![]() |
|
Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? (/showthread.php?tid=125) |
RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - StaryMilit - 05-04-2010 Ja ogladam tv , wychodze na basen, jeżdże na rowerze, gram z kumplami w piłkarzyki, gram w szachy, w tibie i ogladam filmy (lubie Harrego Pottera )
RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Pan Wozny - 05-05-2010 Ja w wolnym czasie chodzę na boisko zagrać w piłkę,oglądam tv lub ide na spacer RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Fuzion - 06-05-2010 Stawianie cave ![]() Spędzanie wolego czasu z dziewczyną.... Gadu Skype itp ;p RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Tharsher - 16-05-2010 :> Jak mam czas to ide sobie rowerkiem pojeździć lub też w kosza pograć, albo z kuzynami/kumplami na jakiegoś browarka
RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Klapka max - 27-12-2010 ja w wolnym czasie siedze w inetrnecie lub gram w piłke RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Domenlot - 28-12-2010 chyba fajnie sie siedzi w "inetrnecie" co nie klapka? nie za zimno? a ja nie mam wolnego czasu. RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Pogromca - 16-01-2011 SUPER a ja w wolnym czasie śpie a jak mi si zechce to czasem ide na dwór zobaczyć trawe xd RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Bobo Knigh - 19-03-2011 Gram w tibie. _________________________________________ RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Revive - 19-03-2011 Gram W Counter Strike 1.6 ;] . RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Royal Seku - 19-03-2011 (11-06-2009, 22:20:00)Nitrouse napisał(a): A ja maluje grafitti i chodze na bitwy kibiców wks z innymi klubami ;PWKS ŚLĄSK WROCŁAW ;D Ja zaś jak mam wolny czas (co jest rzadkością) tto ide na browar lub zjaram się, pogram w tibie i pójde do roboty ^^ RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Fioletowy - 29-08-2011 Tuninguje samochody , pływam , wale wiadra , kopce koleżanki xD RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Akrynoo - 31-08-2011 Gram w CS'a !!!!!!!! STIM -----XD----- RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Leebido - 19-09-2011 Kira & baka ..................................... RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Averxes - 07-02-2012 W wolnym czasie gram na komputerze, lub śpie xD RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - rexio22 - 19-02-2012 ja w wolnym czasie sie nuuudze (jak cale zycie ;d) albo siedze i przesuwam ikonki na pulpicie ;] RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Vitas - 21-02-2012 Ja w wolnym czasie spotykam się z kumplami i koleżankami, pale majki, w lato to napierdzielam w gałe, a pozatym chodzę na treningi kosza RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Mateuszsen - 22-02-2012 (11-06-2009, 14:55:51)Kasler napisał(a): Ja na przykład :Gram w piłkę nożną czasem w kosza , jeżdżę na rowerze ,gram w różne gry oraz chodzę po osiedlu z kupmlami. To ja to samo tylko częściej w kosza. I nie chodzę po osiedlu, bo mieszkam w jednorodzinnym.
RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - MgrXxx - 30-07-2013 Ja w wolnym czasie spotykam sie z Kac Gigant (mój ziom z RL) i pijemy piwo pod Temple ;]. RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - A-G-E-N-T - 03-08-2013 Wale konia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RE: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Melvil - 03-08-2013 Spotykam sie z kumplami, dziewczyna i melanzujemy co piatek xd |