![]() |
|
Rezygnacja - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Rezygnacja (/showthread.php?tid=11597) |
RE: Rezygnacja - ^Guardian^ - 30-08-2011 Ehh ... Ekipa się sypie. Zaraz wyleci Vinox z ekipy xD RE: Rezygnacja - Toreto - 30-08-2011 Najpierw Hot, teraz Ty, vinox jet pojebany i tyle otss end ludzie rookujcie sie RE: Rezygnacja - Pustelnik - 30-08-2011 @up x2 ______________________________________________________________________________________________ @ TOP bye ;* RE: Rezygnacja - pecz01 - 30-08-2011 (29-08-2011, 22:47:44)Domenlot napisał(a): Odszedl Hotari, maroslaw, za miesiac pewnie vinox wywali elade za 2 miechy Etera i reszte. Bo cos mu sie nie spodoba. Trudno twoj ots twoje zasady i reguly. Osoby na tuta i gm pewnie znajdziesz ale nie takich samych jacy byli. Ten ots jest oplacony do konca roku a potem Vinox-"nie mam kasy zeby oplacac serwa wiec koniec".Server sie skonczy i bedzie ze tak powiem GOWNO! Ale ty głupi jeteś nie kapujesz że Marosław sam postanowił odejść ? a nie Vinox go wyrzucił -.- czytanie ze zrozumieniem. RE: Rezygnacja - Krzywousty - 30-08-2011 @up to ty jednak jestes glupi ![]() @top Narq Maro do przyszłości. RE: Rezygnacja - Hardcorek - 30-08-2011 No trzymaj się co prawda nie miałem zbyt dużo okazji żeby z tobą pogadać, ale nic nie szkodzi ;p Powodzenia w RL... P.S Akynaoo MT, no no jak już kolega wyżej napisał czemu GM'a nie dostał... Coś się ekipa sypie... #Morton Bo zaczyna się pierwsze na MT nie od razu na GM`ie. RE: Rezygnacja - Ulthar - 31-08-2011 Ludzie ja skonczylem wam rowniez radze konczyc czytalem pare min temu jakiegos posta o "Eternity" ze niby testowal bota a zajebal motylka ziomkowi dostal GM i sie z niego pan zrobil tak samo jak z reszty np. Kobak wielki pan i wladca na ots jak i w RL... P.S. Cya Maro malo Cie znalem lecz powodzenia w RL i dzieki za utrzymywanie serva w stabilnosci teraz to mysle ze serv upadnie. RE: Rezygnacja - Marniety - 08-09-2011 Nie powinieneś odchodzić, ponieważ byłeś jednym z najlepszych członków ekipy i co ? wszystko się rozpada widać, liczba gracz także jest coraz mniejsza i nie długo będziemy przy 20 graczach, niestety w życiu są ciężkie chwilę i trzeba sobie odpuścić po tylu latach, trzymaj się.
RE: Rezygnacja - GadzioO - 11-09-2011 3m sie Maro, zapamietam rozmowy na skype jak kuzynka albo siostra Ci sie wcinała w gadke. Powodzenia w RL RE: Rezygnacja - Przemix - 19-09-2011 O Ty czopie. Temat z sierpnia a ja dopiero się dowiedziałem Wytrwałeś Marek najdłużej, pamiętam jak się starałeś jeszcze o tutka z 2 lata temu. A Vinox to cep, ten typ nigdy się nie zmieni. Przez swoją głupotę stracił 3 najlepszych GM'ów/Adminów. Najpierw Creatora potem Huczka i teraz ciebie Marek. RE: Rezygnacja - Palladinoo - 19-09-2011 c**j tam, Maro mi mało itemów dawał :/ RE: Rezygnacja - ManiQ - 20-09-2011 (19-09-2011, 21:09:13)Przemix napisał(a): O Ty czopie. Temat z sierpnia a ja dopiero się dowiedziałem Podbijam. Tak samo z tym ze teraz sie o tym dowiedzialem :[ RE: Rezygnacja - Witcher - 20-09-2011 Trzeba jak najszybciej postac sprzedac @nq Maro |