![]() |
|
WIELKI UPDATE - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: WIELKI UPDATE (/showthread.php?tid=18778) Strony:
1
2
|
RE: WIELKI UPDATE - Wafel - 08-04-2016 JA WAM DAM MOJE PROPOZYCJE, JAK BEDZIE MI SIE CHCIAŁO TO WIĘCEJ MOŻE DAM XD 1. A TO CIEKAWE CZYT DALEJ! ~ POPRAWA ECHANTED GOLEMA, ZOSTAŁ ZNERFIONY PRZEZ PŁACZ(DLA MYŚLĄCYCH), MEDUSA MAGE JEST OD 120K~, A DAJE 4X WIĘCEJ OD GOLEMA, KTORY JEST OD 150 - POPRAWA. 2. arenki svar jak najbardziej po rebornie, 3. DAILY TASK, dorzuć do niego jakieś nagrody co tydzien, tak jak to miało być pierwotnie. 4. zrob miasto rebornowe, cos w stylu etero, kilka nowych respów z nowymi rebornowymi mobami - dostęp ofc po wbiciu reborna, a nie jakies misje, questy duperele. 5. widziałem, ze wiele osob spami o stamine, ok. Tutaj możesz dac alternatywe w postaci +50lvl więcej za task( w czasie staminy, nadrobi to jakis procent tego expa,) 6. nowy quest na tarcze, jest wiele do wyboru! 7. dodanie nowego statku na wyspach PACC(mulero np!), dodanie kilku respów istniejacych już potworów ~spawntime = 1 8. zbalansowanie repexa/bariona - moby, na ktorych sie bilo levur sa na dzien dzisiejszy bezuzyteczne., 9. Exp ring? dodaj do niego jakis % obrony, to będzie jeszcze cos z niego. No i te areny, więc.. Bramka lvl'owa 5k, w czym 1 potwor na arenie jest od 200lvl - fuck logic? ok, zmniejsz bramke, ustaw jedynie wejscie z PACC. Więcej pózniej - może. RE: WIELKI UPDATE - Adervo - 08-04-2016 Moim zdaniem można pozmieniać ewenty również ; SWIM ewenty jak i RUN ewent każdy wie że jak ktoś stanie na odpowiedniej pozycji zawsze ale to zawsze wygra chyba że ma jakiegoś buga to można by było to zmienić I jestem jak najbardziej za dodaniem wyspy jak np GM Island to Reborn Island dla graczy tylko z rebem . RE: WIELKI UPDATE - Sir Goldi - 10-04-2016 jakieś guptasowe propozycje z tego wejdą w życie? xD RE: WIELKI UPDATE - Фрешоль - 10-04-2016 (10-04-2016, 13:05:22)Sir Goldi napisał(a): jakieś guptasowe propozycje z tego wejdą w życie? xD Wejdą, zmian można spodziewać się #nadniach RE: WIELKI UPDATE - Nrated - 10-04-2016 Wydaje mi się, że dodanie jakiegoś byle questa nie uratuje serwera na dłużej niż 1-2 tygodnie. Moim zdaniem trzeba pomyśleć o całkowitej zmianie kierunku serwera. Od samych podstaw. Nie kasujcie posta. Później postaram się dodać jakiegoś propozycje od siebie ; p RE: WIELKI UPDATE - Sir Goldi - 10-04-2016 Co do rank porebornowych to wg mnie mają kichowe nazwy, lepsze by były Ek- gladiator rp- sniper ed- priest ms- witcher wg mnie takie nazwy były by lepsze w każdym razie lepsze niz cesarski knight xD RE: WIELKI UPDATE - Sokolxks - 11-04-2016 Ja bym proponował zaktualizować stronę. Dodać questy, możliwość zobaczenia czy postać ma domek, możliwość wystawiania postaci na licytacje ng/pkt. Co do otsa hmm... raczej już było dużo fajnych propozycji xD RE: WIELKI UPDATE - Je Bu Du - 16-04-2016 moim zdaniem dobre by bylo dodać quest na runkę która ładuję manę... niby rabbit ładuje ale mi jakoś nie xdd i quest był by od około 300k, bez misji tylko jakiś mocny labirynt xd i dodać więcej svar arenek cnie bo 4 tylko to lipa xdd |