Forum Mazurski OTS
Mazurski arenki, powraca. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Mazurski arenki, powraca. (/showthread.php?tid=18224)

Strony: 1 2

Mazurski arenki, powraca. - Vinox - 27-03-2015

W związku z tym, iż ostatnimi czasy nie najlepiej się dzieje, postanowiliśmy zrobić  kolejny  restart postaci, czwarta edycje serwera.

Co nowego?:
Wykonane ----- opis
100% z 100% Przywracanie publicznych arenek.
100% z 100% Skasowanie loterii w city.
100% z 100% Zmiana lota u mobów np.(onibal, apokalipsis) - m bolt itp.
cdn...

Bot dozwolony, ale...!

Aktualizacja: 30.03.2015 g: 16:30

Premium account otrzyma się z kodu sms które zostały wysłane w ciągu ostatnich 30 dni. Wystarczy napisać na e-mail: numer telefonu, kod sms, jaki sms i na kogo aktywować.

Otwarcie czwartej edycji odbędzie się 30.03.2015r o godzinie 17:00!
Serdecznie Zapraszamy.

RE: Mazurski arenki, powraca. - bluebibek - 27-03-2015

tyle w temacie to po co bylo to usuwac.. oddaj arenki w domku to wroce xD

RE: Mazurski arenki, powraca. - Sir Goldi - 27-03-2015

Po co robić w mobach m bolty, v sety itp zeby te itemy raz dwa stracily na wartosci, lepiej wg mnie aby z potworków można po prostu dropnac 50-80sc niż itemki do eq ale ja tam jestem guptasem i sie nie znam oki.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Smerfik - 27-03-2015

no ta restart okej ale domki co były to może byś oddał dla poprzednich właścicieli bo co z tego ?

RE: Mazurski arenki, powraca. - Tibian - 27-03-2015

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA V4 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RE: Mazurski arenki, powraca. - Atnoox - 27-03-2015

Hhahahahahahaaha beke mam największą z tych pierdolonych noł lajfow ktorze ciagle tu siedza :v natomiast wielkie gz dla Vinoxa pomimo tego ze serwer ma totalnie w dupie i go najzwyczajniej w świecie zepsuł jakies 2 lata temu to dalej ma 20 pajaców którzy tu graja :v

RE: Mazurski arenki, powraca. - Miszczunio - 27-03-2015

Powodzenia życze Miłej gry Panowie

RE: Mazurski arenki, powraca. - Mr MassY - 27-03-2015

Zagraja same full afk xD jakos trza zarobic za oplaty

RE: Mazurski arenki, powraca. - Vinox - 28-03-2015

up, ogarnij sie przez 3 miesiące grało 5 osób, i jakos na oplaty nie bylo bo nikt nie kupował pacc, a teraz bedzie na opłaty to bardzo dobrze, zaryzykować trzeba.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Matt - 28-03-2015

(27-03-2015, 20:08:57)Atnoox napisał(a): Hhahahahahahaaha beke mam największą z tych pierdolonych noł lajfow ktorze ciagle tu siedza :v natomiast wielkie gz dla Vinoxa pomimo tego ze serwer ma totalnie w dupie i go najzwyczajniej w świecie zepsuł jakies 2 lata temu to dalej ma 20 pajaców którzy tu graja :v

wyjasnione XDDDDDDDDDDD
ja p******e, szkoda mi was kiepy rly.
c**j wam z tego, ze wyjebiecie sobie na bocie ten levelek, jak i tak nikt tu juz nie gra.
fajnie sie gralo 3-4 lata temu, ale nie teraz gdzie graja te same osoby i c**j wam z tego levela?
juz 2 lata temu jak wbilem to graly same barany, sama gimbaza gdzie Ci zaraz stara przecisna na sto sposobow.
a Ty Vinox wylaczylbys w koncu ten serwer, po co sie pograzasz coraz bardziej? idk he he

RE: Mazurski arenki, powraca. - Vinox - 28-03-2015

Nie można go wyłączyć, skoro dedyk opłacony. Myślę, że będzie dalej istniał i nie sadze ze kiedyś go wyłączę nawet, jeśli będzie 5 online. Więc wasze pisanie, żeby go wyłączyć nic tu nie zdziała...

