![]() |
|
Quest Magic Emerald Ring. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Quest Magic Emerald Ring. (/showthread.php?tid=10005) |
Quest Magic Emerald Ring. - Vinox - 11-03-2011 Witamy, w dniu dzisiejszym dniu został dodany quest na Magic Emerald Ring. ![]() Zadanie rozpoczynamy w górach na Północy głównego miasta, dalej NPC poprowadzi nas. Życzymy powodzenia! RE: Quest Magic Emerald Ring. - # SemteX - 11-03-2011 HEhehe, i w końcu jakiś sensowny quest Szkoda czasu na pisanie, lecę go wykonać! XD
RE: Quest Magic Emerald Ring. - Biberuwa? - 11-03-2011 O kurde DDDobijam sobie 255k a Ty takie coś dajesz! No ide zaraz robić z myślą, że go zrobie jako 1 wszy ! Duży ++ RE: Quest Magic Emerald Ring. - Eternity - 11-03-2011 powodzenia wam zycie ;p RE: Quest Magic Emerald Ring. - GadzioO - 11-03-2011 No gracze, zabierać się do misji. Powodzenia
RE: Quest Magic Emerald Ring. - Avek - 11-03-2011 Lubie takie questy AHHH! ![]() ![]() , pewnej nocy go zrobię, ale to nie bd dziś : DDD
RE: Quest Magic Emerald Ring. - Prosto - 11-03-2011 Noooo Nareszcie !! Brawo Vinox !
RE: Quest Magic Emerald Ring. - Novi - 11-03-2011 A jesli mozna wiedziec co daje? @top brawo
RE: Quest Magic Emerald Ring. - #Hunted - 11-03-2011 Regeneruje Mane Hp x 1500. Zmniejsza obrażenia od wszystkiego o 30%. Wielkie gratki, od którego lvl-a? RE: Quest Magic Emerald Ring. - Sir Goldi - 11-03-2011 Quest bardzo dobry lecz mogłeś jakiś fajny ołtarzyk dla tego npc zrobić do tego co tak blisko statku on jest ? Ten npc powinien być ukryty gdzieś tam w podziemiach Mulero aby zachować klimat i zrób więcej takich questów a nie że jeden przedmiot do eq na ponad rok zrobiłeś zobacz ile w tym czasie przedmiotów na APO powstało... Ogólnie to update dobry ale jak zwykle poleciałeś na łatwiznę nawet położenie NPC podałeś... RE: Quest Magic Emerald Ring. - Cycek - 11-03-2011 Ja pier*ole, jako jedyny miałem ten ring na serwerze, Gadzio może potwierdzić i mi go usunąłeś... Dałem 5ksc za niego. Co do pracy Sturnuska to Brawo. ![]() Edit Okej RE: Quest Magic Emerald Ring. - Monitor - 11-03-2011 Jest jakies ograniczenie lvl w tym quescie?? RE: Quest Magic Emerald Ring. - Vinox - 11-03-2011 3 godziny jako 1 osoba która pomagała wykonać quest. ![]() Jeżeli ktoś z was wykona quest podzielcie się informacją czas wykonywania questu. RE: Quest Magic Emerald Ring. - infiniti - 11-03-2011 Jestem 2 osobą która wykonała ten quest mam nick Boni robiłem go około 3-5 godzin ale było warto RE: Quest Magic Emerald Ring. - Wannabe - 11-03-2011 Bardzo trudny quest ;d ale dalem rade 16:39 Znalazles emerald bangle. Pozdro Adi knight ;xd Robilem go cos kolo 3h ;d trudny byl ale dalem rade RE: Quest Magic Emerald Ring. - Elemenar - 11-03-2011 Gratki za nowy up. ![]() A tak mianowicie od którego lvla jest ten quest ?? RE: Quest Magic Emerald Ring. - Wannabe - 11-03-2011 Quest od 150k lvla .................................... RE: Quest Magic Emerald Ring. - Dziubek - 11-03-2011 tu Adiik , ja go robilem z 4h moze 5h ale fajny Quest tylko lipa z pvp bedzie teraz troche ;[;[;[ ale fajny Quest ;] Ja wykonalem Quest jako 3 osoba ;] RE: Quest Magic Emerald Ring. - Orsoneq :C - 11-03-2011 super quest, wielki + troche trudno to msem wykonac, ale co tam XD (Mobki na hita XD)
RE: Quest Magic Emerald Ring. - GadzioO - 11-03-2011 Miło słyszeć takie pozytywne informacje ![]() Brać się za niego, Balle od rana stoi przy listach i nie wie co dalej xD |