Forum Mazurski OTS
Mazurski kończy 7.6! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Mazurski kończy 7.6! (/showthread.php?tid=18240)

Mazurski kończy 7.6! - Vinox - 01-05-2015

Witamy, może na wstępnie trochę podsumowania...
Zaczęliśmy tibie 7.6 w kwietniu 2008 roku z pomocą Drivex'a stworzyliśmy stronę mazurskiego. Później tworzyliśmy serwer dodawaliśmy nowe expowiska, zabezpieczaliśmy silnik, aż do no-crash silnika i trwało to aż kilka lat. Uważam, że trochę opcji dodanych było niepotrzebnych, ale człowiek uczy się na błędach i tak serwer dobrze prosperował, w ostatnich miesiącach trochę gorzej, ale i tak było dobrze jak na taki długi okres istnienia. Przez te kilka  lat staraliśmy się zapewnić Wam  najlepszą rozrywkę jako tylko umieliśmy zrobić.  Jeżeli chodzi o forum będzie one istniało dożywotnie abyśmy mogli wspominać i będzie ten sam adres do klienta 8.6. W sumie to nie wiem co już dodać od siebie Smile Dziękuję za wspólną zabawę na OTS oraz TeamSpeak 3(te rozmowy) Big Grin Miejmy nadzieję ze 8.6 zapewni nam tyle samo wrażeń.

Kiedy będzie dostępny nowy serwer???
Już niebawem postawimy nową stronę i trochę zapowiedzi, konkretnej daty nie znamy jeszcze bo zostało jeszcze dużo pracy.
Jeszcze raz dziękujemy za wszystko za wspólną grę. Do zobaczenia na Tibi  8.6.

Administracja pozdrawia.
Do zobaczenia Vinox.

RE: Mazurski konczy 7.6! - Vinox - 01-05-2015

Jeżeli chodzi o serwer 7.6 będzie istniał aż go nie wyłączę do 2 tyg.

RE: Mazurski kończy 7.6! - Tibian - 01-05-2015

Zrob cos typu shadowcores rl map , maly exp z tibia 10.41 + Big Grin

RE: Mazurski kończy 7.6! - Atnoox - 01-05-2015

Rozwiazanie Tibiana podoba mi się o wiele lepiej + miałbyś więcej graczy. Reklamuj na różnych forach nowy serwer i bedzie dobrze.

RE: Mazurski kończy 7.6! - Czesuaf - 01-05-2015

protip: 8.6 się wypaliło, zrób coś pod nowszy protokół, będzie profit
elko

RE: Mazurski kończy 7.6! - Komandor - 01-05-2015

A ja jeszcze nie dostałem nagrody za filmik XDDDDD

RE: Mazurski kończy 7.6! - Pustelnik - 01-05-2015

Chetnie wpadnie na ots Big Grin Smile Wink

RE: Mazurski kończy 7.6! - Devilek Ms - 02-05-2015

Gościu, to ja przez ten 7.6 siedze w gimbazie a mam 18 lat a Ty chcesz go Jasiu wyłączyć? Miej litość. XDDDDDDDDDDDDDDDD

RE: Mazurski kończy 7.6! - Ulthar - 02-05-2015

(02-05-2015, 11:55:20)Devilek Ms napisał(a): Gościu, to ja przez ten 7.6 siedze w gimbazie a mam 18 lat a Ty chcesz go Jasiu wyłączyć? Miej litość. XDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie gadaj, już wychodzisz w tym roku przecież xD

RE: Mazurski kończy 7.6! - Tr4X - 03-05-2015

To te gówno ma serwa pod 8.6? xd

RE: Mazurski kończy 7.6! - Adasik - 04-05-2015

Szczerze powiem Ci jedno dużo osób chciało serwa 8.6 m.in. JA, ale jak teraz o tym pomyślę to może to zły pomysł, ponieważ jak twoje zainteresowanie tym serwer w ostatnich miesiącach wynosiło 0. To nie wiem czy gracze nadal będą wierzyć czy coś w tym aspekcie się zmieni, może już się zmieniło. Nie chcę abyś z ludzi znowu zakpił.

RE: Mazurski kończy 7.6! - eM PeGo - 05-05-2015

Jezu, jakby byl Mazurski po 10+ z tą samą mapą, tymi samymi skryptami itd. itp. i aby nowe tereny dodawać z nowymi skórkami co są pod 10+ to miodio bylo by! Big Grin 8.6 też lekko sie wypalił i ja nie wiem ile pożyje serwer pod to. Wiem jedno. Bez reklamy nie przeżyje.

RE: Mazurski kończy 7.6! - Czesuaf - 05-05-2015

10.54 sztos, ale też nie pod nazwą "Mazurski" XD
Nowa nazwa, ZAJEBISTA CHOCIAŻ RAZ REKLAMA BEZ k***a BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH na otlandzie, tibia.net.pl, kup od kogoś jakąś bazę danych numerów z sms shopu, od vestii jakiejś, daj zlecenie dla paypala, żeby rozesłali reklamę i sztos
pierwszego dnia na sms shopie 5k pln na gimbie

tfu nie da pp, a dla tego gówna co tam itemy za sms, dotpay czy coś

RE: Mazurski kończy 7.6! - Wizard - 05-05-2015

Ten ots dawno upadł Wink Szkoda tylko, że vinox nie chciałeś go postawić od nowa Smile

RE: Mazurski kończy 7.6! - Miszczunio - 05-05-2015

"Moim zdaniem" to już nie ma sensu Powodzenia

RE: Mazurski kończy 7.6! - Przemix - 12-05-2015

Po X latach chciałem sprawdzić jak mazurski prosperuje... Aż się zalogowałem :v Myślałem że 7.6 upadnie szybciej, ale widzę że Vinox próbował ratować tonący statek :v Ten OTS miał swoje lata świetności gdzie grało nawet po 300+ ludzi dziennie i gracze bez PACC'a musieli czekać w kolejkach by się zalogować.. jakieś 5-6 lat temu. Vinox, zamknij tego OTS'a on już Ci pewnie w ogóle nie przynosi hajsów, źródełko wyschło Smile

RE: Mazurski kończy 7.6! - Ulthar - 12-05-2015

(12-05-2015, 20:32:15)Przemix napisał(a): Po X latach chciałem sprawdzić jak mazurski prosperuje... Aż się zalogowałem :v Myślałem że 7.6 upadnie szybciej, ale widzę że Vinox próbował ratować tonący statek :v Ten OTS miał swoje lata świetności gdzie grało nawet po 300+ ludzi dziennie i gracze bez PACC'a musieli czekać w kolejkach by się zalogować.. jakieś 5-6 lat temu. Vinox, zamknij tego OTS'a on już Ci pewnie w ogóle nie przynosi hajsów, źródełko wyschło Smile

7.6 juz zamkniete, przynajmniej nie probowalem sie logowac, jednak 10.77 juz otwarte, testowo ale jednak, moim zdaniem zapowiada sie ciekawie, choc poczatkowo bylem sceptycznie do tego nastawiony to wydaje mi sie, ze nawet zagram! Smile
@edit, tak z klienta 7.6 juz sie nie da zalogowac Smile