podniecac pixelowym swiatem tibi co nie viseq? Domek arena prawa , temple polowa twojego zycia udana , jeszcze postac 800k i juz bedziesz mezaty do konca swojego zycia xD
Nie ma to jak nie zdać poprawki co nie ziomuś?

Wu tang napisał(a):ta zazdrosc mnie pali w chuy szczegolnie ze mam tu 2x wiecej co ty ;d
Ile z tego się sam dorobiłeś? Aky Sona żeś kupił na licytacji. Ciekawe ile na niego wyjebałeś. Jeszcze namelock...
Weź ogól pachy ziomuś.

Znowu ten c**j co wyżej napisał(a):same debugi na arenie XD
Jak się ma internet z aero2 1kb na godzinie to się nie dziw że debugi zjebie...

Gowno wiesz, w szafie spisz Aky Sona zamienilem sie za innego chara z Blue wiec jesli nie wiesz to nie pierdol a internet mam 8 mega gdzie ty ze swoimi 2mega mozesz mi obciagnac jedynie ;x

RE: Viseq Life! - Patrias - 13-10-2013

Tszustka, jakbys wiedzial to Viseqo nie jest swiety w tym niby, ze nic nie kupil i sam sie dorobil, bo kupowal cos za zl, takie mnie sluchy doszlySmile

RE: Viseq Life! - TSZUZTKA - 13-10-2013

(13-10-2013, 13:37:27)Wu tang napisał(a):
(12-10-2013, 21:25:46)TSZUZTKA napisał(a):
Gimbus który oblał poprawkę w sierpniu napisał(a):Nie ma to jak sie podniecac pixelowym swiatem tibi co nie viseq? Domek arena prawa , temple polowa twojego zycia udana , jeszcze postac 800k i juz bedziesz mezaty do konca swojego zycia xD
Nie ma to jak nie zdać poprawki co nie ziomuś?

Wu tang napisał(a):ta zazdrosc mnie pali w chuy szczegolnie ze mam tu 2x wiecej co ty ;d
Ile z tego się sam dorobiłeś? Aky Sona żeś kupił na licytacji. Ciekawe ile na niego wyjebałeś. Jeszcze namelock...
Weź ogól pachy ziomuś.

Znowu ten c**j co wyżej napisał(a):same debugi na arenie XD
Jak się ma internet z aero2 1kb na godzinie to się nie dziw że debugi zjebie...

Gowno wiesz, w szafie spisz Aky Sona zamienilem sie za innego chara z Blue wiec jesli nie wiesz to nie pierdol a internet mam 8 mega gdzie ty ze swoimi 2mega mozesz mi obciagnac jedynie ;x
Nom ja mam 2 mega na sekunde a ty 8 mega na godzinie. heh za***isty internet. serio.

#up
Może nie on zbierał tylko jego skrypty Big Grin

RE: Viseq Life! - Viseq - 13-10-2013

(13-10-2013, 14:23:17)Patrias napisał(a): Tszustka, jakbys wiedzial to Viseqo nie jest swiety w tym niby, ze nic nie kupil i sam sie dorobil, bo kupowal cos za zl, takie mnie sluchy doszlySmile

AHAHAHAHA! no brawo, od kogo kiedy i co kupiłem za złotówki? sam wymysliles czy wafel/haven ci pomogl? AHAHAHAHAHAHAH JA I ZLOTOWKI GZ

RE: Viseq Life! - Viseq - 17-10-2013

coś tam dodam ;d
[Obrazek: shuw.jpg]
[Obrazek: 9jnf.jpg]
[Obrazek: 0rvw.jpg]
[Obrazek: yzei.jpg]

RE: Viseq Life! - Lewy - 17-10-2013

TEN JAK BOCI XDDDDDDDDDDDDDD

GZ.

RE: Viseq Life! - H a v e n - 17-10-2013

Chwal sie dalej pixelami i wrzucaj ss'y co 15min jak będziesz mial coś nowego heheh.
@t Nie GZ

RE: Viseq Life! - Grzesju - 17-10-2013

Umrzyj na raka !!!!!!
!
_______ .....

RE: Viseq Life! - Wafel - 17-10-2013

(17-10-2013, 19:38:23)H a v e n napisał(a): Chwal sie dalej pixelami i wrzucaj ss'y co 15min jak będziesz mial coś nowego heheh.
@t Nie GZ

x2, nie gz

RE: Viseq Life! - Viseq - 17-10-2013

(17-10-2013, 19:38:23)H a v e n napisał(a): Chwal sie dalej pixelami i wrzucaj ss'y co 15min jak będziesz mial coś nowego heheh.
@t Nie GZ

No tak, skoro dla ciebie 15 minut to 5 dni (bo w takim odstępie teraz wstawiłem ssy) to czas ogarnąć ile mierzy minuta/godzina/dzień/tydzień Smile))
Wytłumacz mi też, dlaczego mam nie wrzucać screenów np.swojego nowego domku? Zabronione to jest?

RE: Viseq Life! - Axorio - 17-10-2013

"mazurek to hodowla baranów" to było do ludzi wyżej.

@t
Szalejesz kacper, gz

RE: Viseq Life! - Melvil - 18-10-2013

(17-10-2013, 21:44:01)Wejfel napisał(a):
@t Nie GZ

x2, nie gz

Haven zagina czasoprzestrzeń, siedzi 4 lata w gimbazie.

RE: Viseq Life! - H a v e n - 19-10-2013

@up te twoje wypowiedzi sa żalosne xD. Boze kto urodzil takie dziecko jak Ty, no Kto ????? Chyba sam w to nie wiezysz co nie ?

RE: Viseq Life! - Melvil - 19-10-2013

Idź kup słownik. Żałosna to jest twoja wypowiedź, m.in. : "Chyba sam w to nie wiezysz co nie? "
W przeciwieństwie nie powiem Tobie tekstu "Kto urodzil takiego zjeba co nie zna ortografii, co nie potrafi układać normalnie zdań"
Pozdro gimbus.

RE: Viseq Life! - Viseq - 19-10-2013

(19-10-2013, 18:29:48)Melvil napisał(a): Idź kup słownik. Żałosna to jest twoja wypowiedź, m.in. : "Chyba sam w to nie wiezysz co nie? "
W przeciwieństwie nie powiem Tobie tekstu "Kto urodzil takiego zjeba co nie zna ortografii, co nie potrafi układać normalnie zdań"
Pozdro gimbus.

x2
#haven
wierzysz* chyba pomyliło Ci się z wieżą 15 latku

#down
czy to roznica 15-16? prawie, że żadnaTongue

RE: Viseq Life! - H a v e n - 19-10-2013

Ostatnio mówiles ze mam 16 lat teraz 15 o k***a xD. Idz spinaj sie przez pixele dalej i zycze Ci duzo nuggetow elo .

RE: Viseq Life! - Viseq - 21-10-2013

siemanko, chwale sie lvlem znow haven hejtuj
[Obrazek: qwa4.jpg]
[Obrazek: xajx.jpg]
[Obrazek: lajv.jpg]

RE: Viseq Life! - Althenor - 23-10-2013

Ale ci komentuja xDDD nie dziw sie nikogo na 4 um nie ma anie w grze xD