Forum Mazurski OTS
Awanse MT or Tutor. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Awanse MT or Tutor. (/showthread.php?tid=18897)

Awanse MT or Tutor. - Vinox - 31-08-2016

Witamy.

Dziś do pomocy wkracza nowy MT - Lewy krul
Na tutora awansuje - Mandorek

Oczywiście ma status - umowa zlecenie 7 dni.

Jeśli się nie sprawdzi wiadomo Smile

Pozdrawiamy Ekipa Mazurskiego.

RE: Awanse MT or Tutor. - kuba353509 - 01-09-2016

Śmieszne to co ty robisz ode mnie chciałeś całego questa żebym Ci zrobił mappe + skrypty za mt a on nic Ci nic nie zrobił i mu dałeś mt mówie o lewym śmieszne jest to co ty robisz.

RE: Awanse MT or Tutor. - Norbi - 01-09-2016

@Kuba353509
Są tacy, którzy są bardziej ogarnięci i po prostu nie ma obawy co do ich aktywności.
MT- Młodszy Tutor, jest to osoba, która dobrowolnie pomoże graczowi, powiem Ci, że są tylko dwie osoby, które zawsze Ci pomogą. Antoine i Lewy, więc proszę Cię nie pisz mi tutaj, że nic Vinoxowi nie zrobił.
No jemu może nie, ale graczom pomoże zawsze, a własnie od tego jest ta posada.

#lewy#mistrz#
#zazdrosny#spina#się#więc#idź#kup#gm'a#na#innym#ots'ie

PS: Vinox, bardzo dobra decyzja.
Zaczyna się coś dziać. Byle do przodu.

W czym pomaga? Daje eq, nie po 1 jak ktos mi sie spyta lub na gc to tez odpisze gdzie expic, wzial osobe ktora robila to samo co ja i na dodatek ja musialem zrobic questa. Zrobilem poczatek questu i zapytalem i co z mt a vinox napisal nara. Smieszne

RE: Awanse MT or Tutor. - Norbi - 01-09-2016

Jak już to ktoś mnie się spyta, a nie.
Własnie wcale się nie dziwię, że Ci nie da, skoro nawet podstaw ortografii nie znasz.
Poczytaj o poprawnej budowie zdania.
Poza tym MT nie jest od tego, aby dawać eq.

No nie jest a co do mojej ortografi to sie odwal wiem, ze bledy dalem ale mam pekniety ekran w telefonie i średnio dziala mi klawiatura

RE: Awanse MT or Tutor. - Impressiv. - 01-09-2016

Kubuś zamknij się już, widocznie do dupy była Twoja mapa.
Reszcie gratuluje.

RE: Awanse MT or Tutor. - kuba353509 - 02-09-2016

Do dupy? To dlaczego moj labirynt jest na stronie?

RE: Awanse MT or Tutor. - Vinox - 02-09-2016

No i na tym się skończyło to co było "dobre".

RE: Awanse MT or Tutor. - Novi - 02-09-2016

Mandoruwa hehe.
lewy ty dalnie xDDD

RE: Awanse MT or Tutor. - Suprajs - 02-09-2016

Jeżeli faktycznie pomagacie nowym i będziecie pomagać to gratuluję Smile

#Kubazazdrosnydzieciak  Angel

RE: Awanse MT or Tutor. - Konr@do - 02-09-2016

Hahahahahahaha, Lewy MT 

[Obrazek: tumblr_m7l1y5FzDB1ql8r5yo1_500.gif]

Gratki, choć i tak wiem, że zaraz Ci się znudzi Tongue

RE: Awanse MT or Tutor. - Sasha - 03-09-2016

Bedac MT bardzo mi sie to znudzilo. Przestrzegajac wzorowo regulaminu i uzywajac poprawnej polszczyzny ludzie i tak mieli beke z tego wszystkiego.
Osobiscie na waszym miejscu mutowalbym kazdego osobika, ktory lamie regulamin, a jezeli nie pomagalby muted, to banowalbym na conajmniej kilka godzin.

Gratulacje awansu. Smile

RE: Awanse MT or Tutor. - Tr4X - 03-09-2016

(03-09-2016, 2:39:09)Sasha napisał(a): Bedac MT bardzo mi sie to znudzilo. Przestrzegajac wzorowo regulaminu i uzywajac poprawnej polszczyzny ludzie i tak mieli beke z tego wszystkiego.
Osobiscie na waszym miejscu mutowalbym kazdego osobika, ktory lamie regulamin, a jezeli nie pomagalby muted, to banowalbym na conajmniej kilka godzin.

Gratulacje awansu. Smile

ciebie grubasie to na całe życie powinni zbanować...

RE: Awanse MT or Tutor. - Menua - 10-09-2016

ok________________________________________________________________________________________________________________________________________

RE: Awanse MT or Tutor. - Sir White - 10-09-2016

Ja się wypowiem tak , miałem MT i tu nie chodzi o to by MT"KA dostał ktoś kto zrobił jedną rzecz ale jest online w tyg na przykład 4 godziny ... Na pozycji Młodszego Tutora według mnie powinna być osoba która spędza na OTS"ie dużo czasu , zna graczy ,zna mapę , questy (itd.) Wie w jaki sposób ma rozwiązać problem z daną rzeczą i jak pomóc graczą .. Lewy na MT dla mnie jak najbardziej okej ponieważ jest online praktycznie cały czas oraz zna ten server bardzo dobrze.. (wiem zaraz dostanę odpowiedź że liże dupę , tylko najpierw zastanówcie się po co miałbym to robić a później piszcie komentarze tego typu) Dziekuje to wszystko z mojej strony .