![]() |
|
| UPDATE | Quest Rose Shield. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: | UPDATE | Quest Rose Shield. (/showthread.php?tid=15339) |
RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Haven2k - 24-02-2013 Masz od tego resp ale ixtak dlugo leci ;o RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - mastersio - 24-02-2013 resp? chyba quest bo Apokalipsis się nie respi na jakiejś wyspie tylko na ani apokalipsis. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Haven2k - 24-02-2013 Aha.Masz czlowieku resp od tego jak zrobisz ani..... RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - mastersio - 24-02-2013 A dokładnie to gdzie ????.................... RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Adervo - 24-02-2013 (24-02-2013, 21:45:37)Vinox napisał(a): sexi quest Myślę, że za jakiś misiąc/ 2 już będzie poradnik z misjami itd więc będzie łatwo jak zwykle . Jak już tak piszą teraz te poradniki . ZERO przyjemności z gry
RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Haven2k - 24-02-2013 Master poszukaj?Adervo dokladnie RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - mastersio - 24-02-2013 Chociaż nakieruj gdzie jaka wyspa. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Haven2k - 24-02-2013 Ja szukalem 30min to ty tez.poszukaj nie nakieruje Cie bo mnie ma tibi nie ma RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Vinox - 25-02-2013 Poradnik nic nie da do tego questa bo są takie misje że każdy gracz ma inne misje, są losowane. a exp jest na apo. W stronę słońca do końca questa xD Felek robi quest 2 godzinę, ma jeszcze 60 minut ciekawe czy da rade jak narazie jest na 1 misji xD Musi się pospieszyć bo pan UP, stwierdził że 3h będzie wykonywać. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Predatorka - 25-02-2013 ^^ Czego ty sluchasz ziomek , no dobrze lecisz z tymi questami wariacik
RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Sasha - 25-02-2013 Vinox, dobra nuta! Felek zrobi Quest pewnie we Wtorek ![]() A inni pewnie zrobią za ponad tydzień Questa. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Vinox - 25-02-2013 fajna nuta Ewcia Lisowska xD a questa nie wykona felek we wtorek. Bo Felek we wtorki spi. A tak poważnie to za dużo jest misji nie da rady, tak mi się wydaję. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Novi - 25-02-2013 Spokojnie quest na pewno czasochłonny mam nadzieję że trudny powodzenia wszystkim
RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Freszol - 25-02-2013 (24-02-2013, 22:53:40)mastersio napisał(a): No tak jak @up za dużo tego jest a i tak jak zrobiłem te ani to po bokach mi nie zaliczy zabitych apokalipsis (na te 7 apokalipsis co jest 1 mi zaliczylo). Więc co to jest za robienie questu. ? Apo nie biłeś sam więc mogłeś nie dobić ich, tylko inni. Dlatego Ci nie zaliczyło. @t Bardzo fajnie że jest kolejny quest, następnego nie róbcie na eq. :d sam ten r shield zaczne robić jak zrobie mirka i sl, tak więc nie ma pośpiechu ;p RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Azbest - 25-02-2013 Fajnie, że coś się dzieje. W przyszłości może zróbcie jakieś buty do zordiana? ;d RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Polkos - 25-02-2013 "nie spie, bo bije apokalipo" nowe motto zyciowe dla niektorych graczy.. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Vinox - 25-02-2013 Azbest niewykluczone że tak, nic nie stoi na przeszkodzie, ale też rook trzeba zrobić. Przynajmniej z kilka nowych respów. RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Freszol - 25-02-2013 Trochę głupio byłoby kolejne boots robić, bo ciągle tylko eq. Ale zawsze coś do roboty będzie. w ogóle te questy coraz trudniejsze, taski pvm i pvp dużo czasu zajmują. ale podoba mi się jedno, by wbić na resp apo, trzeba mieć wykonane anni
RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Popej - 25-02-2013 (24-02-2013, 21:45:37)Vinox napisał(a): sexi quest ten quest znajac zycie jest latwy tylko monotonny. znow bedzie 10000000 taskow i 2x tyle drogich itemkow... RE: | UPDATE | Quest Rose Shield. - Santex - 25-02-2013 @up Dokładnie, 0 innowacyjności ;| Zrobili by coś, czego nie było... A 1/2 questów to pvm/pvp albo oddaj to i to, przynieś tamto... |