![]() |
|
Ninja Life™ - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Screeny (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Ninja Life™ (/showthread.php?tid=16542) |
RE: Ninja Life™ - Pan Rolus - 01-09-2013 (01-09-2013, 14:29:10)Lewy napisał(a): + Co to ma być? Haha, od kiedy na lewą arenkę jest automat? I to się nazywa równe traktowanie graczy? Co ty? Niby jesteś jakiś lepszy od nas? Bo masz st? Możesz mieć traktowanie ulgowe? Automat z obydwóch stron? Ale żałosny jest już ten serw. Dalej Vinox tak ulgowo traktuj Felka, bo ma st. Pozwalaj mu bocić. I dalej nie banujcie Rolusia za bota 24/7, bo wam kabluje na innych. Haha, gz gz. A Ty z choinki się urwałeś ziomek? Po 1 ja tutaj nie gram od delete. Po 2 od dawna jest automat na lewej stronie arenki. Po 3 zmień dilera bo Ci nieźle w banie daje. Po 4 zamiast płakać to napisz skargę w odpowiednim dziale. Po 5 nie wiem co wy się uczepiliście typka że to niby ja. Po 6 Gratuluję Ninja i nie przejmuj się tymi noobami. Dziękuje, dobranoc. RE: Ninja Life™ - Warzywek - 01-09-2013 (01-09-2013, 16:19:09)Pan Rolus napisał(a): A Ty z choinki się urwałeś ziomek? x2 RE: Ninja Life™ - eM PeG - 01-09-2013 Hahaha xD Gość musi mieć niezłego łacha z was że uważacie go za rolusia! XD i to według was jest na 100% XD nie moge z tego RE: Ninja Life™ - Grzesiu - 01-09-2013 Poco to piszesz Gimbusie? WIadomoze to rolus bo sam sie chwalil na vt ze ma hara 400k...Ninja-Rolus RE: Ninja Life™ - Patrias - 01-09-2013 Ma postać o nicku Rymy Tm.. Właśnie też się nad tym zastanawiam czemu Bambus ma na arence po 2 stronach automat, jak każdy to każdy a nie tylko mazurek się kręci wokól Felka, Ninji, Bambusa i tam paru osób.. Oczywiście oni nie dostają bana, bo Felek jakby dostał ban/delete to by nie mappował a to najgorszy problem Vinoxa. Bambus nie dostanie bana, bo to jego ziaaambel i Ninja tak samo.. Nie opłaca się już tu grać, tylko starczy przylizać dupe Felkowi i bocisz 24/7 i masz wyjebane:} I oczywiscie NIE GZ BOCIE :< RE: Ninja Life™ - Palldino - 01-09-2013 @eliver a w tej bajce byly smoczgi tez? Jak sobie zaplacisz to bedziesz mial na dwie strony automat wiec nie placz tyle kk? po 2 Ja nie dostaje banow od Felka? hah dziwne ze wszystkie moje bany (az 2) byly wlasnie od niego ;] Nie potraficie bocic expic i tutaj jest najwiekszy problem w waszym marnym tibijskim 'lajfie'. Tak jak Bambusek powiada 'Nie sztuka jest bocic lecz by nie dostac bana'
RE: Ninja Life™ - Lewy - 01-09-2013 Gówno mnie obchodzi, czy to jest jego postać czy nie, ale niech kuźwa nie zachowuje się jak kumpel, a z drugiej strony będzie na ciebie nagadywał, że bocisz i na każdego z osoba. Sam bocił, a teraz zgrywa takiego wielkiego pomocnika ekipy. Lizodup i dwulicowiec. RE: Ninja Life™ - Ulrich von - 01-09-2013 @up Cytat:RASOWY WIEŚNIAK Nie spinaj sie, bo to do niczego nie prowadzi. Wyjebungo na ten ots i tyle ;] RE: Ninja Life™ - Melvil - 02-09-2013 (01-09-2013, 18:49:21)Patrias napisał(a): Ma postać o nicku Rymy Tm.. Właśnie też się nad tym zastanawiam czemu Bambus ma na arence po 2 stronach automat, jak każdy to każdy a nie tylko mazurek się kręci wokól Felka, Ninji, Bambusa i tam paru osób.. Oczywiście oni nie dostają bana, bo Felek jakby dostał ban/delete to by nie mappował a to najgorszy problem Vinoxa. Bambus nie dostanie bana, bo to jego ziaaambel i Ninja tak samo.. Nie opłaca się już tu grać, tylko starczy przylizać dupe Felkowi i bocisz 24/7 i masz wyjebane:} Ja jakoś miałem też z 2 stron automat :O Nie trzeba być Felkiem/Bambusem, zeby coś takiego mieć. Wystarczyło napisać w zamówieniu o dobu. @top GZ RE: Ninja Life™ - Fatalek - 02-09-2013 RolusTM było, a teraz NinjaTM? PSZYPADEG? NIE SONDZE. RE: Ninja Life™ - Warzywek - 02-09-2013 (02-09-2013, 8:36:12)Fatalek napisał(a): RolusTM było, a teraz NinjaTM? PSZYPADEG? NIE SONDZE. też jest Mr DeathTM i to tez rolus ? ogarnij sie ;] RE: Ninja Life™ - Fatalek - 03-09-2013 Wiadomo, że to on ) na Steam tak ma zrobione i tutaj też to zrobił
RE: Ninja Life™ - Avi Szefo - 03-09-2013 Nie gratuluje zycze hacka )))))))))_____________________________ RE: Ninja Life™ - Ninja - 19-09-2013
RE: Ninja Life™ - AviSzefo - 19-09-2013 nie gz zycze next bana albo delete ![]() _______________ RE: Ninja Life™ - H a v e n - 19-09-2013 NIe gz gownixie zycze delete kolejnego RE: Ninja Life™ - Novi - 19-09-2013 Gratsy Ninja ! gogo 600k
RE: Ninja Life™ - Popej - 19-09-2013 gz i lec dalej xD RE: Ninja Life™ - Lewy - 21-09-2013 Cytat:[2013-09-21 02:41] Felek -> Assassin was banished because of Uzywanie macro/botow itp. Gratuluje. Udało ci się w końcu naskarżyć w odpowiedniej chwili ;d RE: Ninja Life™ - Ninja - 21-09-2013
|