11-10-2009, 15:45:50
(09-10-2009, 23:57:53)Xaro napisał(a): Autorem Huczu muashashash Vinox tym razem się zbłaźniłeś Huczu błagał o poprawki do skryptu na otsof*.pl lecz ty ,,tego nie widzisz''.Byłem zamieszany bo go miałem ?? ja dałem skana ,że tamten kolo wirusa dał do tego więc wiesz i odwdzięczasz się banem ?? a tak wgl skan był lewy acc nie miał wirusa ...
[Huczu]A dostałem je? Nie mogę prosić o pomoc? Zabronisz mi? [/Huczu]
[Przemix] A Ty co? Kompleksy?
[Vinox] Mamy zupełnie inny skrypt niż na forum dodaj sobie tamten skrypt a zobaczymy czy będzie działać jak nasz jak nie wiesz nie udzielaj się. lepiej kupić kod i przywłaszczyć sobie prawa autorskie co ? ?
Nie mówie ,że ja dobrze postąpiłem lecz się poprawiłem więc wiesz.
Jak tam VInox ścina na otsof*.pl od matia czegoś cie nauczyła ??
[Vinox] W te twoje poprawienie się to nikt nie będzie ci Wierzyć z acc mazurskim od Drivex też coś byłeś zamieszany. A od Matio Niczego się nie nauczyłem.
Cytat:Witam,
od kiku dni testujemy skrypt na yellow skulls którym autorem jest Huczu razem testujemy naprawimy i jak dotychczas jest 99% (nie ma crash, silnik stabilny) Chcial bym tez dodac ze na serwerze zostaly dodane i poprawione 3 komendy sa to:
!rs (po wpisaniu tej komendy dowiemy sie ile zostalo czasu do znikniecia RED SKULL'A),
!ws (po wpisaniu tej komendy dowiemy sie ile zostalo czasu do znikniecia WHITE SKULL'A),
!pz (po wpisaniu tej komendy dowiemy sie ile zostalo czasu do znikniecia PZ'TA).
Dodatkowo informuje iz licytacja domków odbedzie sie w sobote (9.09.2009r. czyli jutro) Zapraszamy do grania na serwerze. Pozdrawiam Vinox, Huczu.
Takie małe sprostowanie huczu by nawet ani 1 funkcji nie napisał do tego skryptu.