![]() |
|
Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Filmy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] (/showthread.php?tid=8854) Strony:
1
2
|
Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Ehon - 03-10-2010 Witam, Zapraszam do Oglądania Prezentacji w Formacje HD. Cała Prezentacja waży. 1,54 GB Prosze o Komentowanie. Pozdrawiam. Vinox może docenisz przynajmniej to co zobiłem przez okrągłe dwa dni. i sam upload na forum trwał mnie nocke ;p Pozdrawiam Cały Mazurszki
RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Potomek - 03-10-2010 Nono za***isty filmik Gz ziomus widac ze masz jakis talent xD Pozdro RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Nanjaa - 03-10-2010 Nono gz filmik ;D Dobra prezentacja ![]() RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Maxirsus - 03-10-2010 I jest elegancko! W c**j za***isty filmik ! Masz Talent do tego, ale nie którzy nie doceniają... ! JEszcze raz powiem, Kozacki w c**j ![]() p.s Vinox dodaj ten filmik na strone główną : ) RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Johan - 03-10-2010 No filmik jest mega! Najlepszy jaki był ![]() Na strone główną ;D! RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Avek - 03-10-2010 wszystko elegancko, tylko się zastanawiam kto wtedy grał Vezipem. xd RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Ehon - 03-10-2010 ten filmik z Vezipem jest z przedwczoraj ;p ktoś na pewno nim grał ^^ RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Waflus - 03-10-2010 Gz prezentacji chyba najlepsza jaka jest. RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Stopro - 03-10-2010 no fajna podoba mi sie ;]] heheh RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Yassta - 03-10-2010 EJ!!!! Dałam Ci się zabić !!!! kurcze !! mówiłam wytnij to ;< za to 8/10 ; < ha mojego screena widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie grałam wtedy Vezipem, żeby nie było (ale widać, że dałam Ci się zabić po potem już się nie leczyłam) xD @edit: na główną z tym !!! bo to jest lepsze nawet od tych pro filmów corshiego ; D @edit2: (03-10-2010, 22:35:51)Corshi napisał(a):Taa.. ale przyjmij to do faktu, że mistrzem nie jesteś i są od Ciebie lepsi ; ).(03-10-2010, 15:51:25)Yassta napisał(a): bo to jest lepsze nawet od tych pro filmów corshiego ; DUwierz że na dzień dzisiejszy zrobiłbym lepszą, ale nie mi o tym dyskutować. RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Hecein - 03-10-2010 Za..bista prezentacja. 10/10 oby tak dalej ziomuś
RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - seczu - 03-10-2010 Bardzo fajne. Pozdrawia Steel Series ;D ;*
RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Blade - 03-10-2010 Hmm, prezentacja dobra 8/10#Daj nazwe muzy. #to niby ''Pekowanie'' - porażka. RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Elade - 03-10-2010 Na pewno lepsza od wszystkich poprzedniczek... Ale to "pkowanie" - porażka. RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Krzywousty - 03-10-2010 Nono Prezetacja Gz. Mógł byś dodac wiecej pk'owania. RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - luqpall - 03-10-2010 -_- talenick jest pozytywnie koles ~~ Na Głowna Niektorzy poprostu sa zalosni mysla sobie znow jakis noob zrobil prezentacje ile mozna ~~ a sami pewnie by niewiedzieli jak zrobic ssa ![]() Wiec dla takich nOObów mowie STOP ! RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Novi - 03-10-2010 Hmm no taka tam prezentacja, ale powiem Ci mozna to okreslic 3 słowami !!W CH.. ZAJE..BISTA XD RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - Corshi - 03-10-2010 (03-10-2010, 10:12:37)Ehon napisał(a): Cała Prezentacja waży. 1,54 GB / upload na forum trwał mnie nocke ;pProponuję zabawę z innym formatem. Co do filmu oczywiście pozytywnie, pierwszy raz widzę żeby ktoś się wybił ponad podst. Vegasa z tego forum czyżby NewBlueFX, a może Adobe After Effects? Ja na Tibi jakoś po vegasie weny znaleźć nie mogłem, hush style RoX. Mam nadzieję, że Vino[ks] Cię jakoś wynagrodzi, bo wystarczająco się ten ots stacza. Pozdro Corshi. (03-10-2010, 15:51:25)Yassta napisał(a): bo to jest lepsze nawet od tych pro filmów corshiego ; DUwierz że na dzień dzisiejszy zrobiłbym lepszą, ale nie mi o tym dyskutować. RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - czeko - 04-10-2010 ja dam 6/10 w Filmiku Malo kolorow tak jak filmiki z wojny,najlepiej gdyby kazdy kogos walnol i by kazdy mial pk i byscie sie ustawili, RE: Prezentacja MazurskiOTS [HQ] - #Matio - 05-10-2010 badziew... badziew... badziew... badziew... badziew... badziew... |