![]() |
|
Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje (/showthread.php?tid=7453) Strony:
1
2
|
RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - pan hlep - 11-04-2010 Księży to nie szkoda . RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Rolus - 11-04-2010 Myślałem że jest wolność słowa na tym FORUM... Myliłem się, usuneliście mój post, dlaczego? Napisze go jeszcze raz. Jest nowy rodzaj kaczki. "Kaczka po Katyńsku"
RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Rateczek - 11-04-2010 [*], szkoda że zginął w tej katastrofie, mógłby lecieć innym samolotem. RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Novi - 11-04-2010 Rolus k***a zydzie zajebany , k***a spierdalaj stad!! i c**j mnie obchodzi ze dostane warna/bana takie osoby jak Rolus powinno sie tepic!! RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Waflus - 11-04-2010 [*][*][*][*] Tez go nie lubilem ale zle mu tez nie zyczylem :< RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Bulmaa - 11-04-2010 (11-04-2010, 11:29:35)pan hlep napisał(a): Księży to nie szkoda . Zaraz ciebie nie będzie żal.;/ Pomijająć to że byli Księżmi to przdewszystkim byli ludzmi i Polakami.! RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - kamex97 - 11-04-2010 (11-04-2010, 13:45:21)Rolus napisał(a): Myślałem że jest wolność słowa na tym FORUM... Zal rolus .... Jeśli ktoś umierze to po śmierci nie powinno mówć się o nim złych rzeczy . Żal mi cie debilu .... Wielu zrobiło by teraz tak żebyś to ty leciał tym samolotem ;d. RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Rolus - 11-04-2010 (11-04-2010, 18:23:08)Novi napisał(a): Rolus k***a zydzie zajebany , k***a spierdalaj stad!! @ Novi Mam wyjebane co o mnie myślisz, każdy ma swoje zdanie. To że myślisz inaczej niż ja to tylko i wyłącznie twój problem. @ up "umrzę" a nie umierze to raz. Dwa, debila to sobie w domu poszukaj Trzy, mógłbym lecieć tym samolotem ale niestety ten samolot jest tylko dla elity. Cztery, stul pysk i wypierdalaj do szkoły. @ topic "Kaczynski has left the party" "Kaczynski padł na hydrze" - kick neta i padł. "Był sezon polowań na kaczki" Nie lubiłem go, nie smucę się, wisi mi to. cze. @ Edit
RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Tharsher - 12-04-2010 Rolus myślisz ze jesteś śmieszny?? ;s [*] RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - MichalSorc - 12-04-2010 [*] Ludzie umierają. Niektórzy później, a niektórzy wcześniej.. RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Przemix - 12-04-2010 (11-04-2010, 18:23:08)Novi napisał(a): Rolus k***a zydzie zajebany , k***a spierdalaj stad!!A Ty co? Czepiasz się Rolusia, a sam jesteś antysemitą... Żałosne. Zastanów się co piszesz.. @Rolus Rolus, też go nie lubiłem, ale bez przesady... RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Hotarii - 12-04-2010 [*] stracilismy jednego bedzie nastepny :> tylko jest problem Kto wojskiem bedzie wladal: < RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Maroslaw - 12-04-2010 Pixelowy znicz nic nie pomoze... RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Mr.Shadow - 19-04-2010 Hahahhah Jebie Mnie To Ze Prezydent Umarl PIerdoli mnie on hahahahhah RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Maniuś ^^ - 19-04-2010 [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]==> tyle zniczy ile ofiar Po śmierci Kaczyńskiego nic nie odczujesz jeżeli ty lub twoi bliscy będziecie zarabiać ponad 3.500zł na miesiąc PEACE RE: Prezydent Lech Kaczyński nie żyje - Pentagram - 19-04-2010 /close , koniec zaloby xDDDDD znaxxxxx |