![]() |
|
7.6 Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. (/showthread.php?tid=12294) |
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - PEIHA - 01-12-2011 Vinox mi nie idzie ze potwory od 400k malo dodaja lvl mi idzie oto ze tam sie pada druidem i sorcerem co 20 lvl i jak juz ktos np schinoox wbil te 700k to powiedziales ze juz nie dodasz expowisk dalej i jaki sens tego grania jak nie ma potem juz gdzie expic. A po 2 vinox wszyscy boca a to juz wasza wina jakby byla ekipa jak kiedys to nie bylo by problemu ;/ a tak to widzisz sam jestes sobie winien ;/ nie podoba sie mi to ze na 7.6 zawsze bylo cos nie tak poprostu jak tak mowisz ze daje sie rade expic ms ed na np 400k gdzie sa juz sarix repex to sam sobie poexp i zobaczysz jak sie pada i pozatym z repex.sarix nic nie leci ;/ dodaj update pomysl a niskie lvl maja gdzie expic. ja jakos wbilem 400k druidem i nie plakalem ze padam ze sie zle expi. Vinox a co do drako pamietam kiedys sie tam dlugo expilo ale gracze grali bo byla ekipa mila atmosfera a teraz tego brakuje. RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Wyssmi2 - 01-12-2011 @UP Racja. W tamtych czasach to 150 os online. na drako do 80-90k sie expilo jak nie wiecej, bo jak expy z drako poison byly zajete to zwykle drako sie latalo :p RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Orsoneq :C - 01-12-2011 Mowisz, ze taki update wymysliles przed dwa i pol miesiaca? No to naprawde sie wysiles. Wprowadziles skrypt, ktory pisales pewnie cale 2 godziny, i bedzie dzialal jak kazdy inny Twoj skrypt. @Do ludzi ktorzy jeszcze tu graja: MACIE SWOJ WYCZEKANY UPDATE XD @Edit Vinox napisał(a):to że nie widzisz efektu na serwerze nie znaczy że go nie ma WCALE! Polecam 'Słownik Języka Polskiego', wydawnictwo PWN. Poraz kolejny pokazujesz, jak dwudziestoparo letni facet nie umie operowac ojczystym jezykiem. Efekt to właśnie to, co widzimy. Wiec jesli go nie widac na serwerze, to go nie ma. Kapujemy juz? @down: a wiesz, do czego sluzy Słownik Języka Polskiego? Bo na pewno nie do sprawdzania pisowni/ortografii jakis wyrazow. Chodzi mi tu o zle uzycie słowa 'efekt'. O interpunkcje sie Vinoxa nie czepiam, bo juz mu sie pewnie skonczyly przecinki, ktore kiedys mu dalem do skopiowania Pozatym nie nabijaj postow, mozesz edytowac swoje wypowiedzi.@Peiha: Kim Ty jestes, zeby tak szczekac? Nie wiesz jakie mam kontakty ze strunusem to poprostu stul ryj, skoro jeszcze nie dostalem bana za ta sygnaturke to widocznie on o tym wie i nie ma nic przeciwko kiepie. @Vinox: Poraz kolejny popisales sie znajomoscia czytania ze zrozumieniem. Nigdzie tu nie napisalem ze Strunus jest moim kolega ;o Nawet jesli metaforycznie wydaje Ci sie, ze tak jest napisane- to nikogo nie obchodza Twoje interpretacje, tylko to, co jest napisane czarno na bialym. Gwoli scislosci- 20% lata mi kolo chuja, kloce sie tylko dla zasady. I naprawilbys w koncu te dodawanie swojej tresci do postow, bo od pol roku usuwa przy edicie dopiski ekipy. RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Wyssmi2 - 01-12-2011 @UP Gdzie tam jest jakiś błąd bo ja nie widzę? Ew. tylko interpunkcja ale nikt praktycznie nie pisze interpunkcji. RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Konr@do - 01-12-2011 Nieźle naciągany ten pomysł, ale podoba mi się ![]() Nareszcie coś nowego na serwerze, czekam do 20:00
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Rapido - 01-12-2011 Myślę, że to może wypalić. Raczej każdy poświęci nawet tą jedną godzinę pacca, po to by wygrać te 10 . Co do tej krytyki, to Vinox tu nikomu nie dogodzisz .
