![]() |
|
Wyniki na młodszego tutora! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki na młodszego tutora! (/showthread.php?tid=14386) |
RE: Wyniki na młodszego tutora! - Rolus - 28-10-2012 Dzięki że daliście mi szanse bycia w Ekipie na OTS, mam nadzieje że będzie się dobrze współpracowało. I też gratuluję dla pozostałych. PS. Dark Flare z tej str czyli znany wam Rolus. RE: Wyniki na młodszego tutora! - Palldino - 28-10-2012 (28-10-2012, 23:23:36)Chemik napisał(a): I takie info: za to ty grasz dlugo + wydajes.w c**j zl na chary eq (nie wnikam w to) i ty piszesz ile kto gra ogarnij siebie pierw a pozniej innych ;] @@@@@@ tak jak pisalem zobaczymy ilu zostanie po tygodniu ;d RE: Wyniki na młodszego tutora! - Varial - 29-10-2012 Gratulacje jedynie dla Olgi oraz Rolusia. Reszty nawet nie znam, a z tego co widzę to gratulacje dla Cb vinox za wybranie jakiegoś Assasina, który nawet miesiąc na otsie nie gra... Rozumiem, ze dobre podanie się liczy "przede wszystkim", ale doświadczenie związane z otsem chyba bardziej... Szkoda słów co do wyboru 3 pozostałych mt, jedynie gratuluje Oldze i Rolusiowi. RE: Wyniki na młodszego tutora! - Axorio - 29-10-2012 Vinoks, mam pomysla ! zrobcie taka "video prezentacje" i zaproscie te osoby ktore wybraliscie na vt, to sie szybko okaze czy dobrze wybraliscie ;] Zadacie kilka pytan odnosnie Otsa, i wszystko sie okaze. Olga - Placzek jak c**j. Cristiano - Tu zrobiliscie dobry wybor. Assasin Amidamaru - On wczoraj do mnie pisal takie cos "dasz mi kilka ng ?", z wyborem zrobiliscie zle. Dark Flare - Tu takze zrobiliscie dobry wybor. Asawer - yyy ? tego nie widzialem zeby byl online RE: Wyniki na młodszego tutora! - stiuart - 29-10-2012 chociaz nie przepadam za Rolsonem a on za mna to jednak stwierdzam fakt ze to byl chyba jedyny dobry wybor, jako jedyny udziela sie na GC, siedzi na vencie, czasem tez pomaga, reszta porazka, zaloze sie ze polowa odpadnie przed okresem probnym tak jak el palaldino
RE: Wyniki na młodszego tutora! - Daniel3k - 29-10-2012 Gz roluś Gz olga reszta zapewne odpadnie po tygodniu )
RE: Wyniki na młodszego tutora! - Orzeszek - 29-10-2012 Zobaczymy za tydzień panowie, kto zostanie ![]() Jeszcze raz Gratulacje. PS. A i nie bijcie rasty plix. #edit Dla tych co się spinają, że nowi MT grają za krótko na MT. - Vinox już kiedyś pisał, że MT dostaje się za darmo i za dobre podanie a nie za to ile gra czy od kiedy na ots
RE: Wyniki na młodszego tutora! - Luno Thay - 29-10-2012 Cristiano Assasin Amidamaru /\ ich nawet nie znam tz. moze znam ale jakos rzadko widuje No ale Gratulacje dla wszystkich wybranych!! szkoda ze mi nie dali 2 szansy chcialem sie wykazac ![]() No chyba ze potrzebujecie opiekuna na roku z Miła checia zostane:*
RE: Wyniki na młodszego tutora! - Fatalek - 29-10-2012 HAHAHA nie znam niektórych typów, 1 raz nick na ots widzę XD. Roluś było wiadome, bo od Felka. Brawo Olga . Reszta n/c pewnie dobre podania pisali XD
RE: Wyniki na młodszego tutora! - pecz01 - 29-10-2012 Roluś że dostał to dobrze.. Olga? no jeszcze ujdzie bo troche gra tu z tego co widze, ale Ci nowi? śmiech na sali .. MT jest od tego by pomagał a co Oni wiedzą o serwerze ?=l zabardzo nic tak że niewiem cyzm się Vinox tu kierował, gorszy wybór od ostatnich MT RE: Wyniki na młodszego tutora! - Freszol - 29-10-2012 @offtopic nie wiedziałem gdzie to napisać. pytanie: czy będzie jakaś rekrutacja na moderatorów forum? chciałbym spróbować swoich sił
RE: Wyniki na młodszego tutora! - rami90 - 29-10-2012 Olga-ok dobry wybor. Dark Flare(Rolus) - ok git mega. Cristiano - Nie wiem co tu robi, nie panuje nad emocjami wyzywa, rzadko go na GC widac, nawet od kiedy jest mt. Assasin Amidamaru - nie znam. Asawer- nie znam . RE: Wyniki na młodszego tutora! - Rolus - 29-10-2012 (29-10-2012, 20:42:47)Aknaar napisał(a): @offtopic Nie będzie, chcesz powód? Ja tutaj wszystko sam ogarniam i sobie radzę. ew. Reszta ekipy zadziała jak mnie nie ma. RE: Wyniki na młodszego tutora! - Freszol - 29-10-2012 Ok dziękówka za odpowiedź ;d nie ma jak % od Rolusa xD [Rolus] Jeśli zajdzie taka potrzeba to zrobimy rekrutacje i damy info o tym. RE: Wyniki na młodszego tutora! - Asawer - 29-10-2012 Dajcie się ludziom wykazać , a nie od razu skreślacie. + To , że nie znacie to o niczym nie świadczy
RE: Wyniki na młodszego tutora! - Orzeszek - 29-10-2012 Zamiast tego całego Assasina dałbym Luna, bo on się wql. nie loguje a przynajmniej ja go nie widziałem a często jestem online. RE: Wyniki na młodszego tutora! - Freszol - 29-10-2012 @Up pewnie nie ogarnia życia i nie wie że dostał tuta. tacy MT mają pomagać lov lvl, tylko ze on sam ma lov i mala wiedze o ots i sam potrzebuje pomocy RE: Wyniki na młodszego tutora! - Asawer - 30-10-2012 Każdemu trzeba dać szansę , a nie od razu skreślać;pp RE: Wyniki na młodszego tutora! - Rolus - 30-10-2012 Kogo tam skreślacie? * Olga * Cristiano * Assasin Amidamaru * Rolus * Asawer Ok skreśleni. RE: Wyniki na młodszego tutora! - Freszol - 30-10-2012 Mi się wydaje że Rolus ogarnie, osobiście myślę że Cristiano również bo to znajomy, dobra powodzenia wam wszystkim, bo w 1 poście pogratulowałem 1 osobie ;pp |