Forum Mazurski OTS
Update MS i ED + Balans ! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Update MS i ED + Balans ! (/showthread.php?tid=8887)

Strony: 1 2

RE: Update MS i ED + Balans ! - Orsoneq :C - 10-10-2010

Pierwszy temat o balansie założyłem dokładnie (wg. wyszukiwarki tego forum) 19-11-2009, 16:56:01, niecale 11 miesiecy pozniej mamy update XD Cierpliwosc powinna byc dawana gratis do kazdego zalogowania ; DD

@topic: Wypowiadalem sie, nie mam jak sprawdzic.

RE: Update MS i ED + Balans ! - Avek - 10-10-2010

Przy każdym update coś zjebiesz.. Tak musi być zawsze ?-.^ Wez może zatrudnij kogoś do pomocy kto ogarnie hostowanie ots'a....
Przy każdym blansie postaci zjebiesz tak że któraś z profesji która była słabsza stanie się silniejsza od tej profesji która była lepsza przed update... Więc jaki to ma sens wprowadzać takie balansy ? Raz jedna prof lepsza raz druga.
Pozdro&Poćwicz..

@Down
Gram i jestem 5 na liście. =)

RE: Update MS i ED + Balans ! - Pallus - 11-10-2010

Vinox te hity to porażka biłem po 5,5kk dopiero, a teraz nie całe 5kk.
Już lepsze były hity przed balansem tylko obniżyć od wtedy troszkę ek i zwiększyć ed/ms, a rp był dobry.

RE: Update MS i ED + Balans ! - ManiQ - 11-10-2010

Helper ? : O
Fajnie fajnie ale trochę za późno : /

RE: Update MS i ED + Balans ! - #Matio - 11-10-2010

WTF?! Helper wrócił? czy to jakaś podróbka? ^^

RE: Update MS i ED + Balans ! - Lord - 11-10-2010

Helper powrocil za uptade 9/10 ms/ed troche wiecej powinny dostac z czarow bo to magiczne profy

RE: Update MS i ED + Balans ! - Salixon - 13-10-2010

(10-10-2010, 14:25:07)Vinox napisał(a): Zgodnie z zapowiedziami dziś kolejne Update dla prof:
-Druid i Sorcerer. [brido(bombo camp statek)]
Co zostało dodane?
  • Oczywiście został wprowadzony kolejny balans zapraszamy do testowania. (Vinox)
  • Nowe expowiska na które mają tylko wstęp Sorcerer i Druid(od poziomu 20 000) (Maroslaw, Helper, Vinox)
  • Została dodana również opcja która pozwala zmianę starego Rec-Key na nowy za niewielką opłatą. Zmiana rec key jest natychmiast. (Vinox)
  • Poprawione bugi z Forum(dziękuję wszystkim graczom za pomoc w szukaniu) (Vinox oraz użytkownicy forum)
  • Wyeliminowanie ostatnich cofek(crashe) oraz debugi na mapie.(Vinox)
  • Zmniejszenie ceny runy magic wall dwukrotnie oraz sprzedaż w większej ilości ładunków.(Vinox)
  • Dodana lista zmiany nicków na stronie serwera.(Vinox)

ROOK
  • Dodana nowa komenda powrotu z expowiska (/dp)

11.10.2010r. !!! Aktualizacja
  • Nowe expowisko dla 15 000 poziomu.(Vinox, Helper)
  • Dodana lista zmiany nicków na stronie serwera.(Vinox)
  • Lista guild została lekko zmodyfikowana.(Vinox)
  • LISTA ZBANOWANYCH na stronie serwera.(Vinox)

Konkurs na 10h pacc za 10 bugów nadal trwa w odpowiednim dziale na forum, wszystkich zainteresowanych zapraszamy do zabawy.

Przypominamy że od dnia dzisiejszego nie ma możliwości odzyskania utraconego Rec-Key. Jest tylko możliwość zmiana starego na NOWY!).

Oceny dot. Zmian dzisiejszych tych z nowymi terenami prosimy oddawać w tym temacie. Dotyczy to także balansu(stary temat został zamknięty).

Zmiany zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie serwera!
Ekipa Mazurskiego!

Bardzo dobrze, że to zrobiliście bo tą profesją grać się nie dało.

RE: Update MS i ED + Balans ! - kronol11 - 14-10-2010

Balans jest do kitu :/

ja sorc(13.5k lvl full eq) VS pall (13.2k lvl full eq )

Pall wygrywa ze mna bez problemu ... Ja go na 3-4 hity ... on mnie na 2-3... +atak z m bolta.. (m bolt zabiera mi 1/5 hp a ja z wanda mu 1/10 hp)...

Pall jest za silny ... Knight z botem tez :/

RE: Update MS i ED + Balans ! - Agu$ - 14-10-2010

(10-10-2010, 21:26:42)Yassta napisał(a): No o To chodzi w balansie ? chyba ed ma mniej hp a rp więcej ? za to ed wali więcej a rp mniej.. ; | OMG !!!

Balans polega na tym, aby każda profa miała szanse.

@
Nie gram więc się nie wypowiem ;d