Forum Mazurski OTS
Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Wyniki rekturacji - nowa osoba! (/showthread.php?tid=15371)

Strony: 1 2 3

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Adervo - 02-03-2013

Vinox jeszcze sprawa soro przywróciłeś Sorcererke i dostała Tuta to Rolus też zasługuję na drugą szansę, żeby było sprawiedliwie i może mieć MT wydaje mi się że tak byłoby uczciwie bo czemu Ona jest kobietą i ją przywrócisz a Rolusia nie ? Trochę z Twojej str zjeb** zachowanie .

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - mastersio - 02-03-2013

Nareszcie nie będzie pisania na gc wulgaryzmów. BDB wybór Smile

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Savater - 02-03-2013

Kaska tutor no no w końcu jakiś ogar będzie Big Grin

A tak do tematu no cóż po tygodniu nie ma co komentować wszystko wyjdzie po czasie i sie okaże jakimi mt oni będą.

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Novi - 02-03-2013

(02-03-2013, 11:47:34)Adervo napisał(a): Vinox jeszcze sprawa soro przywróciłeś Sorcererke i dostała Tuta to Rolus też zasługuję na drugą szansę, żeby było sprawiedliwie i może mieć MT wydaje mi się że tak byłoby uczciwie bo czemu Ona jest kobietą i ją przywrócisz a Rolusia nie ? Trochę z Twojej str zjeb** zachowanie .

Nie to żebym miał coś do Rolka bo nic nie mam. Ale chyba jest różnica pomiędzy wyrzuceniem z ekipy ( za bota ) , a odejściem z braku czasu , czy innych powodów osobistych nie?

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Felek - 02-03-2013

Novi jak nie wiesz to nie pisz bo sorcerka tez została wyrzucona tak samo jak ty czy luno.

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Azbest - 02-03-2013

Dobra powiem tak. Novi zostałeś wyrzucony kiedyś za to co odjebałeś na stronie mazurka, ale dostałeś szanse i ok, Sorcerka zostałą wyrzucona - dostała drugą szansę, Rolus został wyrzucony to też powinien dostać drugą szansę. Jego zachowanie po którym został wyrzucony mało szkodziło mazurskiemu

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Santex - 02-03-2013

Graty all ;D
Sorcerki nie znam, bo gram od wakacji, ale piszecie o Niej same dobre rzeczy, to chyba dobry wybór ;D

@Sasha
Gz Sasha, nagle ludziom pasuje, że Ty MT ;D Coś mi tu lizaniem śmierdzi XD

@down
Cytat:VINOX bądź chonorowy i przywróć ROLUSIA !!

honorowy się pisze o.O

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Adervo - 02-03-2013

(02-03-2013, 12:31:06)Felek napisał(a): Novi jak nie wiesz to nie pisz bo sorcerka tez została wyrzucona tak samo jak ty czy luno.

x2

Ja wiem jak było mniej więcej więc wiem o czym piszę Novi i Ona też została wyrzucona więc jestem za przywróceniem również Rolusia może mała degradacja na mt albo bez na razie ale żeby wrócił do gry jak Ona dostała taką szansę .

Chodź wiadomo jaki jest Vinox i pewno Rolusia nie przywróci bo nie ma cip** czy cycków nie wiem jak jest z Kaśką ale z tego co piszą podobno Ona też nie ma tego drugiego. VINOX bądź chonorowy i przywróć ROLUSIA !! Smile

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Freo - 02-03-2013

@Adervo

Vinox nie przywroci Rolusia bo Rolus nie bedzie mu wysylal nagich zdjec. A nawet jesliby mu wysylal takie zdj to Vinox i tak woli plec przeciwna nawet bez cyckow.

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Kule - 02-03-2013

Sasha na GM!

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Luno Thay - 02-03-2013

(01-03-2013, 22:57:19)Pretti napisał(a): Wybranie "Katarzyny XDD" to bardzo dobry wybór. Dobrze, że do nas wracasz^^.

Ale czemu Lunacz? Jak ja go w grze widzę raz na 2,3 dni, i po co to komu? Jeśli chodzi o resztę panów to dobry wybór.

Hahaha to teraz dowaliles do pieca Big Grin siedze prawie codziennie od poczatku mnie wybrania od mniej wiecej godziny 10 do 18 a ty mowisz ze mnie widzisz raz na 2,3 dni Big Grin Super wręcz super Big Grin Twoja opinia jest godna.
@@
Dziekuje za pozostawienie mnie w Ekipie.
Gratulacje Dla Kasi =*

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Sasha - 02-03-2013

(01-03-2013, 22:41:48)Rolus napisał(a): Mam takie pytanie, czy ja też dostanę 2 szansę?

