![]() |
|
Nowy początek part II. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Nowy początek part II. (/showthread.php?tid=17936) |
RE: Nowy początek part II. - paweu25 - 10-09-2014 niech bot bd nielegalny i wtedy bd lepiej RE: Nowy początek part II. - Domenlot - 10-09-2014 Dobrze, że w środku wakacji wszystko eq sprzedałem Może znowu bym tu pograł :o zależy ile osób będzie grało :< a z @up się zgodzę BOT powinien być nielegalny Na początek w czasie otwarcia wszystkim zalogowanym moglibyście dać po 10-20h pacc na start. Nie wiem jak jest na innych serwerach bo w tibie nie grywałem nigdy na innym serwerze, ale te arenki są konieczne? Kiedyś fajnie się grało, bo po expach się popierdzielało i był wtedy jakiś klimat. Jeden zabił drugiego, hunty itd. Teraz gra trochę bez sensu, arenka, bot i aby kliknij i zabij i tak ciągle. Questy jedynie ciekawe bo coś trzeba zrobić. Ja osobiście usunął bym arenki, powiększył respy i dodał respy. Ps. Jak ktoś ma zamiar to co napisałem skrytykować, proszę zrobić to z klasą, a nie wylać swój ból dupy itd. RE: Nowy początek part II. - Kopekxd - 10-09-2014 Tak to prawda. Kiedyś expiło się tylko na respach i gra była ciekawsza. Ale gra nigdy nie będzie już w 100% taka jak kiedyś. RE: Nowy początek part II. - Danpro - 10-09-2014 No to zobaczymy ile osób zacznie grać panowie i panie ;D
RE: Nowy początek part II. - Koksik - 10-09-2014 Dobrze ze od 0 ale i tak grać od początku nie będę wole już na coś innego przeznaczyć hajs niż na głupi pacc xDDDDD Jeszcze beka jakis noob nick zrobil moj co za dzieci xD RE: Nowy początek part II. - Wizeros - 10-09-2014 Mhm... czyli kasa za pacc poszła się j***ć? W takim razie żegnam panie i panowie. Przyjemności z gry i wydawania siana na pacc. Wyczyścić postacie z depo, eq, domków rozumiem. Ale żeby wszystko od zera? Raczej nie... RE: Nowy początek part II. - eM PeGo - 10-09-2014 (10-09-2014, 19:01:40)Matt napisał(a):(10-09-2014, 17:58:48)eM PeGo napisał(a): Przeciez wiadome było że będzie płacz Nie wiem co w tym śmiesznego że gram na serwerze przeznaczonym do tego o.O RE: Nowy początek part II. - Becku - 10-09-2014 I jak mam teraz ku**a kod na pacca miec jak juz sms usuniete ? To jest takie sprawiedliwe ze ja pierd**** ! A idz w pizdu =.- RE: Nowy początek part II. - Angon Kion - 10-09-2014 Bo ja trzymam sms z kodem po wbiciu pacca myślisz na postać ?? jeszcze przez 20 dni załóżmy w skrzynce mojego telefonu xD dobre... RE: Nowy początek part II. - Novi - 11-09-2014 Ja pieredole 15 letnie gimby placzace o 10zl, i kilka pixelowych itemek... To jest śmieszne dzieciaki o co wy płaczecie, przykładowo na Ukrainie gina ludzie, a Tobie pajacu (jeden czy drugi) Vinox skasowal wszystkie itemy... PORAŻKA. Co do samego resa, byłem za tym od jakiegoś roku. Jestem ciekawy jak ludzie poradzą sobię bez EQ/Kasy... Ja bym zmienil kilka rzeczy: Mianowicie... nikomu nie dawać domu z arenka... 1 wezmie i wyboci 50k lvl wiekszy niz bedzie mial 2 co bedzie na respie razem z 10 osobami się meczyl. Po 2: Zakazac botow. Po 3: Kazda postac na start Minimym 10-20h pacca... Wiadomo raczej jak ludzie tu grali to pacca mieli, a to czy kupili go za NG czy ZL to mniejsza... ale Ja wiem ? Vinox powinienes przynajmniej DO KOŃCA WEEKENDU, ŻE KAZDA ZALOZONA POSTAC BEDZIE MIALA NP 20H. USUNAC WSZYSTKIE ARENKI ![]() I POWODZENIA ZYCZE ![]() p.s Sam jednakze nie skusze się na gre ![]() POWODZENIA GUPOLKI RE: Nowy początek part II. - HD w 3D - 11-09-2014 Novi, naprawde... nic dodac nic ująć jestem oczywiscie za ! RE: Nowy początek part II. - Mande - 11-09-2014 I bardzo dobrze Wszyscy zaczną na równych szansach. Byle bez tych aren. Pozdro
RE: Nowy początek part II. - Lucasyn - 11-09-2014 ZAJEBISCIE teraz to się będzie fajnie grać(Wyjeb całkowicie areny po co one). PS. Jebane głupie gimby mi usunął full eq + domek z dobudówka i jakoś nie płacze. A wy płaczecie o jakiegoś zorda, że się tak wielce dorobiliście bo nie sądzę że byście mieli buty albo roske. RE: Nowy początek part II. - Old Kule - 11-09-2014 Elegancko, że zostanie wszystko zrestartowane. ![]() Miejmy nadzieje, ze będzie jak dawniej i MazurskiOTS wypali. @ jedna ważna sprawa. Jak robisz restart postaci usuń także wszystkim gracza przedmioty... Jak i wykonane questy. To ma być zupełnie nowa edycja każdy zaczyna od zera z setem początkowym a nie starsi oldzi wejdą sobie na start z EQ. Nie ma sensu to moim zdaniem, ale wszystko zależy od Administracji Serwera. Do rzeczy, zrestartuj dosłownie wszystko ewentualnie zostaw Pacc'e. Ale przedmioty muszą zostać usunięte. WAFEL: postacie oraz konta sa skasowane, wszyscy zaczynają od 0
RE: Nowy początek part II. - Maserati - 11-09-2014 Elegancko. Jedna rzecz mi sie nie podoba, a mianowicie konkurs na domki z dobudowka. Jestem za tym, aby kazdy miał rowne szanse i nie bylo zadnych aren na serwie. RE: Nowy początek part II. - Ulthar - 11-09-2014 @Old Kule - wszystko zostało usunięte, konta musicie od nowa zakładać, całkowity reset
RE: Nowy początek part II. - Lucasyn - 11-09-2014 Jedyne nad czym bym popracował jeszcze to nad questem na zorda i sla 200x, bo jak będzie tak jak było wcześniej to 1 zorda zobaczymy za 2-3 miesiące xD Polecałbym zrobić zapowiedź na tibia.net.pl. RE: Nowy początek part II. - Kopekxd - 11-09-2014 Hmm ciekawe jak mamy tego pacca odzyskać.... Nikt przecież tych kodów nie trzyma xd RE: Nowy początek part II. - Night - 11-09-2014 Przy okazji proponowałbym zbalansować zadawane obrażenia z UE przez Druida . (Żeby nie było tak dużej różnicy między hitami) I proponuje zrobić jakaś reklamę servera.. RE: Nowy początek part II. - Lucasyn - 11-09-2014 A v set quest poprawiony bo tam na końcu black many są xD To na pewno ktoś zrobi questa xDD WAFEL: poprawione. |