RE: Mazurski arenki, powraca. - DarkKnight - 28-03-2015

Kolejna edycja na której na pewno nie zagram Smile
Co mogę jeszcze napisać? Miło Cię w końcu "zobaczyć" i że "coś" robisz XD
Zrób serwa 8.6 na pewno lepiej na tym wyjdziesz.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Mr MassY - 28-03-2015

Juz lepiej przerobic mazurski pod nowszy protokół jak masz maszyne ^^ na 8,6 i bedziesz mial full ludzi, pod warunkiem ze dobrze go zrobisz. Aha i Vinox nie irytuj sie tak, bo sam zapracowałeś na opinie taka o tym OT, wiec przyjmuj to na klate ^^

RE: Mazurski arenki, powraca. - Sir Goldi - 28-03-2015

Fajny był nawet ten evo 8.6 mazurek co był pare lat temu z mapą city.
Może faktycznie lepiej Vinox byś się wział za 8.6 tam przynajmniej choć trochę by ci się spłacił ten dedyk a 7.6 i tak już raczej nie wskrzesisz. Oczywiście ten evo musiał by być z paroma zmianami niż ten z przed paru lat.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Konr@do - 28-03-2015

Super, przynajmniej nie muszę żałować straconego MBP Big Grin

Ale może by tak chociaż oddać PACC z poprzedniej edycji? ...

Miałem coś ponad 150 godzin :/

RE: Mazurski arenki, powraca. - Czesuaf - 28-03-2015

Jaki Ty jesteś żałosny. Zamiast zrobić nową edycję po to, żeby ludzie grali, to Ty robisz wszystko, żeby było odwrotnie.

Cytat:Premium account otrzyma się z kodu sms które zostały wysłane w ciągu ostatnich 30 dni. Wystarczy napisać na e-mail: numer telefonu, kod sms, jaki sms i na kogo aktywować.
Czy Ty myślisz w ogóle? To znaczy, że jeżeli przykładowo na start poprzedniej edycji doładowałem sobie 1kh pacca to go nie odzyskam, bo wprowadziłeś durną zasadę 30 dni? No do kurwy.

Cytat:20% z 100% Skasowanie loterii w city.
10% z 100% Zmiana lota u mobów np.(onibal, apokalipsis) - m bolt itp.
Genialny pomysł. Takie zmiany na pewno przyciągnął graczy na serwer.

Jebnij się w łeb.
Wypaliłeś się.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Adasik - 29-03-2015

Zrób serwa 8.6 z SMS shop lepiej wyjdziesz niż na pacc jakieś dzieci na pewno kupią.
Na tym twoim nowym tworzę nikt normalny juz nie zagra.
Chyba że Boniek i seven.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Ulthar - 29-03-2015

daj exp z s1, reborny dopracowane, to co bylo najlepiej przywrocic i dodac dopracowane reborny do tamtego = gwarancja graczy, przynajmniej powrotu czesci graczy

RE: Mazurski arenki, powraca. - danio3235 - 30-03-2015

(29-03-2015, 23:10:14)Ulthar napisał(a): daj exp z s1, reborny dopracowane, to co bylo najlepiej przywrocic i dodac dopracowane reborny do tamtego = gwarancja graczy, przynajmniej powrotu czesci graczy

jestem tego samego zdania.

RE: Mazurski arenki, powraca. - DarkKnight - 30-03-2015

Ult, a ja Ci gwarantuję że gracze by nie powrócili dlaczego? Już wyjaśniam.
Tibia to już przeżytek nie każdy chcę nadal usiąść i odpalić bota nie mówiąc o expie ręcznym.
Tibia 7.6 to stara wersja, która oczywiście ma swoich fanatyków, ale Vinox dużo osób zraził swoimi decyzjami, mówię tutaj o restarcie 2 edycji, która była tylko i wyłącznie inicjatywą Vinoxa i Wafla. Nie wspominam o edycji 1 bo podobno gracze się na to zgodzili.
A pamiętam że sporo osób grało na serwerach 8.6, a co za tym idzie większa popularność i rzecz jasna zarobek, wystarczy jakaś reklama.