![]() |
7.6 Drobne zmiany na serverze. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Drobne zmiany na serverze. (/showthread.php?tid=20204) |
Drobne zmiany na serverze. - Showtus - 25-07-2021 Witam, W tym temacie będziemy wraz z ekipa zamieszczać drobne zmiany które zostały wprowadzone na serwerze. W dniu: 26.07.2021 w godzinach 20-22 odbędą się licytacje domków w City. Zapraszamy! 25.07.2021
RE: Drobne zmiany na serverze. - wisnia742 - 26-07-2021 "Drobne zmiany na serwerze". Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, no drobne... "Panie Areczku, te 400zł premii co ma pan przy wypłacie na koniec miesiąca to panu zmniejszymy do 8zł" Nie. Po prostu nie. Jak można zmienić regeneracje souli z 1 do 1 do jakiś abstrakcyjnych na 50 na 1. Rozumiem, jakaś kosmetyka do balansu, ale to nie jest kosmetyka... Dusza za dusze! ![]() RE: Drobne zmiany na serverze. - Adervo - 26-07-2021 Jestem tego samego zdania co kolega wyżej a mianowicie te zmiany souli są zbędne. Było elegancko dusza za dusze to po co to zmieniać ? @edit; A to nie był 1 soul przez vialke ? ![]() RE: Drobne zmiany na serverze. - Vinox - 26-07-2021 A pamiętacie, ze jest opcja ładowania souli przez vial of soul? +20pkt. RE: Drobne zmiany na serverze. - wisnia742 - 26-07-2021 Pamiętamy i ubolewamy nad tym, ze viale są x1, nie da się ich stackować, brak komendy do używania. Dlatego jest to martwe i to przemilczałem. 7.6 jest dobre, bo jest proste. Po co komplikować. Jeszcze, aby dopełnić sobie tymi vialami soule, tak jak się dopełnia mane manasami, ale tutaj to po prostu bez tych viali jest jeden wielki... "Panie Areczku, Pan się nie smuci. Zamiast tego wprowadzamy owocowe czwartki, zje Pan tyle jabłek ile tylko da rade i sobie wyrówna bilans" RE: Drobne zmiany na serverze. - Vinox - 26-07-2021 Prezes a co za problem zrobienie ich w stacku ? + komendę !soul :> możliwości są Weź pod uwagę, że 1klik +20 pkt a nie po 1 Przemyśl to ![]() RE: Drobne zmiany na serverze. - Pan Antos - 27-07-2021 Z tymi soulami to poleciałeś xD Zrób z soulami jak było. Koledzy wyżej mają rację. Co do startu eventu gdy jest 1 osoba - duży plus za to. Proponuję również trochę przeszkolić członków ekipy. Za napisanie 'kanciak' otrzymałem bana na 5-7dni XD Jak już banujecie za takie pierdoły to proponuję szybciutko skorygować regulamin ![]() Pozdrawiam RE: Drobne zmiany na serverze. - Showtus - 27-07-2021 Tak jak Vinox napisał można zawsze zrobić np. Czar do łączenia vali z soulem do jednej wali Max use 255 i zrobić komendę !soul i w czym widzicie nadal problem? Opcji jest dużo ![]() Atnoox oboje wiemy ze nie dostałeś bana za napisanie „kanciak” RE: Drobne zmiany na serverze. - Sasha - 27-07-2021 Bardzo ładne zmiany, fajnie że coś robicie. Duży plus. ![]() RE: Drobne zmiany na serverze. - Adervo - 27-07-2021 Wszedłem na pvp dzisiaj sam wystartował i ani mnie nie wyrzuciło ani nie zdobyłem 1k pkt więc proszę to dobrze zrobić i dodać mi pkt ... O tym pomyśle z soulami to nie wspomnę. RE: Drobne zmiany na serverze. - Vinox - 27-07-2021 Widocznie z tym eventem jest tak jakiś większy problem. Postaram się ogarnąć. RE: Drobne zmiany na serverze. - Vinox - 29-07-2021 Event poprawiony, Zmiana 20 potworów na 1 punkt soul, Zmiana z 20 pkt z vial of soul na 50. |