(11-08-2011, 15:08:32)Coma5 napisał(a): CHUja nie chce liczyc pand i tak jest ten quest zjebany ze masakra 3razy go poprawiaja po c**j wgl oni go robili ino pvp beda pozniej poprawiac
To jest wyjebi*** quest ... Nie jest taki trudny ale dlugi.
11-08-2011, 15:54:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2011, 15:55:03 przez Vinox.)
Czy ty comandor nigdy sie nie nauczysz pisać poprawnie skoro task pand zmieniasz na inny to co się dziwisz ze nie działa napisz hi panda i będzie działać...
Mówiłem że trochę trzeba tu pomyśleć. Trochę użyj głowy-.-
12-08-2011, 19:03:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2011, 19:22:07 przez Leebido.)
(11-08-2011, 15:23:20)Witcher napisał(a): Quest nudny, widac ze ekipa nie ma za grosz wyobrazni...
Ty byś go kur## zrobił lepiej, nie?
To napisz kilka skryptów dla mazura, wyślij Vinoxowi i zobaczymy czy jesteś kozak -.-
Tylko krytykować umiecie -.-
Nawet nie wiecie jak trudno jest takiego questa zrobić -.-
To jest już wyższa szkoła jazdy, a nie potwór->potwór, nagroda w skrzynce, jupi!
Pozdro.
czemu ja mam mu cos k***a za darmo robic??? Ze nie ma pomyslow ciekawych jak w tibii rl zajebiste maja to nie znaczy ze k***a mam na tym zalosnym ots czas tracic na robienie skryptow. Od chuja ma gma czy tutorow??? Sobie k***a dobral ekipe nierobow to ma. A krytykowac mam prawo w demokratycznym kraju, sory ale ze masz 7 lat to nie znaczy ze jak na prawie sie nie znasz to cie to usprawiedliwia w glupocie. Liz dupe ekipie dalej, sie tobie moze wydaje ze za lizanie jest nagroda? Haha
@up
Żałosny ots, a tu grasz? Spoko.
Nie liże, tylko mam swojego serva i też mnie denerwuje takie coś.
Tutorów ma głównie od pilnowania serva, gdy on robi skrypty o.0.
Cytat:Ze nie ma pomyslow ciekawych jak w tibii rl zajebiste maja
Nie wszystko, co jest na Tibii 8+ da się zrobić na 7.6 .
Elo, naabsie.
14-08-2011, 16:10:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2011, 16:13:32 przez Witcher.)
Po pierwsze to tibia cala jest pomyslem cipsoftu dzieciaku. Po drugie tu nie gram tylko kase robie. Po trzecie masz posrany ots ze musisz tu grac, na twoim kiedys ktos gral?
Naabsie? To twoje imie ze podajesz na koncu listu?
A skryptu to on nigdy nie napisal. On zmienia linijki tylko, zapisane przez cipsoft 6 lat temu.
14-08-2011, 16:25:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2011, 16:26:29 przez Vinox.)
up no spoko ładne masz pojecie o ots.
Gdyby nic nie zmieniał serwer by był jak 4 lata temu, a jak było? Najlepiej zapytaj innych. crash co ile godzinę?
powiem tak zrobiłem questa znaczy Quest of Valvent DMG (cz1)
i wysztko fajnie , quest długi itp , ale troche za dużo kasy trzeba wydac jak na 1% obrażeń ;/ i te pandy to też przesada lekko ;/ może gdyby powiekszyc respa czy cos .
ogolnie quest długi i nawet nawet fajny zrobiony bo niekiedy trzeba pomysleć ;p
pozdro !
Żeby wykonać quest trzeba się niezłe natrudzić. Według mnie jeżeli ktoś wykona wszystkie 3 części tego questu powinien dostać dodatkowo jakieś "trofeum" w postaci pierdoły do domku bo sama ochrona od ataków na wyższych lvlach jest zauważalna dopiero ;d