Forum Mazurski OTS
Nowa Edycja Mazurski! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Nowa Edycja Mazurski! (/showthread.php?tid=18178)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Ulthar - 07-01-2015

Bo to Bambik, po prostu Smile

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Sir Goldi - 07-01-2015

(07-01-2015, 0:35:00)Vinox napisał(a): czemu ?

Bo go tam kiedy zablokowałeś czy coś takiego nie pamiętam już, ogólnie jak nie będzie arenek mógłbyś odświeżyć potwora drako, zrobić lepszy exp za nie i taski czy coś, ich wyspa na etero to najlepszy resp na mazurku więc szkoda żeby się marnował a ludzie znów by mogli tam expić jak ładne parę lat temu a nie tylko po motylera łazić.

Goldek, a przeczytałeś jakie moby zostały zmodyfikowane? Smile

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Sir Goldi - 07-01-2015

jakoś mi to umknęło xD

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Wafel - 07-01-2015

Drako też jest zrobione Goldenka ;p

RE: Nowa Edycja Mazurski! - DonPikeyo - 07-01-2015

(06-01-2015, 20:27:31)Vinox napisał(a): DonPikeyo, skoro jesteś takim jasnowidzem to po jaką cholerę tu siedzisz skoro da Ciebie "zapewne nic więcej nie będzie"  Niedowartościowane dziecko.
OMG, skąd się biorą tacy ludzie.
Kazdy kto gra napisze podobnie(grajac tutaj wczesniej). Jak napisalem wyzej procz kopii !speed nic nowego.

To jak Vinoxie kiedy dodasz reszte rzeczy z a*o? moze zmniejsz exp rowniez do x5 i dodawaj raz na pol roku jakas kopie z ich serwera?
po 10~restartach(co 3msc) wprowadz rowniez mape z a*o.

Powodzenia w grze (tylko totalne maniaki tutaj wbija)

Ostatni post Bambika - cieszycie sie nie?

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Vinox - 07-01-2015

Mazurski słyną kiedyś z kopi APO, czy to powróci nie wiem, zdecydują gracze. Wtedy jak staraliśmy się dodawać ich pomysły grało dużo osób teraz troszkę mniej, dlatego uważamy, że skopiowanie ich pomysłu nie jest głupie. Ostatnio nawet wiedziałem, że gracz wpisywali !speed

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Cytexx - 07-01-2015

Hmm, no przede wszystkim powinniscie sie wziasc za Boty, gralem ostatnio jakos w 2009 , i na tej edycji co byla teraz jakis tydzien, ale 90% osob to byly full afki na arenkach, wiec mi sie odechcialo Big Grin . Progressem jest brak erenek Smile . Z checia zagram, nawet nie zamawiam juz pacca na RL .

Moja propozycja jest dodanie jakiegos lepszego systemu kupowania domkow, nie kazdy moze byc o danej porze danego dnia na licytacji Sad

Oraz przede wszystkim wykluczenie kluczowych itemow typu v set , itp z LOOT'a zeby mialy one jakas wartosc Smile .

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Kopekxd - 07-01-2015

Wykluczenie tych v setów m wandów itd. z lota akurat jest dobrym pomysłem. Zamiast tego dać więcej hajsu z tych mobów.

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Wafel - 07-01-2015

bot będzie karany, kwestia dogadania okresu bana ;p

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Cytexx - 07-01-2015

(07-01-2015, 15:36:30)Wejfel napisał(a): bot będzie karany, kwestia dogadania okresu bana ;p

1 raz na cave - miesiac
2 raz na cave delete Big Grin

Tygodniowych banow sie nikt nie przestraszy, i pewnie i tak polowa bedzie bocila i nikt ich na goracym uczynku nie chwyci, bardziej kwestia tego, czy ktos bedzie tego pilnował Big Grin

Ciekawe jak to będzie ze Skala .. Manualnie nie ma zamiaru grać, co sam oznajmił na forum nie dawno , hmm .. Smile

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Mr Death - 07-01-2015

(07-01-2015, 16:05:43)Cytexx napisał(a):
(07-01-2015, 15:36:30)Wejfel napisał(a): bot będzie karany, kwestia dogadania okresu bana ;p

1 raz na cave - miesiac
2 raz na cave delete Big Grin

Tygodniowych banow sie nikt nie przestraszy, i pewnie i tak polowa bedzie bocila i nikt ich na goracym uczynku nie chwyci, bardziej kwestia tego, czy ktos bedzie tego pilnował Big Grin

Ciekawe jak to będzie ze Skala .. Manualnie nie ma zamiaru grać, co sam oznajmił na forum nie dawno , hmm .. Smile
No ja ci powiem, ze nie bede gral recznie, ani wgl, poniewaz jak juz napisalem wczesniej w tym temacie "gram na a*o"

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Wiedzmin - 07-01-2015

Czego nie zrobia dla kasy... i od nowa trzeba kupowac pacca, smieszne Wink

@EDIT
Wafel res nie jest od kupowania pacca tak? Szkoda ze kazdy z nas placi a ty za free dostajesz Wink)

@up dostaje tylko na postać z rangą, żadną inną.

RE: Nowa Edycja Mazurski! - danio3235 - 07-01-2015

Wiedzmin, nie musisz kupowac pacca, na początku dostajesz ponoć pacca za free (15-20h) , a mozesz jeszcze miec kod z pacca poprzedniego.

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Vinox - 07-01-2015

UP MAŁO TEGO, Będę rozdawać PACC.

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Wiedzmin - 07-01-2015

Dobra w takim razie idzie mi się pożegnać. 7 lat tu przesiedzialem ale ta pajacerka co sie dzieje od roku jest porażką nie do wytrzymania . Może będę odwiedzał forum. Nara Smile

@up gadasz, że wszystko dla ZAROBKU, bo twierdzisz że będziesz musiał kupić pacc, mówimy Ci, że będzie rozdawany, tez Ci nie pasuje... Nie rozumiem Cię człowieku.

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Wiedzmin - 08-01-2015

@up zobacz co sie dzieje na serwerze ok ?
Res za resem, kur***icy idzie dostac Wink
Pozdrawiam.

RE: Nowa Edycja Mazurski! - Cytexx - 08-01-2015

(08-01-2015, 13:36:19)Wiedzmin napisał(a): @up zobacz co sie dzieje na serwerze ok ?
Res za resem, kur***icy idzie dostac Wink
Pozdrawiam.

Wez nie sikaj, res za resem, z tego co mi wiadomo, to 3 res od kiedy ten mazur istnieje, i wcale sie nie dziwie, ze teraz resa zrobili, skoro ta edycja byla jakas totalna porazka.

No domyslam sie, ze VINOX zarabia KOKOSY z tego serva, pewnie utrzymuje siebie i mieszkanie z tego ... [IRONIA]

Edycja zapowiada sie swietnie, nawet udalo mi sie namowic starych znajomych na powrot tutaj, chociaz w tibie od 4 lat w ogole nie grali Big Grin .

Mysle, ze 10h pacca na poczatek dla kazdego w zupelnosci by wystarczalo Big Grin