![]() |
|
Nowości Faza 2\3. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Nowości Faza 2\3. (/showthread.php?tid=8131) Strony:
1
2
|
Nowości Faza 2\3. - Vinox - 12-07-2010 Niektórych z was pewnie znudziło już expienie w kółko na tych samych potworach. Dlatego postanowiliśmy to zmienić. Dodaliśmy nowe expowiska(z nowymi potworami), znajdują się one na wyspie ExpGuard . Zapewne wszystkim nudziło się głowne miasto, dlatego postanowiliśmy zmienić lekko jego wygląd. Jeżeli silnik serwera gry nie został by zaktualizowany nie pozwolił by na dalszą prace wszystkich pracowników serwera. Dlatego zostało zmienione teraz\wcześniej: - Drzwi dla poszczególnych poziomów zostały poprawione(bramki lvl'owe), - Stanowiska Player vs Player zostało poprawione całkowicie(PVP Arena). - Ringi, amulety dla większego lotu +40, +60 + 120(Ring of the skies, Crystal Ring, Crystal Necklace), - Większość map zostało zaktualizowane na aktualne, - Osoba szukana za pomocą exiva dostanie komunikat iz jest "namierzana") PACC, - Osoba posiadująca Premium account zostanie w odpowiednim czasie poinformowana gdy jego "promocyjne życie dobiegnie końca", - Magic wall (magiczna sciana) została dokładnie poprawiona, - Wykrycie błędu serwera w postaciach Female, Male jest całkowicie poprawiona, A także amulet of Protecion jest już w 100% gotowy do użycia. Także ułatwiona została praca dla osób w Ekipie serwera, od kilku dni mają możliwość całkowitego ukrycia się na serwerze przed wszystkimi graczami. Zmiany zostaną wprowadzone po restarcie serwera. RE: Nowosci Faza 2\3. - L O L E K - 12-07-2010 skąd wiadomo, ze nie bedzie juz bugów z SL'em ? ciekawi mnie czemu wypisałes rzeczy, które juz wczesniej były poprawione =d @edit moze zle to ująłem, nic nie zostalo prawie dodane prócz mapki, a te wypisane wyżej zostały juz dawno dodane.. RE: Nowosci Faza 2\3. - Niewidzialny - 12-07-2010 (12-07-2010, 18:53:00)L O L E K napisał(a): skąd wiadomo, ze nie bedzie juz bugów z SL'em ? czytac nie umiesz???? Dlatego zostało zmienione teraz\wcześniej: <<<<<<< kiedy bd zmiany?? juz sa?? RE: Nowosci Faza 2\3. - Pallus - 12-07-2010 omg nareszcie .............................................................Fajnie te moby maja all na hita (w 3 i 4 tp). RE: Nowosci Faza 2\3. - Silny - 12-07-2010 Hehs nareście Vinox, myślę że te zmiany będą fajne ![]() Pozdrawiam. RE: Nowosci Faza 2\3. - ManiQ - 12-07-2010 (12-07-2010, 18:56:05)Pallus napisał(a): omg nareszcie ............................................................. signed. Dawać coś na rook ! : D RE: Nowosci Faza 2\3. - Elade - 12-07-2010 (12-07-2010, 18:53:00)L O L E K napisał(a): skąd wiadomo, ze nie bedzie juz bugów z SL'em ? Wszystkie zmiany zostały podsumowane. #topic No to czekam z niecierpliwością na restart. :} #EDIT Jakoś te sl'e gorzej działają niż działały ;ooo RE: Nowosci Faza 2\3. - Metallo - 12-07-2010 No w końcu doczekaliśmy się fazy 2/3, piękny update, oby takich więcej było. ;o RE: Nowosci Faza 2\3. - by XaniQ - 12-07-2010 a ja się cieszę że takie upade jest teraz gdy powróciłem na ots na main ;d RE: Nowosci Faza 2\3. - Booster - 12-07-2010 Dodajcie tylko jeszcze TP do brido z temple city, naprawcie buga z temple bo czary wchodza do swiatyni. RE: Nowości Faza 2\3. - old manisz - 12-07-2010 Mnie te update nie cieszy ((((((((((((Czekam na coś na rooku żeby jako 1 wykonać (
RE: Nowości Faza 2\3. - Booster - 12-07-2010 faza 3 będzie rook ;d Vinox co z tp na brido z temple city? Myślę że nikomu by to nie zaszkodziło, a wręcz przeciwnie
RE: Nowości Faza 2\3. - #Detralis - 13-07-2010 Wreszcie oczekiwana faza 2 Upate. To dobrze, że wkońcu nie będzie już bugów sl'i ![]() @TOPIC Vinox wyrażnie napisał, że nie będzie już bugów sl'i kurde, ale skoro pare było to najprawdopodobniej czegoś nie dopracował. RE: Nowości Faza 2\3. - Novi - 13-07-2010 @UP Fajnie i teraz bedziesz spamowal cale forum?? i plakal ze nie mozesz expic?? -.- @TOPIC No city calkiem fajnie zrobione SL nie dziala jak nei dzialal raz na 100 przypadkow Własciwie przydaly by sie drzwi na te monstery zrobione wczesniej typu Rasmys ench golem itp.. A te nowe potwory troche do luftu Wogole kto wymyslal nazwy?/ jakies z dragonballa albo z pokemonow ;] Monster 1 wygladajacy jak dragon ten wam wyszedl calkiem niezly, ten 2 beznadzijeny walnie 800k raz na minute i kazdy zdazy go dobic.. ale ma 2 drako magi wiec dla 70-80k jest troche ciezki chcoiaz daja rade ten 3 to wogole hity 3kk+ potwor dla 150k+ a tego ostatniego zrobiliscie chyba dla zabawy bo nikt z nim nie da rady.. jak up (adi) knightem 5kk hp+ pada na hita ;/
RE: Nowości Faza 2\3. - Mr_Main - 13-07-2010 Ja dzisiaj miałem Debug SL... 1x odkąd tu gram D poszedłem moim EK na ramusy, Padłem straciłem BP - lvl - misia. a w Temple zalogowalem sie z SL na szyji ,ale nikt nie wziol nic. Hotek pomógł odzyskać Deda (tzn. podniósł itemki z ciała) bo kaurat byl na Ramusach , wiec nie czuje Urazy a lvl odrobie Dco do update Dgz 'Vinox - Maro i kto tam to robił bardzo mi się podoba ;** RE: Nowości Faza 2\3. - Yassta - 13-07-2010 fajne to city (: wkońcu coś innego ; p RE: Nowości Faza 2\3. - Wannabe - 13-07-2010 Domka Domek wymiata XD Git updejt RE: Nowości Faza 2\3. - Ratello - 13-07-2010 Przyznam że nie jest zbyt wielki taki update, a wygląd City podoba mi się, na faza 3/3 zrób największy z tych wszystkich, wtedy będzie dobrze wykonana robota. RE: Nowosci Faza 2\3. - Ratello - 14-07-2010 (12-07-2010, 18:53:00)L O L E K napisał(a): skąd wiadomo, ze nie bedzie juz bugów z SL'em ? Kilka osób otrzymało bug sl, ale chyba jest to poprawiane, albo już jest poprawione. RE: Nowości Faza 2\3. - Agu$ - 14-07-2010 Te potwory są za mocne... uciekają i bija miliony, a expa mało |