Forum Mazurski OTS
Zmiany balans i inne. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Zmiany balans i inne. (/showthread.php?tid=9941)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Zmiany balans i inne. - Juras - 26-02-2011

Vinox powieksz knightowi chociaz ds jak palkowi teraz nie daje rady mniejszemu odemnie

RE: Zmiany balans i inne. - Wu tang - 26-02-2011

MS powinnien miec z deka zwiekszone hity, bo nie rozni sie niczym od ED tylko tym, ze ed ma sio- wiec jest lepszy.. czyli ms to zbedna profesja na tym ots? ;|

aha+ powinniens oddac exori max stare za to co zrobiles terazBig Grin

RE: Zmiany balans i inne. - Mojżesz - 26-02-2011

ED i MS zawsze były tutaj jako profesja zrównana z gównem, więc nie ma się co dziwić, że dalej są najsłabsze.

RE: Zmiany balans i inne. - Comandor1 - 26-02-2011

Vinox to co zrobiles to byla najgorsza rzecz na ots podsumowanie:
Druid/Sorc 18:09 Straciles 1557858 pkt zycia w walce z Armin Van Buuren. M wand w ludzi
18:09 Straciles 3776265 pkt zycia w walce z Armin Van Buuren. z czaru w ludzi i jeszcze dodales mu hp pozdro
Pall zmniejszyles vite exori erox oslabiles m bolt powiekszyles {troche vite poprawidz i jest miale ok
Ek zmniejszenie hitow aby byly rowne szanse w pvp .Ek i Pall jest miare ok ale Druid /Sorc Zjebales to na maxa nie oszukujmy sie.

RE: Zmiany balans i inne. - infiniti - 26-02-2011

Moim zdaniem teraz druid jest trochę przesadzoną profesja przed balansem 292k druid walił po 500k z wanda teraz 1mln i kładzie takiego samego palka bez żadnych problemów. Vinox zrób coś z tym.

RE: Zmiany balans i inne. - Wannabe - 26-02-2011

@UP
Kondon chociaz raz sie z toba zgodze ;0
balle sie uha cale hp pozdro, jak pall sie uhal cale hp to vita zostala zmieniona..

RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011

Żal tu grać Pozdro .... Sad(( ED najleprzy ahsh

a mam 440k ed i taki comandor ma mnie na 2 z ue i 2 bolty a ma 430k a ja go na 4 z eu to porazka ek najlepsza profa nie da sie ubic go ed adi knight 370k a ja 440 inie ma szans zeby padl wiec pozdro <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Nikt nie nazekal to dojebales pro druida i sorca wez to cofnij wczesniej nikt nie nazekal bylo ok kazdy mial rowne szanse w pvp pozatym na wiekszym lvlu sorc druid 2 razy szybciej expi >>Cofnij to i bedzie ok

RE: Zmiany balans i inne. - ZawiszaWKS - 26-02-2011

KIEDY k***a VINOX COŚ ROBI Z BALANSEM TO TYLKO PŁACZESZ NIKT WIECEJ ?! MASZ BEST LVL I PLACZESZ k***a JAK DZIECKO KTÓRE MA 200k+ Pomysl masz od zajebania hp i jeszcze chcesz hiciorki wieksze?!

jest dobrze i niech tak zostanie

RE: Zmiany balans i inne. - Placek - 26-02-2011

według ankiety lepszy druid niż sork
Czemu osłabiliście exure vita?
Wychodzi na to że ed został osłabiony

ed oslabiony ? HAHAHAHAHAHAH chyba ed ulepszony

RE: Zmiany balans i inne. - Diegoni - 26-02-2011

Moim zdaniem jest teraz równiej niż było. Tylko zrobić jakąś różnice między ms i ed, teraz jedyna to to że ed ma dodatkowo sio.
Dodać 2% do ue MS'a!!

RE: Zmiany balans i inne. - Vinox - 26-02-2011

1 taki temat gdy tak duzo ludzi pisze ;o i wzrost na forum online Smile

BALANS JEST OK. POTWIERDZONE U DUŻYCH LVL. ORAZ SONDA TO POTWIERDZA.

Chuja sio jest za dluze u druida i vita ma byc rowno i tyle ja sie uham na 3 razy on na2

RE: Zmiany balans i inne. - Sir Goldi - 26-02-2011

53 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 10 minut: 30 zarejestrowanych (w tym 6 niewidocznych) oraz 22 gości.

Gdy robisz balans to zawsze tyle wypowiedzi jest ^ ^
Oczywiście co do samego balansu nie mam większych pretensji mi pasuje ;]

ZAL WEZ SIE VINOX OGARNIJ POWIEKSZ HITY EK ...

Vinox nie masz racji. Druid jest teraz najlepszą profesją, poza tym uha całe życie i zadaje zbyt duże obrażenia z m wanda a paladyn musi użyć 3 exury vity.

RE: Zmiany balans i inne. - Night - 26-02-2011

Czyli co Ed niemoze byc najlepsza profesja? czas na zmiany przez bardzo dlugo czas ed/ms byl najgorszy czas zeby byl najlepszySmile Vinox jest teraz zajebiscie a juz zalowalem ze gram ed a jednak sie oplacalo Smile (Balans Bardzo dobry) pozdrawiam.

Vinox zjebał tym balansem teraz polowa paladynów przestanie grać.