Możliwe, że dostaniesz, bo każdemu można dać drugą szanse, lecz czy Tobie da Vinox? Nawet jak da, to nie tak od razu, tylko za około miesiąc?

Ale nawet jak dostaniesz szanse to pewnie będziesz używał dalej bota Big Grin

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Novi - 02-03-2013

(02-03-2013, 12:31:06)Felek napisał(a): Novi jak nie wiesz to nie pisz bo sorcerka tez została wyrzucona tak samo jak ty czy luno.

To się zdecyduj, bo jak nie było jej w ekipie to powiedziałeś mi, że odeszła bo Bery odszedł...
+
Proszę bez spamowania -.- '
Vinox będzie chciał to przywróci Rolusia.

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Konr@do - 02-03-2013

Witamy z powrotem Pani Katarzyno Wink

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - SirekBann - 02-03-2013

(01-03-2013, 22:41:48)Rolus napisał(a): Mam takie pytanie, czy ja też dostanę 2 szansę?

Po tym co odwalałeś na otsie chcesz wrócić? śmieszne... Nigdy nie było tak że jak ktoś został przyłapany z ekipy za BOTA... to mu pozycje oddawali w przeciągu jakiegoś miesiąca/dwóch... Masz pozycje+ masz bota= masz po pozycji, mogłeś się zastanowić że pozycje mozesz stracic jak zostaniesz złapany lecz sadziles ze ekipy VINOX nie sprawdza, a tu peszek... wiele skarg na twoj temat ze bocisz sie sprawdzilo po otrzymaniu bana Big Grin pompa z ciebie dzidzia Confused

Ps. Nawet się nie przejąłeś że bana otrzymałeś poza tym miałeś tutaj NIE GRAĆ

Co do tematu Gratuluje wszystkim co pozostali w ekipie i Kasi <3 Big Grin

(02-03-2013, 12:21:41)Novi napisał(a): [quote='Adervo' pid='108803' dateline='1362217654']
Vinox jeszcze sprawa soro przywróciłeś Sorcererke i dostała Tuta to Rolus też zasługuję na drugą szansę, żeby było sprawiedliwie i może mieć MT wydaje mi się że tak byłoby uczciwie bo czemu Ona jest kobietą i ją przywrócisz a Rolusia nie ? Trochę z Twojej str zjeb** zachowanie .

Chyba jest różnica pomiędzy wyrzuceniem z ekipy ( za bota ) , a odejściem jej ....

Mnie moglibyście powrócić do ekipy, tymbardziej ze nie bociłem Big Grin a odszedłem sam hahaha

Ps.2 Dajcie unbana na vt bo mam juz 6 msc Confused

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Fatalek - 02-03-2013

21:11 Vinox: sypie ironia fatal dzis jak kaska deskami

Vinox swoja ekipe jedzie. Pozdrowionka

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Pretti - 02-03-2013

(02-03-2013, 13:23:37)Luno Thay napisał(a):
(01-03-2013, 22:57:19)Pretti napisał(a): Wybranie "Katarzyny XDD" to bardzo dobry wybór. Dobrze, że do nas wracasz^^.

Ale czemu Lunacz? Jak ja go w grze widzę raz na 2,3 dni, i po co to komu? Jeśli chodzi o resztę panów to dobry wybór.

Hahaha to teraz dowaliles do pieca Big Grin siedze prawie codziennie od poczatku mnie wybrania od mniej wiecej godziny 10 do 18 a ty mowisz ze mnie widzisz raz na 2,3 dni Big Grin Super wręcz super Big Grin Twoja opinia jest godna.
@@
Dziekuje za pozostawienie mnie w Ekipie.
Gratulacje Dla Kasi =*

Faktycznie, może źle napisałem, ale chodziło mi o to, że na gc się nie udzielasz ;[

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Maniuch - 02-03-2013

Dać mu Szansę ! ; ). Roluś zawsze pomocny : )

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - SirekBann - 02-03-2013

(02-03-2013, 18:30:31)Maniuch napisał(a):

Dać mu Szansę ! ; ). Roluś zawsze pomocny : )

bez lizania dupy plx

RE: Wyniki rekturacji - nowa osoba! - Maniuch - 02-03-2013

Sirek .. nie musze wyrażam swoją opinie gównie ; )