![]() |
|
Reborn zmiana. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Reborn zmiana. (/showthread.php?tid=14997) |
RE: Reborn zmiana. - adiczek - 29-01-2013 taa , a vinox powie ze on nie boci i koniec tematu haha RE: Reborn zmiana. - Pumaz - 30-01-2013 Grubo widzę i ciekawie..... czekam na c.d.n tego
RE: Reborn zmiana. - Santex - 30-01-2013 Jakiś gość załozył temat, że felek boci itd. to widze, że już zamknięty XD Pumas, nic z tym nie zrobią, nie masz na co czekać XDDD RE: Reborn zmiana. - Freszol - 30-01-2013 Na koniec się okaże że serv padnie za 2 miechy i tylko 3 osoby bd mieli reba i chu*. game over Zdaje mi się że koniec tego serva się zbliża, allegrusy, nooby, odchodzący gracze, ciągle questy na %do magi (jak jeszcze jakiś dojdzie to ja chyba stąd wypierdalam), Vinox poświęca za mało czasu na server, oklepane questy i eventy... gdybym się zastanowił to bym coś jeszcze dopisał ale mi się nie chce. taka prawda, jeżeli coś z tym nie zrobią to server padnie i dupa :/ naprawde przydałoby się takie mocne otrzeźwienie, bo to co się dzieje to masakra. brak pomysłów na nowe eventy, Vinox wbije raz na 3 miechy, zapowie quest który i tak skończy po 2 miesiącach i w którym będzie to samo co w innych questach. ogarnijcie ten server bo tylko gracze odchodzą. RE: Reborn zmiana. - Sasha - 30-01-2013 (30-01-2013, 20:07:34)Aknaar napisał(a): Na koniec się okaże że serv padnie za 2 miechy i tylko 3 osoby bd mieli reba i chu*. game over Dlaczego ma paść serwer? Uwierz, że nie padnie tak szybko. Allegrusy, nooby są na co dzień, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia. Gracze odchodzą, bo nie mają czasu na pixele/ nudzi im się ta gra? Questy, które dodają % do magii, fakt, faktem. Może teraz będzie coś nowego? Nie wiadomo, a nawet jak będzie znowu coś dodane odnośnie %do magii, to w kolejnej Aktualizacji pewnie będzie coś nowego, innowacyjnego =] Vinox może nie ma ciągle czasu na serwer, lecz odpisuje na Maile, jest na serwerze. Ciesz się, że w ogóle interesuje się nim. Hmm, eventy/maratony - fakt, przydałoby się to. Dawno tego nie było, oraz częstsze takie urozmaicenia. Vinox, wbija na serwer, raz na 3 miesiące? ;ooooooooo To teraz ziomuś dojebałeś XDDDDDD Nowa Aktualizacja będzie na dniach, na 90% w tym tygodniu. ![]() Tyle w temacie, proszę już nie płakać, bo tylko siebie ośmieszacie. RE: Reborn zmiana. - Freszol - 30-01-2013 Płacz płaczem, ale ja wyraziłem swoją opinie, co prawda nie w temacie który jest do tego przeznaczony. napisałem jak ja to odbieram. Po za tym co "dojebałem" tekst ciągnie się nadal więc przeczytaj jeszcze raz. RE: Reborn zmiana. - Pumaz - 31-01-2013 (30-01-2013, 19:56:24)Santex napisał(a): Jakiś gość załozył temat, że felek boci itd. to widze, że już zamknięty XD Pumas, nic z tym nie zrobią, nie masz na co czekać XDDD to tylko czekac na zamknięty temat ;P he sasha ładnie liżesz du** kiedy zostaniesz mt? @ down Nie tylko ty bo z tego co zauważyłem to każdy ![]()
RE: Reborn zmiana. - Azbest - 31-01-2013 @up Ja mam ładną beke z tego sashy xD lizus jeba.any RE: Reborn zmiana. - Axorio - 31-01-2013 Naprawde straszne, musimy sie martwic losem tibijczyka... RE: Reborn zmiana. - adiczek - 05-02-2013 jakos nie widac aktualizacji feriowej a ferie sie koncza xDDD RE: Reborn zmiana. - Felek - 05-02-2013 Pumaz a tobie co funty sie skonczyly na oplacenie Tutora? Teraz jak nie masz pozycji to widze w dupie ci sie przewraca RE: Reborn zmiana. - Pretti - 05-02-2013 (05-02-2013, 15:51:31)adiczek napisał(a): jakos nie widac aktualizacji feriowej a ferie sie koncza xDDD Ferie kończą się dla całej Polski pod koniec lutego. RE: Reborn zmiana. - Sasha - 05-02-2013 (05-02-2013, 18:46:01)Pretti napisał(a):(05-02-2013, 15:51:31)adiczek napisał(a): jakos nie widac aktualizacji feriowej a ferie sie koncza xDDD x2, więc Vinox ma jeszcze około 3 tygodnie na wprowadzenia UP'a. RE: Reborn zmiana. - Althenor - 06-02-2013 Po 1 udajesz debila czy nim jestes ? (30-01-2013, 20:36:13)Sasha napisał(a): Dlaczego ma paść serwer? Uwierz, że nie padnie tak szybko.Po 2 zastanów się czy 3 tyg czy w tym tygodniu (05-02-2013, 23:54:28)Sasha napisał(a): x2, więc Vinox ma jeszcze około 3 tygodnie na wprowadzenia UP'a. RE: Reborn zmiana. - adiczek - 06-02-2013 jakiej calej Polski dałnie kur.. RE: Reborn zmiana. - Santex - 06-02-2013 Ferie kończą się 24 lutego. 25 już się idzie do szkoły, więc nie wiem o co spinka... RE: Reborn zmiana. - adiczek - 06-02-2013 a gdzie mieszkasz? bo moze u cb koncza sie 24 lutego a nie u mnie -.- RE: Reborn zmiana. - Freszol - 06-02-2013 @Adiczek ty jesteś tępy jak mało kto ;OO piszą że ogólnie ferie się kończą 24 a Ty coś pierdolisz że u Cb nie : O RE: Reborn zmiana. - Santex - 06-02-2013 Jak pan @Up Adiczek, ostatnia tura feri kończy się 24, więc ogółem w Polsce ferie trwają do 24 -.-' Myślisz, że jeżeli u cb kończą sie np. 18 to ktoś specjalnie dla cb UP wprowadzi? RE: Reborn zmiana. - adiczek - 06-02-2013 nie zrozumielismy sie , zle zrozumialem |