![]() |
|
Dream Master | Coraz bliżej REBA ! :) - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Screeny (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Dream Master | Coraz bliżej REBA ! :) (/showthread.php?tid=15641) |
RE: Dream Master Lajf - Freo - 03-05-2013 Gie Zet Ciśnij reba ! ___________________________________________ RE: Dream Master Lajf - Spiver - 03-05-2013 Co do ostatniego ss'a Kieleckie to jakiś jebany dzieciak XDDDDDDD Spina się jedzie po starych a jak przyjdzie co do czego ktos go zawoła na vT to odpisuje ze "macie po 12 lat i nie wchodze " XDDDDDDDD GZ ))
RE: Dream Master Lajf - Viseq - 03-05-2013 (03-05-2013, 9:05:51)Spiver napisał(a): Co do ostatniego ss'a Kieleckie to jakiś jebany dzieciak XDDDDDDD szczerze, tez nie widze sensu wchodzenia na vt tego servera zeby kogos cisnać. Pomysl logicznie co mi to da? to samo co napisze do niego a po co mam sluchac placze, krzyki i wyrywanie wlosow ? wole poczytac wypociny.;b zawsze takiej osobie ktora to chce wyskoczyc na vt proponuje zeby do mnie przyjechala i porozmawiala twarza w twarz. Bardziej cywilizowany sposob wydaje mi się :> #gz RE: Dream Master Lajf - Monsta - 04-05-2013 KOLEJNY SS Z KIELECKIE CHŁOPAK MYŚLI, ŻE BĘDZIE MI BLOKOWAL ANI APO 24/7 i bana nie dostanie ![]()
RE: Dream Master Lajf - Spiver - 04-05-2013 Kieleckie i jego dziecinna składnia, facepalm.. GZ RE: Dream Master Lajf - Delma - 04-05-2013 nie jest napisane w regulaminie** to po 1 i po 2 kielec ma racje nigdzie "nie jest napisane" w regulaminie ze za to jest ban takze ten )))
RE: Dream Master Lajf - Adervo - 04-05-2013 ja za blokanie dostałem na hara 20 lvl deleta jak blokałem ziomka w hotelu w city a nie ma napisane w regulaminie i co ? ;d A kielec ten nowy co kupił hara to jakiś dzieciak . RE: Dream Master Lajf - Matt - 04-05-2013 po co ty z tym dzieciakiem w ogóle piszesz?;d RE: Dream Master Lajf - Melvil - 04-05-2013 GZ drim majster pędź reborn i rób ze mną roske
RE: Dream Master Lajf - Monsta - 04-05-2013 (04-05-2013, 10:27:16)Delma napisał(a): nie jest napisane w regulaminie** Boże następny osioł ![]() Chyba oczywiste jest to, że za blokowanie jakiś questów jest ban? RE: Dream Master Lajf - Melvil - 04-05-2013 Z tym blokowaniem to jest dziwnie właśnie. Wedlug mnie to powinien byc ban dla tepakow co blokuja questy albo w dp. Ale jak ktos kogos bloczy na rs? Teoretycznie tez to podchodzi pod ban bo jest to blokanie. Ale za zgoda mozna kogos blokac XD RE: Dream Master Lajf - Disko - 04-05-2013 Przez ostatnie 24h: Dni: 0 Godzin: 12 Minut: 34 Kiedy Ty spisz?XD #t gratulacje lec do reborna ;d RE: Dream Master Lajf - Bezczel - 05-05-2013 (04-05-2013, 21:57:05)Disko napisał(a): Przez ostatnie 24h: Dni: 0 Godzin: 12 Minut: 34 Kiedy Ty spisz?XDTo jest nic. Sam w majówkę tyle przesiedziałem. A ty chyba nie znasz Freszola, który w ferie zimowe nastawiał budzik na 6 z rana i kończył po północy XD #Top Niech bd gz. RE: Dream Master Lajf - Matt - 05-05-2013 gratulacje parówo ;> RE: Dream Master Lajf - Monsta - 05-05-2013 700k WBITE : ) ![]() Pozdrawiam All : ***** RE: Dream Master Lajf - Bezczel - 05-05-2013 Szkoda, że pasek zakryty. Fajnie by było widać bica. RE: Dream Master Lajf - Forcce - 05-05-2013 Bic jest dla ulomnych ludzi, ktorzy blacked nie umieja obslugiwac ;] Gz Monsta. RE: Dream Master Lajf - Sasha - 05-05-2013 Pasek ucięty, czyli bot ![]() Nie ma to jak całą majówkę, w tak ładną pogodę siedzieć przed pixelami w tibi. Oczywiście nie gz. Czekam już na spine w moją stronę XD RE: Dream Master Lajf - Monsta - 05-05-2013 Wtf po 1 to nie bic.... po 2 Jak bym nawet na blackd jechał to bot nie jest na pasku tylko jest w ukrytych ikonach tam gdzie gg/menadżer audio itp.Po 3 ucinam tak fotki bo jak nie ucinam to są za duże. po 4 Sasha to nie siedze cały dzień w domu bo w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem aż tak Gruby, i ja mogę chodzić ![]() a po 5 to Ty Sasha WYPIERDALAJ z mojego lajfa
RE: Dream Master Lajf - Axorio - 05-05-2013 Ucina calego klienta przez to, zeby ladniej wyglady one w lajfie, nie prawda? @t Gratki, lec do gimbuzowatej topki! |