Forum Mazurski OTS
League of Legends - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70)
+--- Wątek: League of Legends (/showthread.php?tid=11140)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: League of Legends - Ogor - 16-10-2013

Wlasnie to jest powod dlaczego chce kupic Zyre. Ona jest w c**j op XD
Nami ssie ;c, wole zyre

RE: League of Legends - Azbest - 16-10-2013

Hmm kupiłem sobie Katarinę. Dobry wybór? Grałem nią jak była free - zajebiste ulti i to mnie skusiło ;D

RE: League of Legends - Ogor - 16-10-2013

Szmatarina op. Jej zaleta jest szybkie zabijanie. Wbijasz z shunpo, jebiesz q, w + ulti i uciekasz.
Jej wada to latwa kontra. Wiekszosc postaci ja kontruje. Silence, stun.. Wiekszosc postaci posiada takowe cc.

RE: League of Legends - stiuart - 17-10-2013

Dla mnie Kata to jedena z lepszych postaci do team fightow, praktycznie zerowe cooldowny Smile

RE: League of Legends - Palladinoo - 17-10-2013

Kiedyś, jak już będziesz potrafił coś grać, to zrozumiesz że to był Twój zły wybór ^^ Jest dobra, ale bez przesady, jako last pick, gdy jesteś pewny, że Cię nie zcountrują

RE: League of Legends - Ogor - 17-10-2013

I tak predzej czy pozniej musialby kupic kate Big Grin Takze nie widze problemu.
Poza tym, tutaj kontry nie istnieja. Osobiscie kieruje sie tym, ze jedyna kontra jest skill. Nic wiecej :]

Sam pisałeś o silence, wystarczy głupia soraka i po ulcie, a jak dojdzie coś jeszcze typu fiddle, to taka kata nic nie zrobi :/

RE: League of Legends - Ogor - 17-10-2013

Dlatego trzeba odczekac ten moment, kiedy ona zuzyje Wink
Fiddle to samo. Dobry moment musi byc

No to wiem, ale jak ten ***** w cd pójdzie, to potrafi fear za fearem walić, dzisiaj na aramie się przekonałem, nie grałem katą, ale jak ktoś dostał feara, to już mógł sklep sobie otwierać

RE: League of Legends - Ogor - 19-10-2013

Nowy system w nowym sezonie.. Co o nim myslicie? Sprawdzi sie? ;d

RE: League of Legends - Santex - 19-10-2013

Panowie, ktoś chętny duo? Bo mnie już k***a krew zalewa, gram sobie, staram sie carrowac, ale co z tego jak i tak mid 0/11, top 1/9, no k***a to ludzkie pojęcie przechodzi... Teemo w late 28/3 i jak tutaj wygrać ad vs teemo...
Jak by tego mało było, to już chyba z 5 serii do s4 miałem, ale c**j z tego, jak już prawie gra wygrana, a tu afk, albo feed ;/

RE: League of Legends - Axorio - 19-10-2013

Gra dla jaj

[Obrazek: 2i42vl.png]

Na poważnie XD

[Obrazek: 21mi1qh.png]

RE: League of Legends - Ogor - 22-10-2013

A moze by tak wejsc do platyny przed koncem sezonu?Big Grin
Przedluzony sezon o 2 tygodnie, takze z goldu III (seria do 3), to nie jakis problem, co nie?;d

RE: League of Legends - Santex - 23-10-2013

Takie tam dzisiejsze junglowanie xD Szkoda, że czasem mimo takich stat gra i tak przegrana, na szczęście cait ma na tyle dobry push, że jeden ace i win ;D
[Obrazek: 14yb8xs.png]

RE: League of Legends - Palladinoo - 23-10-2013

Lepiej by pewnie wyszło dla teamu jakbyś nie greedował i oddał te kille Caitl, ale jak tam wolisz ^^

RE: League of Legends - Santex - 23-10-2013

Ahh, coś czuje, że maokaiem w 2 tyg dojde do golda <3 Jeszcze nigdy tak dobrze mi się nie jungowało ;D

RE: League of Legends - Axorio - 24-10-2013

Coś czuję, że teraz nie przejebie serii do silvera

RE: League of Legends - OgorCfel - 26-10-2013

Mieliście tak kiedyś, że 3 gry pod rząd afki wam się trafiały? To nie jest kurfa smieszne..

RE: League of Legends - stiuart - 26-10-2013

Szansa na to, ze afker trafi sie druzynie przeciwnej to 54% wiec nie ma sie co martwic Smile Powodzenia na rankach, ja niestety nie mam czasu i zostaje na tym placie

RE: League of Legends - Palladinoo - 26-10-2013

Hahahahahahahahaha, widzę prawdopodobieństwo opanowane mr. stiuart co? hahahaha