Liczba postów: 121
Liczba wątków: 22
Witamy,
kolejny news

, w dniu jutrzejszym usuniemy Swim event oraz Run event, te dwa eventy zastąpi nowy event. Już niebawem więcej informacji jaki to będzie event...
P.s Trwają prace nad ulepszeniem/zmianą jednego z questów.
Zapraszamy do gry!
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 2
tym questem pewnie jest mbp który miał być możliwy do wykonania na 100k
Liczba postów: 121
Liczba wątków: 22
Niestety, mbp jest już dodany i jedna osoba ma zrobiony.
Mówimy tu o innych questach
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 3
23-01-2018, 1:38:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2018, 1:41:52 przez Sparta.)
Tak ma zrobiony z e ringiem i na 180k :p
Liczba postów: 13
"zapraszamy w weekend na update w quescie Magic Backpack. Quest został zmodernizowany tak, aby ekipą 100 000 lvl można go było zrobić"
dobry żart
Liczba postów: 42
Z jednej strony mogli nie pisać że quest do wykonania na 100k i fakt słyszałem że jest ciężki ale z drugiej strony questy nie mogą być takie żebyście je wykonywali z palcem w dupie bo za 3 miechy będziecie marudzić że macie full eq i Bóg wie jaki lvl i nic się na ots nie dzieje... Poziom trudności też jakiś musi być.
@t jestem ciekaw pomysłu na nowy event i mam nadzieję że zrobicie jakieś ciekawsze wykonanie questow na dmg 1-3

. Mam też nadzieję że większość questow przejdzie modernizację co by robiło je się z zainteresowaniem a nie ze znamy każda misję bo starzy wyjadacze robili je już 20 razy.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 67
Proponuje wznowić Run oraz Swim event do czasu jak nowe nie zostaną wprowadzone. Albo tymczasowo wrzucić w ich miejsce Zombie lub Bombera.