![]() |
|
Zmiany balans i inne. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zmiany balans i inne. (/showthread.php?tid=9941) |
RE: Zmiany balans i inne. - Juras - 26-02-2011 Vinox powieksz knightowi chociaz ds jak palkowi teraz nie daje rady mniejszemu odemnie RE: Zmiany balans i inne. - Wu tang - 26-02-2011 MS powinnien miec z deka zwiekszone hity, bo nie rozni sie niczym od ED tylko tym, ze ed ma sio- wiec jest lepszy.. czyli ms to zbedna profesja na tym ots? ;| aha+ powinniens oddac exori max stare za to co zrobiles teraz
RE: Zmiany balans i inne. - Mojżesz - 26-02-2011 ED i MS zawsze były tutaj jako profesja zrównana z gównem, więc nie ma się co dziwić, że dalej są najsłabsze. RE: Zmiany balans i inne. - Comandor1 - 26-02-2011 Vinox to co zrobiles to byla najgorsza rzecz na ots podsumowanie: Druid/Sorc 18:09 Straciles 1557858 pkt zycia w walce z Armin Van Buuren. M wand w ludzi 18:09 Straciles 3776265 pkt zycia w walce z Armin Van Buuren. z czaru w ludzi i jeszcze dodales mu hp pozdro Pall zmniejszyles vite exori erox oslabiles m bolt powiekszyles {troche vite poprawidz i jest miale ok Ek zmniejszenie hitow aby byly rowne szanse w pvp .Ek i Pall jest miare ok ale Druid /Sorc Zjebales to na maxa nie oszukujmy sie. RE: Zmiany balans i inne. - infiniti - 26-02-2011 Moim zdaniem teraz druid jest trochę przesadzoną profesja przed balansem 292k druid walił po 500k z wanda teraz 1mln i kładzie takiego samego palka bez żadnych problemów. Vinox zrób coś z tym. RE: Zmiany balans i inne. - Wannabe - 26-02-2011 @UP Kondon chociaz raz sie z toba zgodze ;0 balle sie uha cale hp pozdro, jak pall sie uhal cale hp to vita zostala zmieniona.. RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011 Żal tu grać Pozdro .... (( ED najleprzy ahsh
RE: Zmiany balans i inne. - Comandor1 - 26-02-2011 a mam 440k ed i taki comandor ma mnie na 2 z ue i 2 bolty a ma 430k a ja go na 4 z eu to porazka ek najlepsza profa nie da sie ubic go ed adi knight 370k a ja 440 inie ma szans zeby padl wiec pozdro <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< RE: Zmiany balans i inne. - Comandor1 - 26-02-2011 Nikt nie nazekal to dojebales pro druida i sorca wez to cofnij wczesniej nikt nie nazekal bylo ok kazdy mial rowne szanse w pvp pozatym na wiekszym lvlu sorc druid 2 razy szybciej expi >>Cofnij to i bedzie ok RE: Zmiany balans i inne. - ZawiszaWKS - 26-02-2011 KIEDY k***a VINOX COŚ ROBI Z BALANSEM TO TYLKO PŁACZESZ NIKT WIECEJ ?! MASZ BEST LVL I PLACZESZ k***a JAK DZIECKO KTÓRE MA 200k+ Pomysl masz od zajebania hp i jeszcze chcesz hiciorki wieksze?! jest dobrze i niech tak zostanie RE: Zmiany balans i inne. - Placek - 26-02-2011 według ankiety lepszy druid niż sork Czemu osłabiliście exure vita? Wychodzi na to że ed został osłabiony RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011 ed oslabiony ? HAHAHAHAHAHAH chyba ed ulepszony RE: Zmiany balans i inne. - Diegoni - 26-02-2011 Moim zdaniem jest teraz równiej niż było. Tylko zrobić jakąś różnice między ms i ed, teraz jedyna to to że ed ma dodatkowo sio. Dodać 2% do ue MS'a!! RE: Zmiany balans i inne. - Vinox - 26-02-2011 1 taki temat gdy tak duzo ludzi pisze ;o i wzrost na forum online ![]() BALANS JEST OK. POTWIERDZONE U DUŻYCH LVL. ORAZ SONDA TO POTWIERDZA. RE: Zmiany balans i inne. - Comandor1 - 26-02-2011 Chuja sio jest za dluze u druida i vita ma byc rowno i tyle ja sie uham na 3 razy on na2 RE: Zmiany balans i inne. - Sir Goldi - 26-02-2011 53 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 10 minut: 30 zarejestrowanych (w tym 6 niewidocznych) oraz 22 gości. Gdy robisz balans to zawsze tyle wypowiedzi jest ^ ^ Oczywiście co do samego balansu nie mam większych pretensji mi pasuje ;] RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011 ZAL WEZ SIE VINOX OGARNIJ POWIEKSZ HITY EK ... RE: Zmiany balans i inne. - infiniti - 26-02-2011 Vinox nie masz racji. Druid jest teraz najlepszą profesją, poza tym uha całe życie i zadaje zbyt duże obrażenia z m wanda a paladyn musi użyć 3 exury vity. RE: Zmiany balans i inne. - Night - 26-02-2011 Czyli co Ed niemoze byc najlepsza profesja? czas na zmiany przez bardzo dlugo czas ed/ms byl najgorszy czas zeby byl najlepszy Vinox jest teraz zajebiscie a juz zalowalem ze gram ed a jednak sie oplacalo (Balans Bardzo dobry) pozdrawiam.RE: Zmiany balans i inne. - infiniti - 26-02-2011 Vinox zjebał tym balansem teraz polowa paladynów przestanie grać. |