Forum Mazurski OTS
Nowy początek part II. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Nowy początek part II. (/showthread.php?tid=17936)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Nowy początek part II. - paweu25 - 10-09-2014

niech bot bd nielegalny i wtedy bd lepiej

RE: Nowy początek part II. - Domenlot - 10-09-2014

Dobrze, że w środku wakacji wszystko eq sprzedałem Big Grin
Może znowu bym tu pograł :o zależy ile osób będzie grało :<
a z @up się zgodzę BOT powinien być nielegalny
Na początek w czasie otwarcia wszystkim zalogowanym moglibyście dać po 10-20h pacc na start.
Nie wiem jak jest na innych serwerach bo w tibie nie grywałem nigdy na innym serwerze, ale te arenki są konieczne?
Kiedyś fajnie się grało, bo po expach się popierdzielało i był wtedy jakiś klimat. Jeden zabił drugiego, hunty itd.
Teraz gra trochę bez sensu, arenka, bot i aby kliknij i zabij i tak ciągle. Questy jedynie ciekawe bo coś trzeba zrobić.
Ja osobiście usunął bym arenki, powiększył respy i dodał respy.

Ps. Jak ktoś ma zamiar to co napisałem skrytykować, proszę zrobić to z klasą, a nie wylać swój ból dupy itd.

RE: Nowy początek part II. - Kopekxd - 10-09-2014

Tak to prawda. Kiedyś expiło się tylko na respach i gra była ciekawsza.
Ale gra nigdy nie będzie już w 100% taka jak kiedyś.

RE: Nowy początek part II. - Danpro - 10-09-2014

No to zobaczymy ile osób zacznie grać panowie Wink i panie ;D

RE: Nowy początek part II. - Koksik - 10-09-2014

Dobrze ze od 0 ale i tak grać od początku nie będę wole już na coś innego przeznaczyć hajs niż na głupi pacc xDDDDD
Jeszcze beka jakis noob nick zrobil moj co za dzieci xD

RE: Nowy początek part II. - Wizeros - 10-09-2014

Mhm... czyli kasa za pacc poszła się j***ć? W takim razie żegnam panie i panowie. Przyjemności z gry i wydawania siana na pacc. Wyczyścić postacie z depo, eq, domków rozumiem. Ale żeby wszystko od zera? Raczej nie...

RE: Nowy początek part II. - eM PeGo - 10-09-2014

(10-09-2014, 19:01:40)Matt napisał(a):
(10-09-2014, 17:58:48)eM PeGo napisał(a): Przeciez wiadome było że będzie płacz Big Grin Jest dobrze. Ulciu nie denerwuj się bo Ci żyłka pęknie ;D

bedzie to beka z was maniaczki jak bedziecie nakurwiac ostre pg, zeby sie wbic w topke na jakims upadlym serwie haha xd

Nie wiem co w tym śmiesznego że gram na serwerze przeznaczonym do tego o.O

RE: Nowy początek part II. - Becku - 10-09-2014

I jak mam teraz ku**a kod na pacca miec jak juz sms usuniete ? To jest takie sprawiedliwe ze ja pierd**** ! A idz w pizdu =.-

RE: Nowy początek part II. - Angon Kion - 10-09-2014

Bo ja trzymam sms z kodem po wbiciu pacca myślisz na postać ?? jeszcze przez 20 dni załóżmy w skrzynce mojego telefonu xD dobre...

RE: Nowy początek part II. - Novi - 11-09-2014

Ja pieredole 15 letnie gimby placzace o 10zl, i kilka pixelowych itemek...
To jest śmieszne dzieciaki o co wy płaczecie, przykładowo na Ukrainie gina ludzie, a Tobie pajacu (jeden czy drugi) Vinox skasowal wszystkie itemy... PORAŻKA.
Co do samego resa, byłem za tym od jakiegoś roku.
Jestem ciekawy jak ludzie poradzą sobię bez EQ/Kasy...

Ja bym zmienil kilka rzeczy: Mianowicie...
nikomu nie dawać domu z arenka... 1 wezmie i wyboci 50k lvl wiekszy niz bedzie mial 2 co bedzie na respie razem z 10 osobami się meczyl.
Po 2: Zakazac botow.
Po 3: Kazda postac na start Minimym 10-20h pacca... Wiadomo raczej jak ludzie tu grali to pacca mieli, a to czy kupili go za NG czy ZL to mniejsza... ale Ja wiem ?
Vinox powinienes przynajmniej DO KOŃCA WEEKENDU, ŻE KAZDA ZALOZONA POSTAC BEDZIE MIALA NP 20H.
USUNAC WSZYSTKIE ARENKI Smile
I POWODZENIA ZYCZE Smile

p.s Sam jednakze nie skusze się na gre Smile
POWODZENIA GUPOLKI

RE: Nowy początek part II. - HD w 3D - 11-09-2014

Novi, naprawde... nic dodac nic ująć jestem oczywiscie za !

RE: Nowy początek part II. - Mande - 11-09-2014

I bardzo dobrze Smile Wszyscy zaczną na równych szansach. Byle bez tych aren. Pozdro Smile

RE: Nowy początek part II. - Lucasyn - 11-09-2014

ZAJEBISCIE teraz to się będzie fajnie grać(Wyjeb całkowicie areny po co one).

PS. Jebane głupie gimby mi usunął full eq + domek z dobudówka i jakoś nie płacze. A wy płaczecie o jakiegoś zorda, że się tak wielce dorobiliście bo nie sądzę że byście mieli buty albo roske.

RE: Nowy początek part II. - Old Kule - 11-09-2014

Elegancko, że zostanie wszystko zrestartowane. Wink
Miejmy nadzieje, ze będzie jak dawniej i MazurskiOTS wypali.

@ jedna ważna sprawa. Jak robisz restart postaci usuń także wszystkim gracza przedmioty... Jak i wykonane questy. To ma być zupełnie nowa edycja każdy zaczyna od zera z setem początkowym a nie starsi oldzi wejdą sobie na start z EQ. Nie ma sensu to moim zdaniem, ale wszystko zależy od Administracji Serwera.
Do rzeczy, zrestartuj dosłownie wszystko ewentualnie zostaw Pacc'e. Ale przedmioty muszą zostać usunięte.

WAFEL: postacie oraz konta sa skasowane, wszyscy zaczynają od 0 Smile

RE: Nowy początek part II. - Maserati - 11-09-2014

Elegancko. Jedna rzecz mi sie nie podoba, a mianowicie konkurs na domki z dobudowka. Jestem za tym, aby kazdy miał rowne szanse i nie bylo zadnych aren na serwie.

RE: Nowy początek part II. - Ulthar - 11-09-2014

@Old Kule - wszystko zostało usunięte, konta musicie od nowa zakładać, całkowity reset Smile

Jedyne nad czym bym popracował jeszcze to nad questem na zorda i sla 200x, bo jak będzie tak jak było wcześniej to 1 zorda zobaczymy za 2-3 miesiące xD

Polecałbym zrobić zapowiedź na tibia.net.pl.

RE: Nowy początek part II. - Kopekxd - 11-09-2014

Hmm ciekawe jak mamy tego pacca odzyskać.... Nikt przecież tych kodów nie trzyma xd

RE: Nowy początek part II. - Night - 11-09-2014

Przy okazji proponowałbym zbalansować zadawane obrażenia z UE przez Druida . (Żeby nie było tak dużej różnicy między hitami)
I proponuje zrobić jakaś reklamę servera..

A v set quest poprawiony bo tam na końcu black many są xD To na pewno ktoś zrobi questa xDD

WAFEL: poprawione.