![]() |
|
Magic backpack oraz magiczna moc... - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Magic backpack oraz magiczna moc... (/showthread.php?tid=10160) |
RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Dziubek - 02-04-2011 jak k***a zebrac banany na 5 malp i w 20 osob!? pojebalo was RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Fable - 02-04-2011 NONO megaśny + dla ekipy ! teraz tylko dobic 100k ;(. A tak wgl to jak ktos wykonal , moze tu napisac co daje owa magiczna moc a co plecak ?[/size]
RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Predatorka - 02-04-2011 Vinox, ale żal ile to zajmie wszystkim, huntery są Tylko na Villi ''chyba'', a ile tam osób :\ Zrób jakiś wiekszy resp na te wszystkie rzeczy. Bo każdy lata i one się wgl nie respią. RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Vinox - 02-04-2011 up, o to nam chodzi, aby grać i szukać jaki sens zrobię duży resp i co ? 10 min i masz. nie o to chodzi.
RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Hell Pallq - 02-04-2011 Vinox, ale bez przesady .. ja gonilem 10min zanim znalazlem 1 huntera, z ktorego i tak nic nie lootlo .. RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Predatorka - 02-04-2011 (02-04-2011, 14:05:17)Hell Pallq napisał(a): Vinox, ale bez przesady .. ja gonilem 10min zanim znalazlem 1 huntera, z ktorego i tak nic nie lootlo .. Dokladnie, zrób coś bo np roze i rozgwiazdy, są dopiero po restarcie. Ja juz ile siedze nie moge 'lotnać', kupić oranges. Żalowo to zrobiłeś. ;x RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Vinox - 02-04-2011 nie. Mi się nie spieszy abyście mieli quest, nagrodę a wam?
RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Corshi - 02-04-2011 Z tym Death Swordem to przesada... m bolt rozumiem, można zdropić a to? @Vinox Już mam, ale jak się patrzyło na trade to jego cena dobijała do 20nc haha (ds). RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Prosto - 02-04-2011 Quest baardzo ciezki, trzeba stracic wiele itemkow, ale sie oplaca! Wiem cos o tym bo zrobilem go jako 3 i widze roznice, a co za tym idzie plusy. Wiec przestancie pierniczyc tylko zbierajcie items i do Npc... RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Azbest - 02-04-2011 No bravo _____________________________ RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Wannabe - 02-04-2011 Wykonałem quest jako pierwszy ;d z Jurasem na którego musiałem czekać do last rooma XD Pozdro. 7h robilem RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - GadzioO - 03-04-2011 Quest z konstantym 4h xD jako 3-4 wykonaliśmy ![]() No i to dobrą fuchę zrobiliśmy ![]() Powodzenia reszcie RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Predatorka - 03-04-2011 Wykonałem go w 6h z boltan. Ale te zadanie są długie , już widzę nastepny quest jaki będzie. ![]() 01:15 Gratulacje, wykonales cale zadanie pozytywnie! Otrzymujesz magiczny backpack oraz magiczna moc na ktorej ktore daja Ci mozliwoscmagicznego ataku na magicznych klapkach!. RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Prosto - 03-04-2011 Gadzio Adiik i ja ten quest jako 3-4 wykonalismy ;D. Vinox jak najwiecej takich questow, tylko dodaj wiecej potworkow do zabicia :pp RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Wannabe - 03-04-2011 (03-04-2011, 1:33:26)Predatorka napisał(a): Wykonałem go w 6h z boltan. Ale te zadanie są długie Jak ty cały dzień biegałeś i pytałeś co robić i 6h/? ;d HAH XD RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Smierc - 03-04-2011 5h..... _____________________________________ RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Orsoneq :C - 03-04-2011 Preda w 6h, ahahahha XDDD Jak on na drugi dzien dopiero lizaki dropił XD! @Top: zrobilem dzisiaj, bo mi sie nie chcialo biegac za noobami (: RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Predatorka - 03-04-2011 (03-04-2011, 15:52:25)Orsoneq :C napisał(a): Preda w 6h, ahahahha XDDD Jak on na drugi dzien dopiero lizaki dropił XD! W 2 dzień lizaki ? Hahahahahaha, smieszny jesteś nie dropiłem lizaków bo je miałem, eterowi też dałem więc się nie udzielaj. - Widać ile ty lizaki dropiłeś 3dni, hahaha na gb tylko kto ma lizaki, hahahaha... RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Blue - 03-04-2011 Vinox bardzo dobry quest Gratuluje : D PoZdRaWiAm RE: Magic backpack oraz magiczna moc... - Yoshan - 03-04-2011 Nom Dokładnie Wszyscy GoGo 100 k Duzy + |