![]() |
|
Logo Serwera - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Logo Serwera (/showthread.php?tid=94) |
RE: Logo Serwera - Luke druid - 29-06-2009 Witam O to moja propozycja ![]()
RE: Logo Serwera - Haw - 29-06-2009 Dużo z tym do roboty Po: 1: Za sztuczne wygląda na dzieło w Paincie 2: Napis mało widoczny i wychodzi na kontur 3: Potworki też szutczne Fajnie ogląda się coś co jest zrobione realistycznie bo tu to nie za bardzo :/ RE: Logo Serwera - spodniarz - 29-06-2009 Tutaj same napisy narazie ![]() Deleted post ;x RE: Logo Serwera - spodniarz - 29-06-2009 @Up Lepiej? 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4
RE: Logo Serwera - deathboy - 30-06-2009 6 wes zrub z nia cos bo mi sie bardzo podaoba
RE: Logo Serwera - Sir Zack - 30-06-2009 3 najlepsza jak dla mnie !! xd RE: Logo Serwera - Vexus - 30-06-2009 w pierwszym poście 3, a w drugim 1 ;] RE: Logo Serwera - Kliszczo - 30-06-2009 O wiele lepie Pozdraiwam Kliszczo RE: Logo Serwera - Dragon Fire - 30-06-2009 Wszystko do dupy xDDD <buahaha> ; ]]]] . buahahah. ;d Po co mam robic lepsze. ;] xD nie gram na mazurku wiec nie bede nic robic buahahah . ;d Ale i tak wszystko jest do dupy. hahaha. ;d xD! Yo yo. Sama sie nie znasz Xd ; ]] buahaha. xd a gadasz. xD ; ] no Helper to oczywiscie ze ma zajefajne xD : DDD ; ] omijam go. bo on to artysta pewnie bedzie xD ; ] xD a no i Drivex nawet fajne ; ] xD reszta to padło xd no jasne. to zrob i pokaz na co Cie stac; ] xd buahahaa. ;d xD nie mam zamiaru bo nie gram na mazurku. i nie bede na gołe klaty bo jeszcze czegoś dostane xD i nie bede sie wyklócac z jakas dziewczyna, czy chlopakiem w tibi xD nie wiem co to xD ; ]xd Ciebie nie. xd ; ] ehem. dobra nie bede pisac z takim czyms. ;] xd papa ;] xd no ja nie lize. xD bo nie gram. ; D xd haha ;d mam inne zajecia;] a nie TIBIA ; D //To nie czat.interia.pl panienki. Warnik 10%. Huczu RE: Logo Serwera - messi - 30-06-2009 @up to zrob lepsze hahahahahahahaha RE: Logo Serwera - ~*EsendE*~ - 30-06-2009 Pati huehuehue ogolnie widac kto sie zna na grafice, kto siedzi w "pejnćje"... Luki Druid to juz n/c.. A Drivex rzondźji!!!!!!! @down dziewczyny FIGHT @Sztelfiks nie kompromituj sie juz bardziej swoimi pracami w pejncie ;\ to rly dobra rada Xd RE: Logo Serwera - Tequila - 01-07-2009 Nie są du dupy. Nie znasz się i tyle, bo niektóre są naprawdę dobre ;] Ja się nie znam? A byś się zdziwiła. W porządku, ale Ty też pokaż co potrafisz. Przykro mi, ale nie dam Ci tej satysfakcji Drivex . Co to możesz być Ty złotko. Jeśli płci nie odróżniasz to już Twój problem;]Czymś? a jak można Ciebie nazwać? Co drugiej osobie dupę liżesz, ale cóż. Nie będe się na necie wyzywała. zrobię logo Ty zrób swoje i zobaczymy kto się nie zna, bo od tego się zaczęło;] // To nie czat.interia.pl panienki. 10% warna. Huczu RE: Logo Serwera - Sztelfix - 01-07-2009 Kliknij LOGO ! RE: Logo Serwera - ManiQ - 01-07-2009 Ty tez sie nie znasz xDD Niektore fajne np. Helpera ? oO artysta normalnie : D masz talent ^^ RE: Logo Serwera - messi - 01-07-2009 wy****dalaj ^^ KRZYZ NA DROGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! // Uważaj co mówisz. 10%. Huczu RE: Logo Serwera - Elade - 01-07-2009 @Kliszczo ty nie masz gustu ? :/ FAIL :{ @Retain pomyśl zanim coś napiszesz ... -.- Drivex ładnie ; D RE: Logo Serwera - Assassinek - 05-07-2009 hmm...nawet spoko te loga Ciekawe Które Vinox Wybierze??
RE: Logo Serwera - Helper - 09-07-2009 Od tego posta, kto napisze posta bez propozycji loga (swojego obrazka) dostaje super nagrode w postaci xx% ;] Jeszcze się zobaczy po ile. Pozdrawiam nabijaczy RE: Logo Serwera - Xaro - 12-07-2009 Oto moje arcydzieło 2 miechy w Photoshopie od ch*** randerów etc ![]() A tak na serio: ![]() Tylko napis sobie dodajcie RE: Logo Serwera - Maniuś ^^ - 20-07-2009 Spoko ![]() oby tak dalej a stronka bedzie wspaniale wyglądała ;D![]() ![]() ![]() : ![]() ![]()
|