![]() |
|
Wyniki rekrutacji na MT. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki rekrutacji na MT. (/showthread.php?tid=13428) |
RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Palladinoo - 13-07-2012 nie wierzę. Gratulacje dla wszystkich wybranych i tych którzy polegli :> RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Niewidzialny - 13-07-2012 Pisałem specjalnie żeby sprawdzić nowych MT na game-chacie z noob chara gdzie kupić rożne pierdoły i jak dojść gdzieś i co dziwne 3 MT online a żaden mi nie odpisał po 20 minutach zrezygnowałem Gratuluje wyboru i powodzenia -.-
RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Novi - 13-07-2012 (13-07-2012, 17:56:55)Niewidzialny napisał(a): Pisałem specjalnie żeby sprawdzić nowych MT na game-chacie z noob chara gdzie kupić rożne pierdoły i jak dojść gdzieś i co dziwne 3 MT online a żaden mi nie odpisał po 20 minutach zrezygnowałem Nie wiesz, ze WSPANIALI Ludzie Vinoxa, nigdy nie podejma dobrej decyzji? Tych co cos robia.. Wyp**** na zbity pysk. A tych co nic nie robia, zostawiaja. RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Rainer - 13-07-2012 Elitek widze ze sie przeja bardzo tym iz to on nie dostal MT ^^ dla niego kto by nie byl MT to bylo by zle heheeh;d w praktyce sie okaze jacy oni sa narazie nie ma co gadac na nikogo ;] RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Pyskacz - 13-07-2012 Fajnie się tłumaczyć, choć w tym prawdy zero. Kiedy ? gdyby się Vinox przyczynił bardziej do GC, a znalazłby te linijki. Nie wiem dokładnie kiedy, bo ja nie piszę o Tobie żadnych książek, ale prawda jest taka, że nie powinieneś mieć tej pozycji, no chyba iż płacisz miesięcznie daną kwotę, to co innego. RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Brox - 13-07-2012 (13-07-2012, 19:58:34)Pyskacz napisał(a): Fajnie się tłumaczyć, choć w tym prawdy zero. Kiedy ? gdyby się Vinox przyczynił bardziej do GC, a znalazłby te linijki. Nie wiem dokładnie kiedy, bo ja nie piszę o Tobie żadnych książek, ale prawda jest taka, że nie powinieneś mieć tej pozycji, no chyba iż płacisz miesięcznie daną kwotę, to co innego. Nie powinienem mieć tej pozycji ponieważ ty sądzisz że jeżdżę po rodzicach ? XD Chłopie ogarnij się. Nie dość że nie grasz na mazurku to doczepiasz się o coś czego nie było ; o RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Popej - 14-07-2012 GZ chodz mysle ze Mesjasz nie powinien miec mt ;D POPEJ NA GM-!!!! hahahaha RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Hemp Gru - 14-07-2012 Najlepiej by było, jak by MT był Averxes i Mesjasz. oni są najfajniejsi. RE: Wyniki rekrutacji na MT. - Averxes - 14-07-2012 (13-07-2012, 13:29:34)Hemp Gru napisał(a): Jak dla mnie jest to śmieszne. Averxes na MT. Nie grał długo. Niby teraz jak się coś pyta to on odpowiada, ale myślę, żekres chwilowy. Niedługo przestanie odpowiadać. (14-07-2012, 20:35:20)Hemp Gru napisał(a): Najlepiej by było, jak by MT był Averxes i Mesjasz. oni są najfajniejsi. :*:* <3<3, ludzi trzeba do siebie przekonać, wgl. dzięki za to dobre zdanie ![]() |