![]() |
|
Rezygnacja - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Rezygnacja (/showthread.php?tid=11597) |
RE: Rezygnacja - Pallus - 27-08-2011 rozumiem, na razie, powodzenia ps - dzięki za wszystkie bany za cave (około 20) RE: Rezygnacja - Wannabe - 27-08-2011 Szkoda XD Powodzenia w rl zyciu Balle na GM'a RE: Rezygnacja - Deckaroth - 27-08-2011 ja p******e... No to ots zszedł na psy, czekać tylko aż eter albo elade dostanie gm'a to juz wgl mozna nazwe zmienic na schronisko. Odchodzi osoba godna podziwu, sprawiedliwa- jakich tutaj nie ma prócz Vinoxa. jeszcze Akynaoo na mt, no k***a czemu mu od razu gm'a nie dostal ? RE: Rezygnacja - warror - 28-08-2011 Szkoda Ze Maro Odchodzi :/ Cytat:jeszcze Akynaoo na mt, no k***a czemu mu od razu gm'a nie dostal ? OMG w 100% sie zgodze Bardzo Nie Trafny Wybor :[ Pozdrowienia Maroslaw
RE: Rezygnacja - Merdarion - 28-08-2011 Kurde Maro nie odchodz ;/;/;/ tez cię lubiałem ;/ _______ RE: Rezygnacja - Masteros - 28-08-2011 Maro odchodzisz, bedzię nam ciebie brakować ;/ RE: Rezygnacja - Convers - 28-08-2011 Szkoda nie ma co więcej mówić
RE: Rezygnacja - Hotarii - 28-08-2011 Maro odszedl teraz ta Ekipa to dnooo. 3maj sie
RE: Rezygnacja - Wu tang - 28-08-2011 Najbardziej spoko ziomek z ekipy odchodzi :/ no coz, powodzenia w rl i dzieki za wszystko : >! RE: Rezygnacja - Chester - 28-08-2011 (27-08-2011, 17:59:01)Wyssmi2 napisał(a): 3maj sie zgadzam sie w 100 % pozdro w real zyciu maro. Zagladnij czasem. RE: Rezygnacja - Morton - 28-08-2011 ![]() Eloo
RE: Rezygnacja - Salik - 29-08-2011 Heh no to po ots'ie : ) Zaraz odejdzie elade, eter zgarnie gm'a i bedzie chujnia hehs. Ots sie zjebal doszczetnie : / Powodzenia w rl i pierdol tibie ; D RE: Rezygnacja - Chester - 29-08-2011 (29-08-2011, 9:36:07)Salik napisał(a): eter zgarnie gm'a jbc. Już zgarnął ... RE: Rezygnacja - Fastelix - 29-08-2011 No cóż kolejny członek ekipy, który bardzo dobrze sobie radził odchodzi, pewnie za jakiś Czas znowu ktoś odejdzie, a przychodzić będą obcy ludzie na posadę, których nawet ledwo administracja nie będzie znać, a później serwer stanie się coraz gorszy przez to, zresztą już ekipa się sypie. Powodzenia w życiu, szczęścia życzę.
RE: Rezygnacja - Vansek - 29-08-2011 no szkoda ze odchodzisz, powodzenia w RL, Wy sie spinacie ze juz po OTS, Vinox zrobi co bedzie mogl zeby nie upadl OTS, Elade odejdzie, ktos inny dojdzie, zycie
RE: Rezygnacja - Qbi - 29-08-2011 Byłeś najlepszym GM'em w historii tego OTSa. RE: Rezygnacja - Maniuś ^^ - 29-08-2011 I prawidłowo, stara grupa graczy sie sypie , powodzenia w rl life =)
RE: Rezygnacja - Niewidzialny - 29-08-2011 Cze Szkoda;<< Powo w życiu ;]
RE: Rezygnacja - Domenlot - 29-08-2011 Odszedl Hotari, maroslaw, za miesiac pewnie vinox wywali elade za 2 miechy Etera i reszte. Bo cos mu sie nie spodoba. Trudno twoj ots twoje zasady i reguly. Osoby na tuta i gm pewnie znajdziesz ale nie takich samych jacy byli. Ten ots jest oplacony do konca roku a potem Vinox-"nie mam kasy zeby oplacac serwa wiec koniec".Server sie skonczy i bedzie ze tak powiem GOWNO! RE: Rezygnacja - matikon11 - 30-08-2011 Maroslaw zostan jedynie Ty i Vinox ogarniacie ten "bajzel" jestes w ekipie odkąd pamietam czyli od początku ots wyjasnijcie sobie wszystko ZOSTAN !!! No wlasnie nie bede sie rozpisywal ja cie troche znam pamietam cie jak mi pomogles wyjsc z dziury jak zaczynalem gre xD no ale nic jak czytalem kometarze i patrze ze cos ci z Vinoxem sie nie ulozylo to oze ci sie uloze jak Vinox ochlonie po tej sprawie i moze cie przeprosi za to. Nie wiem za co ale wpadaj jak najczesciej!!! |