No spoko.. robicie ciągle jakieś nowe oblicza dla hajtów a dla low może zrobicie jakiś dobry quest??....
Teraz na mazurku każda osoba to praktycznie hajt :/ pomyślcie o tych innych i małych lvl.
Pozdro dla Tych których szanuje i którzy mnie szanują Huczu, Master Kenus, Vinox, Sosik Gse, Helper, Creator, Przemix, Xentis, Matio
16-08-2011, 14:18:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2011, 14:19:05 przez Palleq.)
Goldi a co ty na to, żeby zamiast trofeum dodać jakąś moc dla postaci, tak żeby miała większego loota? Albo dodać tę moc np do miśka
@edit albo lepiej by było dodać to w sumie do v setu (z tym lootem)
21-08-2011, 14:46:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2011, 1:54:29 przez Aylitha.)
(16-08-2011, 14:13:57)Karmelion napisał(a): No spoko.. robicie ciągle jakieś nowe oblicza dla hajtów a dla low może zrobicie jakiś dobry quest??....
Teraz na mazurku każda osoba to praktycznie hajt :/ pomyślcie o tych innych i małych lvl.
ale co dla low lvl ? macie przecież seta/bs/misia/missionke więc nie narzekaj...
@top
Quest łatwy, tylko z pandami było najgorzej. ;c
@edit
Down, na co czekać skoro już zrobiłem tego questa ?XD turbany z 20/30 min lotałem a korony zdobyłem w hmm.... niecałą godzine ?; >