![]() |
|
League of Legends - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70) +--- Wątek: League of Legends (/showthread.php?tid=11140) |
RE: League of Legends - Ogor - 16-10-2013 Wlasnie to jest powod dlaczego chce kupic Zyre. Ona jest w c**j op XD Nami ssie ;c, wole zyre RE: League of Legends - Azbest - 16-10-2013 Hmm kupiłem sobie Katarinę. Dobry wybór? Grałem nią jak była free - zajebiste ulti i to mnie skusiło ;D RE: League of Legends - Ogor - 16-10-2013 Szmatarina op. Jej zaleta jest szybkie zabijanie. Wbijasz z shunpo, jebiesz q, w + ulti i uciekasz. Jej wada to latwa kontra. Wiekszosc postaci ja kontruje. Silence, stun.. Wiekszosc postaci posiada takowe cc. RE: League of Legends - stiuart - 17-10-2013 Dla mnie Kata to jedena z lepszych postaci do team fightow, praktycznie zerowe cooldowny
RE: League of Legends - Palladinoo - 17-10-2013 Kiedyś, jak już będziesz potrafił coś grać, to zrozumiesz że to był Twój zły wybór ^^ Jest dobra, ale bez przesady, jako last pick, gdy jesteś pewny, że Cię nie zcountrują RE: League of Legends - Ogor - 17-10-2013 I tak predzej czy pozniej musialby kupic kate Takze nie widze problemu. Poza tym, tutaj kontry nie istnieja. Osobiscie kieruje sie tym, ze jedyna kontra jest skill. Nic wiecej :] RE: League of Legends - Palladinoo - 17-10-2013 Sam pisałeś o silence, wystarczy głupia soraka i po ulcie, a jak dojdzie coś jeszcze typu fiddle, to taka kata nic nie zrobi :/ RE: League of Legends - Ogor - 17-10-2013 Dlatego trzeba odczekac ten moment, kiedy ona zuzyje ![]() Fiddle to samo. Dobry moment musi byc RE: League of Legends - Palladinoo - 17-10-2013 No to wiem, ale jak ten ***** w cd pójdzie, to potrafi fear za fearem walić, dzisiaj na aramie się przekonałem, nie grałem katą, ale jak ktoś dostał feara, to już mógł sklep sobie otwierać RE: League of Legends - Ogor - 19-10-2013 Nowy system w nowym sezonie.. Co o nim myslicie? Sprawdzi sie? ;d RE: League of Legends - Santex - 19-10-2013 Panowie, ktoś chętny duo? Bo mnie już k***a krew zalewa, gram sobie, staram sie carrowac, ale co z tego jak i tak mid 0/11, top 1/9, no k***a to ludzkie pojęcie przechodzi... Teemo w late 28/3 i jak tutaj wygrać ad vs teemo... Jak by tego mało było, to już chyba z 5 serii do s4 miałem, ale c**j z tego, jak już prawie gra wygrana, a tu afk, albo feed ;/ RE: League of Legends - Axorio - 19-10-2013 Gra dla jaj ![]() Na poważnie XD
RE: League of Legends - Ogor - 22-10-2013 A moze by tak wejsc do platyny przed koncem sezonu? ![]() Przedluzony sezon o 2 tygodnie, takze z goldu III (seria do 3), to nie jakis problem, co nie?;d RE: League of Legends - Santex - 23-10-2013 Takie tam dzisiejsze junglowanie xD Szkoda, że czasem mimo takich stat gra i tak przegrana, na szczęście cait ma na tyle dobry push, że jeden ace i win ;D
RE: League of Legends - Palladinoo - 23-10-2013 Lepiej by pewnie wyszło dla teamu jakbyś nie greedował i oddał te kille Caitl, ale jak tam wolisz ^^ RE: League of Legends - Santex - 23-10-2013 Ahh, coś czuje, że maokaiem w 2 tyg dojde do golda <3 Jeszcze nigdy tak dobrze mi się nie jungowało ;D RE: League of Legends - Axorio - 24-10-2013 Coś czuję, że teraz nie przejebie serii do silvera RE: League of Legends - OgorCfel - 26-10-2013 Mieliście tak kiedyś, że 3 gry pod rząd afki wam się trafiały? To nie jest kurfa smieszne.. RE: League of Legends - stiuart - 26-10-2013 Szansa na to, ze afker trafi sie druzynie przeciwnej to 54% wiec nie ma sie co martwic Powodzenia na rankach, ja niestety nie mam czasu i zostaje na tym placie
RE: League of Legends - Palladinoo - 26-10-2013 Hahahahahahahahaha, widzę prawdopodobieństwo opanowane mr. stiuart co? hahahaha |