![]() |
|
Stare czasy - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Filmy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Stare czasy (/showthread.php?tid=16625) Strony:
1
2
|
Stare czasy - eM PeG - 11-08-2013 Patrzcie jakie wykopaliska na you tubie! Aż się łezka w oku kręci DKto pamięta te czasy i chciałby by one powróciły?! RE: Stare czasy - Sasha - 11-08-2013 Sam dziś oglądałem te filmy i chciałbym, aby to wróciło, lecz niestety to się nie stanie. Nie grałem od początku na Mazurku, lecz niektóre z tych fragmentów pamiętam
RE: Stare czasy - BrudneGaci - 11-08-2013 Nie wiem jak to możliwe, czy to zwykłym zbieg okoliczności, ale też dziś te wszystkie filmiki oglądałem, serio i chciałbym, aby te czasy wróciły, ale nie wrócą, bo mamy rok 2013, każdy gra w LOLA. (Nie żebym chciał nabić posta, czy coś, bo one się dla mnie nie liczą, elo breko raz dwa) RE: Stare czasy - eM PeG - 11-08-2013 Dlatego mówie żeby vinox pierdolnął zamiast tego jebanego 8.6 tego old mazurka! :// RE: Stare czasy - Palldino - 11-08-2013 Chcial zrobic restart to nie chcieliscie a drugi serw 7.6 nie ma sensu
RE: Stare czasy - eM PeG - 11-08-2013 Kto nie chciał ten nei chciał. A drugi serwer dlaczego nie ma sensu? Jak na 8.6 i tak afki same na trainach stoją... Więc nawet jakby nie wypaliło to by był ten sam efekt... RE: Stare czasy - Melisto - 12-08-2013 Niech zrobi taki mazurek jak był z brido bo to najlepsze miasto było i tam zajebiście było a nie ;D RE: Stare czasy - Hasselhoff - 12-08-2013 7.6 old nie będzie za mało osób by tam grało Jak sobie wyobrażą, że maja biegać z v setem sł i eagle shield to chce im się płakać
RE: Stare czasy - eM PeG - 13-08-2013 k***a. hassel, na pewno będzie wieksza frekwencja niż na 8.6 RE: Stare czasy - BrudneGaci - 13-08-2013 (13-08-2013, 10:06:39)eM PeG napisał(a): k***a. hassel, na pewno będzie wieksza frekwencja niż na 8.6 Zrobi Olda, część graczy z głównego przejdzie tam, po czym tamten serwer padnie i w tym główny, bo Ci z olda zapewnie nie wrócą już na główny. Będzie grało 5 osób, same h lvle, tego chcesz? :| #Topic Stare czasy były i nie wrócą, osoby które grały też nie wrócą. Tibia to przestarzała gra, cieszcie się, że wgl ktoś jest na tym serwerze
RE: Stare czasy - Adervo - 13-08-2013 Już dawałem kiedyś propozycję old mazurka żeby powrócił w miejsce tego syfu 8.6 to było dużo osób na nie bo by się gracze podzielili i już całkiem by dużo osób nie grało ale za to ile osób by wróciło do takiego serwa
RE: Stare czasy - eM PeG - 14-08-2013 Nawet jakby się podzielili, to nic by się nie stalo....na tamtym serwie tez by bylo trzeba pacca kupic... Więc co to by była za różnica? RE: Stare czasy - Viseq - 14-08-2013 Jak najbardziej by mi pasował taki serwer. duzo osob by wrocilo i duzo zaczeloby grac ze wzgledu na to ze moga sie wybic do topki itd.;] RE: Stare czasy - rubeni - 14-08-2013 wow ale te filmiki sa stare o.O RE: Stare czasy - Wysmienita - 14-08-2013 nom, pamietam poczatki mazurskiego, chcialbym mazurskiego z 1 prezentacji stare city i wgl.co etero bylo inne, byly tam glacki, fluby i sie napierniczalo gora/dol, jeszcze jak chmurki nie dzialaly hah ;d albo na rook'u co byl max 1k lvl, mt stal 5 sc i byl unikatowy, napierniczalo sie po 1 demon lordzie, zbieralo platynki, kto mial 10 sc byl bogaczem, a teraz? pfff... to byly czasy ;c jakby byl new serwer, typu deveris v2 bym nawet wrocil=] RE: Stare czasy - eM PeG - 14-08-2013 I jest bardzo duża ilość takich osób, więc trzeba wymęczyć vinoxa żeby usunął 8.6 a wstawil old mazura DTeraz na 8.6 2 ludzi zalogowanych ;DD pewnie 2 afki na trainach ^^ RE: Stare czasy - Rolnik - 14-08-2013 Jestem za powrotem.. lubialem wkurzac vinoxa xDD RE: Stare czasy - Palladinoo - 31-08-2013 Hue hue i tak najlepsze jest to, że nikt z Was nie grał nawet na początku mazurka, zresztą reset nic nie da, bo tam historię tworzyło wyborowe towarzystwo. Była świetna atmosfera itp.
RE: Stare czasy - Dyrektor - 31-08-2013 (31-08-2013, 0:52:58)Palladinoo napisał(a): Hue hue i tak najlepsze jest to, że nikt z Was nie grał nawet na początku mazurka, zresztą reset nic nie da, bo tam historię tworzyło wyborowe towarzystwo.x2 RE: Stare czasy - Czesuaf - 01-09-2013 Czasy fajne, lecz robienie old 7.6 jest bezsensu. Mapa, skrypty będą stare, ale ludzie... oni już tacy sami nie będą. To już nie będzie to samo co 5 lat temu. Niestety ;c |