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - PEIHA - 01-12-2011 Orsonek noobie co sie prujesz do etera to ze jest na imigracji to nie znaczy ze go bedziesz ponizac jak sie cos nie podoba to W*********j RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Azbest - 01-12-2011 Zostanie to dodane jak opcja buychar?..................... #Morton już zostało wprowadzone RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Vinox - 01-12-2011 O 20 start 1 w historii telesprzedaż HAHAH Xd zapraszamy
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Konr@do - 01-12-2011 Cóż za emocje
![]() RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Cycek - 01-12-2011 A jeśli wejdziemy już na jak to ująłeś "otwartą linię" i ktoś nas zabije w grze to tracimy możliwość odpowiedzi? @Edit 20:08 Ekipa dalej poleciała w chuja? RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Wyssmi2 - 01-12-2011 A jednak błąd jakiś w kodzie i crash. ;D System puki co wydawał się fajny, tylko nie dopracowany. Piszę, że w ciąu 30 sek ekipa da odpowiedz czy poprawny wyraz, a po 30 sec nic mi nie napisało :p @22;36 Nie no nawet wporzo było. Nawet raz sie udało wygrać
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Vinox - 01-12-2011 Dzień 1 zakończony oceniajcie Jak poszło Wszyscy mówili że lipa a na gc nie dali mi skończyć
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Cycek - 02-12-2011 Oprócz tego, że event miał byś o 20 i tego, że znużony półgodzinnym czekaniem poszedłem na Dr. Housa to było zajebiście. RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Palladinoo - 02-12-2011 Pojebało Was ludzie... Aż się czytać odechciewa... Tylko piszecie, że k***a nie ma gdzie expić, bo już 2h expisz na jebanych monsterach, które dają Ci tylko 1 lvl! A k***a z 2 lata temu jak było do chuja? Expiłeś miesiąc na drako, które dawało po 1/10 lvla i nikt nie płakał, wszyscy byli zadowoleni. Teraz Vinox wychodzi z innowacyjnym pomysłem, to kolejne przychlasty, nagle mówią, że nic nigdzie się nie robi... Jak teraz porównuje miasto 8.6 z teraz do tego z miesiąc temu, to jestem pod wrażeniem ile już zrobili.... Jeśli uważacie, że to wszystko robi się w chwilę, to polecam eutanazje, albo k***a kulę w łeb. papa RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Konr@do - 02-12-2011 Niestety musiałem wyjść i nie zdążyłem wrócić na czas. Warto było? Kiedy następna telesprzedaż? RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Vinox - 02-12-2011 Dziś kolejna telesprzedaż po godzinie 21+ bądźcie gotowi
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Abrazi - 02-12-2011 (01-12-2011, 10:01:19)Rolus napisał(a):Cytat:- Czyli Gracz będzie pisał komendę "!odp test" która będzie się łączyła z "studiem" To nie na twoja glowe, tepy jak balle, idzdo szkoly popytaj pani Co to studio, bo twoj poziom intelektualny mnie dobija, Elo. Co do nie ktorych osob to mi sie plakac Chce , czytanie ze zrozumieniem chyba nie boli, ale lepiej expic, niz skonczysz szkole . Vinox nie ma sensu abys sie klocil bo, kazdemu nic nie pasuje ( osobiscie nie gram ) . Powstal 8.6 nie dobrze, cos sie dzieje na 7.6 nie dobrze, To moze k***a obejmijcie obowiazki za Vinoxi i wtedy pogadamy co jest latwo zrobic a co nie, a nie pierdolicie jak male dzieci , RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Vinox - 02-12-2011 2 dzień zakończony Było spoko ;p, oceniajcie.
RE: Telesprzedaż 7.6. ROOK i MAIN. - Wyssmi2 - 02-12-2011 no spoko spoko wygralem 2 razy narazie w ciagu 2 dni! xD |