![]() |
|
Xbox czy playstation? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70) +--- Wątek: Xbox czy playstation? (/showthread.php?tid=14698) Strony:
1
2
|
Xbox czy playstation? - Cycek - 06-12-2012 Siema. Co lepsze? Xbox czy playstation? Prosiłbym jeszcze o uzasadnienie. RE: Xbox czy playstation? - Rahim? - 06-12-2012 Playstation ;] lepszy pad ma xD RE: Xbox czy playstation? - Melvil - 06-12-2012 Właśnie Xbox ma lepszego pada ; o Lepsze ułożebie analogów dzięki, czemu mniej bolą kciuki. Jestem lisiadaczem xboxa i nie narzekam. Według mnie fajniejsze gry only dla xboxa (forza, gears of war itp. ) Jeśli będziesz przerabiał konsole (jtag) możesz wiele więcej zrobić niż na przerobionym ps3. Do tego dużo lepsze jest Xbox Live od Playstation Network. Mimus jest tylko jeden - jest płatne. Za to otrzymujesz bezlagowe granie nawet na łączu 0,25mb/s, dużo większa ilość osób do grania. Polecam ci zajrzeć na xboxforum.pl Myślę, że pomogłem. RE: Xbox czy playstation? - Rainer - 07-12-2012 xbox !!!! sam mam i polecam!!! psa3 po miechu moze sprzedalem i kupilem sobie xboxa!!!! pady ma o wiele lepsze lepiej ogarniete, grafika przy podlaczeniu kablem HDMI jest o niebo ale to o niebo lepsza;d RE: Xbox czy playstation? - Chester - 07-12-2012 Tylko PS3 gram tylko fife. Joystick ps'owski jest boski konstrukcja ta sama od poczatku serii playstation czyli psx/ps1 uwielbiam te joy'e najwygodniejsze. xboxowe wedlug mnie za duze. Takze wybieram PS3 RE: Xbox czy playstation? - Krzywousty - 09-12-2012 Xbox ma lepsze pady, ale net płatny, PS3 ma gorsze pady a darmowego neta. Ja wolę XBOXA, polecam RE: Xbox czy playstation? - Axorio - 10-12-2012 (09-12-2012, 18:10:10)Krzywousty napisał(a): Xbox ma lepsze pady, ale net płatny, PS3 ma gorsze pady a darmowego neta. Ja wolę XBOXA, polecam Xbox ma chujowatego neta XDDDDD badz madry ustaw opcje... Oczywiscie mam xboxa ale... Wybieraj PSA RE: Xbox czy playstation? - pecz01 - 12-01-2013 Xbox - lepszy pad, można przerobić XD RE: Xbox czy playstation? - Limit xD - 20-01-2013 Xboxa polecam poniewaz w wiekszosci playow pady przewodowe w xboxie masz bezprzewodowe. I ogolnie ja mam 1 xboxa juz z 2 lata i nic z nim nie robilem jedynie wymienilem go na nowszy model to ten nowszy tez mam ze 2 latka. Jedyne co mi sie kiedys zepsulo w xboxie to mi sie przepalil ale to byl ten stary model.Te nowe modele sie juz nie przegrzewaja. RE: Xbox czy playstation? - Czesuaf - 23-01-2013 Pieprzycie głupoty. Ja po godzinie gry na XBOXie miałem ochotę sobie kciuki poodcinać. No, ale jak kto woli. Dla mnie osobiście PlayStation jest o wiele lepsze. Przy oryginalnym padzie Soniaka przy ~ 10h gry w Black OPSa palce mnie nie bolały. Gorzej było z jakąś tanią podróbką. Ogólnie dla mnie PS3 jest o wiele lepsze od XBOXa 360. Miałem porównanie. RE: Xbox czy playstation? - Sasha - 29-01-2013 Xbox 360 to konsola nowej generacji sygnowana logiem prawdziwego tytana branży komputerowej - Microsoftu. Maszynka, mimo dość mocnej konkurencji ze strony Sony i Nintendo, sprzedaje się nadzwyczaj dobrze. Producenci gier na konsolę wciąż udowadniają, że Xbox 360 potrafi naprawdę pozytywnie zaskoczyć - dowodem jest chociażby ostatni megahit Gears of War. Konsola przeznaczona jest "dla graczy", choć posiada szeroką kolekcję programów dla dzieci (w tym rewelacyjna Viva Pinata). W porównaniu z konkurencyjnym PS 3, jest też niedroga. Ktoś narzeka na słabą moc platformy? Krążą plotki, że wkrótce na rynku pojawi się jej mocniejsza wersja... Czy wszystko to wystarczy aby zdeklasować mocarną maszynę Sony? Większość graczy postrzega PLAYSTATION 3 jako najmocniejszą i najdroższą z dostępnych na rynku konsol. Nic dziwnego, sercem tytana jest ośmiordzeniowy