![]() |
|
Zmiany balans i inne. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Zmiany balans i inne. (/showthread.php?tid=9941) |
RE: Zmiany balans i inne. - Balle - 26-02-2011 ja mam 440k ed i taki comandor ma mnie na 2 z ue i 2 bolty a ma 430k a ja go na 4 z eu to porazka ek najlepsza profa nie da sie ubic go ed adi knight 370k a ja 440 inie ma szans zeby padl wiec pozdro RE: Zmiany balans i inne. - rozowy - 26-02-2011 było dobrze tak jak było ![]() pall to teraz porażka (jeszcze dokupie m bolta i wtedy zobacze) moja propozycja: oddać te 2% siły ue dla palla lub trochę polepszyć exure vite
RE: Zmiany balans i inne. - Morton - 26-02-2011 Moim zdaniem Vinox zmierza na dobrą drogę czyli do prawidłowego balansu postaci. Ale to jeszcze jednak nie jest to co trzeba. Jak ktoś wyzej napisal otworzyć TS`a [test server] na próbę i tam właśnie wypróbować różne balansy. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak; ed vs ek = ek win, ms vs ek = ek win, rp vs ek = ek win [choć nie zawsze] rp vs ms = rp win, rp vs ed = rp win , ms vs ed [kto szybciej 2 hity + m wand] Takie jest moje zdanie :} RE: Zmiany balans i inne. - Wu tang - 26-02-2011 m bolt jest troche za mocny, 5-10% by wystarczylo teraz rp wali z czaru wiecej od ek+ prawie tyle samo z m bolta co ek z dsa :>
RE: Zmiany balans i inne. - Juras - 26-02-2011 Vinox zepsules te hity;/ Znow bedzie sie ciezko expic bo wlaimy mniej;/ Mogles te hity pozmieniac ale nie pomniejszac;/ RE: Zmiany balans i inne. - cysiu9000 - 26-02-2011 nie gadajcie głupot o hity bo chodziło zeby ek/rp zrównać z ms/ed, inny sposob to jedynie dodanie wiecej hp ed/ms. RE: Zmiany balans i inne. - Wannabe - 26-02-2011 (26-02-2011, 11:52:21)Balle napisał(a): ja mam 440k ed i taki comandor ma mnie na 2 z ue i 2 bolty a ma 430k a ja go na 4 z eu to porazka ek najlepsza profa nie da sie ubic go ed adi knight 370k a ja 440 inie ma szans zeby padl wiec pozdro Balle, po zmianach jeszcze nie braliśmy solo ;d trzeba to sprawdzic RE: Zmiany balans i inne. - Klucz - 26-02-2011 EK i tak wymiata, potem ED/MS i na ostatnim miejscu RP, który został zjechany do końca. 100k RP, nie mogę ubić 60k EK, bo się uha i to wszystko. Tyle, pzdr. RE: Zmiany balans i inne. - Krzywousty - 26-02-2011 Że nie umiecie ubic nizszego lvl od swojego to jest wasz problem bo macie zerowe pvp. Ja powiem krótko Vinox jestes niesłowny mówiłeś, ze wszystko jest ok i juz nie bedzie zmian a tu co? DLATEGO NIE GRAM NA TYM OTS. RE: Zmiany balans i inne. - Harlem - 26-02-2011 Novi ms ed nie bije wiencej a pozatym zapytajcie ms ed w pvp jakie sa beznadziejne i wedug mnie za malo bija;/ w ludzi mam 85k a mnie knight 80k zabija jak chce RE: Zmiany balans i inne. - Outdoor - 26-02-2011 Z vitą pojechałeś po konkrecie ... ledwo 4 onibale biorę a jak summony się zrobią to już padam. Fajnie z tym m boltem, i ue ed/ms zmniejszyć i tyle . RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011 ZAL TERAZ VINOX ZJEBAL RP/EK POWIEKSZ HITY .... RE: Zmiany balans i inne. - Orsoneq :C - 26-02-2011 Chciałbym tylko dodać, Vinox, że wraz z dwoma innymi osobami udało nam sie zbalansowac postacie w 30 minut. Ty to robisz 2 lata. RE: Zmiany balans i inne. - CoToLogin? - 26-02-2011 Vinox dojebałeś piździe uszy z tymi hitami dla ek i rp RE: Zmiany balans i inne. - Niewidzialny - 26-02-2011 Nie gram juz ale z tego co przeczytałem to wnioskuje ze teraz rp to pizda... RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011 Żal ten balans jest do dupy ... Taki Balle ma 440k+ i wali z czaru 3.9kk + m wand 1.7kk to jest ok 5.6kk nie ma szns zadna profa z ed ;/ POZDRO RE: Zmiany balans i inne. - SentiRox - 26-02-2011 Dla mnie rp ale vita trochę zjebana ;/ RE: Zmiany balans i inne. - Wannabe - 26-02-2011 Ed best profa ;d widze wand lepszy jest balle po 1.6kk z wanda i 4kk z ue ;D Do tego uha sie exura sio full RE: Zmiany balans i inne. - Mr_Main - 26-02-2011 Ed najlepszy.... ;/ ___________________________________ RE: Zmiany balans i inne. - Virtax - 26-02-2011 Vinox spier... teraz ots'a =/ POZDRO
|