Forum Mazurski OTS
Zmiany balans i inne. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Zmiany balans i inne. (/showthread.php?tid=9941)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Zmiany balans i inne. - Balle - 26-02-2011

ja mam 440k ed i taki comandor ma mnie na 2 z ue i 2 bolty a ma 430k a ja go na 4 z eu to porazka ek najlepsza profa nie da sie ubic go ed adi knight 370k a ja 440 inie ma szans zeby padl wiec pozdro

RE: Zmiany balans i inne. - rozowy - 26-02-2011

było dobrze tak jak było Undecided
pall to teraz porażka (jeszcze dokupie m bolta i wtedy zobacze)
moja propozycja: oddać te 2% siły ue dla palla lub trochę polepszyć exure viteAngel

RE: Zmiany balans i inne. - Morton - 26-02-2011

Moim zdaniem Vinox zmierza na dobrą drogę czyli do prawidłowego balansu postaci. Ale to jeszcze jednak nie jest to co trzeba. Jak ktoś wyzej napisal otworzyć TS`a [test server] na próbę i tam właśnie wypróbować różne balansy.
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak;
ed vs ek = ek win, ms vs ek = ek win, rp vs ek = ek win [choć nie zawsze] rp vs ms = rp win, rp vs ed = rp win , ms vs ed [kto szybciej 2 hity + m wand]
Takie jest moje zdanie :}

RE: Zmiany balans i inne. - Wu tang - 26-02-2011

m bolt jest troche za mocny, 5-10% by wystarczyloBig Grin teraz rp wali z czaru wiecej od ek+ prawie tyle samo z m bolta co ek z dsa :>

RE: Zmiany balans i inne. - Juras - 26-02-2011

Vinox zepsules te hity;/ Znow bedzie sie ciezko expic bo wlaimy mniej;/ Mogles te hity pozmieniac ale nie pomniejszac;/

RE: Zmiany balans i inne. - cysiu9000 - 26-02-2011

nie gadajcie głupot o hity bo chodziło zeby ek/rp zrównać z ms/ed, inny sposob to jedynie dodanie wiecej hp ed/ms.

RE: Zmiany balans i inne. - Wannabe - 26-02-2011

(26-02-2011, 11:52:21)Balle napisał(a): ja mam 440k ed i taki comandor ma mnie na 2 z ue i 2 bolty a ma 430k a ja go na 4 z eu to porazka ek najlepsza profa nie da sie ubic go ed adi knight 370k a ja 440 inie ma szans zeby padl wiec pozdro

Balle, po zmianach jeszcze nie braliśmy solo ;d trzeba to sprawdzic

RE: Zmiany balans i inne. - Klucz - 26-02-2011

EK i tak wymiata, potem ED/MS i na ostatnim miejscu RP, który został zjechany do końca. 100k RP, nie mogę ubić 60k EK, bo się uha i to wszystko.

Tyle, pzdr.

RE: Zmiany balans i inne. - Krzywousty - 26-02-2011

Że nie umiecie ubic nizszego lvl od swojego to jest wasz problem bo macie zerowe pvp. Ja powiem krótko Vinox jestes niesłowny mówiłeś, ze wszystko jest ok i juz nie bedzie zmian a tu co?

DLATEGO NIE GRAM NA TYM OTS.

RE: Zmiany balans i inne. - Harlem - 26-02-2011

Novi ms ed nie bije wiencej a pozatym zapytajcie ms ed w pvp jakie sa beznadziejne i wedug mnie za malo bija;/ w ludzi mam 85k a mnie knight 80k zabija jak chce

RE: Zmiany balans i inne. - Outdoor - 26-02-2011

Z vitą pojechałeś po konkrecie ... ledwo 4 onibale biorę a jak summony się zrobią to już padam. Fajnie z tym m boltem, i ue ed/ms zmniejszyć i tyle .

RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011

ZAL TERAZ VINOX ZJEBAL RP/EK POWIEKSZ HITY ....

RE: Zmiany balans i inne. - Orsoneq :C - 26-02-2011

Chciałbym tylko dodać, Vinox, że wraz z dwoma innymi osobami udało nam sie zbalansowac postacie w 30 minut. Ty to robisz 2 lata.

RE: Zmiany balans i inne. - CoToLogin? - 26-02-2011

Vinox dojebałeś piździe uszy z tymi hitami dla ek i rp

RE: Zmiany balans i inne. - Niewidzialny - 26-02-2011

Nie gram juz ale z tego co przeczytałem to wnioskuje ze teraz rp to pizda...

Żal ten balans jest do dupy ...
Taki Balle ma 440k+ i wali z czaru 3.9kk + m wand 1.7kk to jest ok 5.6kk nie ma szns zadna profa z ed ;/
POZDRO

RE: Zmiany balans i inne. - SentiRox - 26-02-2011

Dla mnie rp ale vita trochę zjebana ;/

RE: Zmiany balans i inne. - Wannabe - 26-02-2011

Ed best profa ;d
widze wand lepszy jest balle po 1.6kk z wanda i 4kk z ue ;D
Do tego uha sie exura sio full

RE: Zmiany balans i inne. - Mr_Main - 26-02-2011

Ed najlepszy.... ;/

Vinox spier... teraz ots'a =/
POZDRO Big Grin