procesor Cell, który potrafi udźwignąć naprawdę wiele. Jeśli dodamy do niego rewelacyjną grafikę HDMI (maksimum 1920x1080 pikseli!) i nośnik Blu-ray, to otrzymamy prawdziwie wybuchową mieszankę. Niestety, niezwykle drogą i niedopracowaną. Nic dziwnego, że coraz więcej wydawców ogłasza, że tytuły przeznaczone pierwotnie jedynie na PS3 ukażą się również na innych platformach, głównie na Xboksie 360. Czy problemy Sony są jedynie przejściowe? Czy fani bez względu na wszystko wybiorą PS3? Przeczytaj i się zastanów. Osobiście, sam posiadam ps3 i powiem Wam, że to jest lepsze nawet od komputera. W ogóle się nie nudzi, polecam każdemu. Niestety, jak to konsola, to musi być wada. Wadą są strasznie drogie gry... Lecz powiem Wam, że się opłaca. Efekty są nie z tej ziemi. Jeżeli kupisz ps3 to kup sobie cod black ops II + world at war nazi zombies. Gra przechodzi ludzie pojęcia, wciąga tak, ze brak słów. Najlepsza gra jaką widziałem do tej pory, polecam! RE: Xbox czy playstation? - Freo - 29-01-2013 Ja bym polecal ps3. Gralo mi sie wygodniej na padzie ps3 niz na tym xboxa. Po za tym xbox ma platne multiplayer :< zaznaczam ps3 RE: Xbox czy playstation? - NedStark - 04-02-2013 (29-01-2013, 9:28:44)Freo napisał(a): Ja bym polecal ps3. Gralo mi sie wygodniej na padzie ps3 niz na tym xboxa. Po za tym xbox ma platne multiplayer :< zaznaczam ps3 ps3 lepsze ;/ RE: Xbox czy playstation? - Melvil - 05-02-2013 (04-02-2013, 17:21:38)NedStark napisał(a):(29-01-2013, 9:28:44)Freo napisał(a): Ja bym polecal ps3. Gralo mi sie wygodniej na padzie ps3 niz na tym xboxa. Po za tym xbox ma platne multiplayer :< zaznaczam ps3 Zastanów się co piszesz, bo napisać, że X jest lepsze od Y to i dziecko 6 letnie potrafi. RE: Xbox czy playstation? - Samuś - 05-02-2013 Moim zdaniem lepszy plejak : ) Czemu ? Hmm może dlatego że więcej gier jest na niego : ) Ale iksik wcale nie jest taki zły
RE: Xbox czy playstation? - Melvil - 05-02-2013 (05-02-2013, 7:23:03)Samuś napisał(a): Moim zdaniem lepszy plejak : ) Czemu ? Hmm może dlatego że więcej gier jest na niego : ) Ale iksik wcale nie jest taki zły Nie da się powiedzieć na co jest więcej gier. Przy zakupie tych konsol bardziej warto zwrócić na gry które są tylko na nich. Np. na X360 masz serie forza/halo, a na PS3 uncharted/gran turismo RE: Xbox czy playstation? - Mafia - 10-02-2013 Oczywiscie ze Play Station ![]()
RE: Xbox czy playstation? - MasterK - 23-03-2014 PlayStation proste dajesz za nowke 1200zł pad trzyma Ci do około 12h nawet dłużej nie mierzyłem nigdy ale długo trzyma, bezprzewodowy pad a xbox z kabelkiem i w dodatku ładowany bateryjkami AA. Kupują PS PLus do PS3/PS4 otrzymujesz rocznie zestaw 45 gier + 12 gier miesiąca w Marcu był Tomb Raider a w Lutym Metro Last Light i Bioshock Infinite za free Mnie by sam PS+ przekonał
RE: Xbox czy playstation? - Banneq - 23-03-2014 (23-03-2014, 10:58:10)MasterK napisał(a): PlayStation proste dajesz za nowke 1200zł pad trzyma Ci do około 12h nawet dłużej nie mierzyłem nigdy ale długo trzyma, bezprzewodowy pad a xbox z kabelkiem i w dodatku ładowany bateryjkami AA. Kupują PS PLus do PS3/PS4 otrzymujesz rocznie zestaw 45 gier + 12 gier miesiąca w Marcu był Tomb Raider a w Lutym Metro Last Light i Bioshock Infinite za free Co z tego, ze temat zostal stworzony 1,5 roku temu. Kazde forum musi miec swojego archeologa. RE: Xbox czy playstation? - Wysmienita - 23-03-2014 No troche zal, ze odswiezyl taki temat, no ale w takim razie mozna sie wypowiadac ![]() ja jestem rowniez za PS, sam teraz kupilem sobie PS4 z jednym padem za 1800 zl, nie mam kasy na gier, zamowilem tylko roczne PS+ i w tym miesiacu mam sb Dead Nation za darmo, fajna gierka nawet na zabicie czasu
|