![]() |
|
Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Real Życie (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Co gracze Mazurskiego robią w wolnym czasie? (/showthread.php?tid=125) |
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - monek - 15-06-2009 Ja gram sobie w piłke nozna albo jaram zioło na osiedlu RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Bastion - 15-06-2009 Ja w wolnym czasie gram w siatkówkę, piłkę. Głównie to w wolnym czasie gram w tibię co mi się bardzo podoba
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Lesiu - 15-06-2009 ja gram w tibie/cs ource(steam) i chodze na miasto jakies przypaly odpier.... ;]
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Corshi - 15-06-2009 Hmm obecnie w wolnych chwilach to tylko spotkania z kumplami i te rzeczy... A normalnie to piła nożna i biegi, z powodu szyny na ręce musiałem przystopować ale na szczęście dzisiaj zdjęli i zostaje tylko rehabilitacja ;] RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Zita - 15-06-2009 Spotkania z kumplami... piłka nożna i przede wszystkim siatkówka najlepiej plażowa
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Orzech - 17-06-2009 Na wkakacje szczególnie siatkówka plażowa w rok szkolny treningi w klubie no i czasmi jak jest ekipa to meczyk w noge;p RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Mirys91zgr - 17-06-2009 ja w wolnym czasie ide na piwko... z kumplami latam...chodze na zakupy( co tydznien nowe buty,spodnie,bluzy itp.) gram w pilke nozna lub chodze na imprezki najlepjej domowki... RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Smierc - 17-06-2009 Hmm.. Jaram Jointy, trenuje MMA, i chodzę na siłke ;] RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - ~*EsendE*~ - 18-06-2009 dłubię w nosie. tylko nie za mocno bo mi czasem krew leci. :\ RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Elade - 18-06-2009 Kopię rowy uszami. Weź popraw temat ziomEEEEEEEEEEK ; / RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Bobo Ziom - 24-06-2009 Ja, w wolnym czasie gram w Piłkę.Treningi chodze po Osiedlu z Ziomkami ; D gram w Mazurka i TV ; D. RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Jozin - 25-06-2009 Grzebie w dupie, a czasami siedzę na klopie... nie no żart ;p Gram w gałę, wożę się po osiedlu z kumplami, pije browar, i gram w Tibie. RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Qba - 25-06-2009 hmmm no w wolnym czasie to gram w Tibie , w piłke nożną , no czasem w kosza , TV,<NIE PIJE BROWARA!!!> POzrdONie pije, Nie pale i konia nie wale <joke>
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Pomocnik - 25-06-2009 Troche jeżdże na desce Maluje Gram w piłke nożną i siatkówke ![]() No i gram troszke ![]()
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Sztelfix - 25-06-2009 Siedzę na kompie Pociskam na Qudzie Idę gdzieś do kolegów Gram w nogę i w siatkę itp. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Cropp - 25-06-2009 Plywanie uwielbiam... :X Informatyka C+, i koledzy ;'). RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Derfers - 26-06-2009 Oglądam Naruto , gram w siatke , słucham muze , albo jeżdże po mieście z kumplami
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - LilRavson1 - 27-06-2009 ja jezdze na desce i na moim crossie xD chodze z kolegami i gram w noge i oczywscie w tibie xD pzdr dla Waflus )
RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Chocolate - 27-06-2009 Gram w noge Jezdze rowerem freeride Downhill i drugim rowerem street.. mazurek itp RE: Co gracze Mazurskiego robiął w wolnym czasie? - Hotari - 02-07-2009 spedzam czas z ekipa;o |