![]() |
|
Wasz ulubiony film - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Wasz ulubiony film (/showthread.php?tid=571) |
RE: Wasz ulubiony film - deathboy - 07-07-2009 hmmm napewno filmy wojenne w stylu szeregowiec rayan, wrog u bram, 300 lubie tez horrory a w szczegolnosci smakosz/smakosz2 oraz fil ktory zbudzil we mnie fascynacje taka jak u Przemix-a (kosciul slaby) jest film pod tytulem Constantine.. Nie wybrzydzam tez w komediach
RE: Wasz ulubiony film - Elade - 07-07-2009 Nie mam typów wśród filmów lecz wśród kreskówek: Muminki, teletubisie... RE: Wasz ulubiony film - messi:* - 07-07-2009 moje ulubione filmy sa miedzy innymi na redtube.com pOZDRAWIAM RE: Wasz ulubiony film - Ambi - 08-07-2009 Jestem Legendą, Transformers (Dwójki jeszcze nie miałem okazji zobaczyc), Władca Pierścieni całą Trylogia.. Wojna Światów, American Pie 1-6, Slumdog "Milioner z Ulicy", Rambo wszystkie częsci, Hooligans 1 and 2, Gol 1, 2 ( 3 Mi sie nie podoba) Football factory, Ostatni Skaut ( Tutaj gra mój ulubiony aktor komediowy - Damon Wayans) Wszystkie filmy z Willem Smithem, Mission Imposible wszystkie czesci, Skarb Narodów (Lubie filmy takie, w których coś sie odkrywa...) Transporter 1, 2 and 3 i Adrenalina. Horror w zasadzie każdy więc nie będe wymieniac tytulów. Jezeli chodzi o filmy to mam ich naprawde od zajebania... Lecz wymienialem te ktore pamietam ^^ Choc w ciagu 18 lat zycia spoorawo sie naogladalem filmow które sa warte obejrzenia minimum 3 razy.Ulubieni aktorzy i aktorki Aktor komediowy - Damon Wayans, Matthew Perry i Mój Idol 'Ferdynand Kiepski - Andrzej Grabowski' ![]() Aktor filmów akcji - Bruce Willis, Will Smith, Sylwester Stalone, Shia LaBeouf, Jason Statham, Brad Pitt Aktorki komediowe - Tisha Campbell-Martin, Julia Roberts Aktorki filmów akcji - Megan Fox, Angelina Jolie Aktorki filmów erotycznych (dawnych młodzienczych czasów) - Raven Riley, Terra Patrick RE: Wasz ulubiony film - Rysio - 09-07-2009 zielona mila//8 mila//wzgórza mają oczy//skazany na blusa//w mroku zła itd itp RE: Wasz ulubiony film - wisnia1213 - 09-07-2009 Piątek trzynastego i krwawe walentynki 3D RE: Wasz ulubiony film - Dragon Fire - 10-07-2009 Wzgórza mają oczy, Uprowadzona, American Pie 1-6. Xd RE: Wasz ulubiony film - Pryn Clean - 10-07-2009 Wszystkie części piły , Straszny film 3 , SlumDog Milioner z ulicy. RE: Wasz ulubiony film - Mr Xeno - 10-07-2009 ~~Nie zadzieraj z fryzjerem ~~Titanic ~~Poranek Kojota RE: Wasz ulubiony film - Bobo Ziom - 10-07-2009 Jak Rozpętałem II Wojnę Światową,13-Dzielnica,Nie Lubię Poniedziałku,Co mi Zrobisz jak mnie Złapiesz,American Pen 1-6,Wszystkie Części Piła,Poranek Kojota,Kiler,Kilerów Dwóch,Szeregowiec Rayan,Forest Jamp. RE: Wasz ulubiony film - Karmelion - 11-07-2009 Mój tez "Jestem legendą" film mnie zmiażdżył i jeszcze Taxi I, II, III, IV i wszystkie odcinki "Szybcy Wściekli"
RE: Wasz ulubiony film - Yate - 13-07-2009 Ja również lubię filmy Taki I, II, III, IV wszystkie Szybcy Wściekli, Piła hmm i jeszcze parę by się znalazło lecz teraz nic mi nie przychodzi na myśl RE: Wasz ulubiony film - By Elvisek - 18-07-2009 A więc tak: ~Symteria ~Piła (Jak Pan Up) ~Tylko Mnie Kochaj ( Stare Ale Jare ) ;P ~Shrek ( All Części) heh Więcej nie pamietam;p Pozdrawiam
RE: Wasz ulubiony film - Fable - 19-07-2009 Grzechy Niewinnosci smutny film ale zajebist.// no i harry potret xD // a no i jeszcze Nawiedzony ;] RE: Wasz ulubiony film - Hugo Headhunter - 19-07-2009 Pulp Fiction Predator (all czesci) RE: Wasz ulubiony film - Hjubert - 20-07-2009 Wszystkie czesci Taxi, Po prosty walcz (never back down), 13 dzielnica, Wieczny studentO dwoch takich co poszli w miasto 1 i 2 (Harold & Kumar go to White Castle i Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay) RE: Wasz ulubiony film - Sztelfix - 20-07-2009 Taxi 1-4 Wzgórza mają oczy Lek Jestem legendą Piła 1-4 American pie all części Job Nie zadzieraj z fryzjerem 13 Dzielnica Mały człowiek i wiele wiele innych ![]()
RE: Wasz ulubiony film - Asshole - 27-07-2009 Moje ulubione filmy to unisher,Death Race,Cube,Hooligans,kroniki riddicka,Ojciec chcrzestny,Resident Evil (wszystkie części),Alone in the Dark,hous of the death,Doom,Constantine,Stay Alive,annapolis,X-men(wszystkie części) to tyle PoZdRo.
RE: Wasz ulubiony film - Mr Xeno - 27-07-2009 zazybcy za wsciekli wszystkie czesci 300 titanic gladiator RE: Wasz ulubiony film - TheKokos - 28-07-2009 Ojciec chrzestny - all częsci Człowiek z blizną i inne filmy z Al Pacino;] Mroczy Rycerz tez mi sie spodobal ;] |