![]() |
Wyniki losowania PACC! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wyniki losowania PACC! (/showthread.php?tid=16081) Strony:
1
2
|
Wyniki losowania PACC! - Vinox - 02-06-2013 Witamy na początku chciałbym podziękować za grę na serwerze. Wylosowaliśmy aż 38 osób które dostaną od serwera po 38 godzin PACC. O to lista zwycięzców (alfabetycznie): - Aragorn Rp, - Arrica, - Assasins, - Czesuaf, - Damager Ek, - Damiankrauze, - Dendras, - Dodox, - Domeno, - Dzefrej, - Dzieln, - Fushitek, - Hardcore, - Hiperbolo, - Keringo Rook - Knight solo, - Kruszek, - Las Vegas, - Loloix, - Luno Thay Rookslayer, - Maniek Pall, - Maselko Mielone, - Mistrz Pvp, - Ned Stark, - Punk Made Chicago, - Ropucha, - Rubikots, - Scimex rook, - Sting, - Taboo Pall, - The Dark Knight, - Urangot, - Viscal, - Volume, - Wadee Orr Warrior, - Xerdarin, - Zajemadafakabisty, - Ziomeq, Łącznie rozdaliśmy 1444 godzin PACC. Gratulujemy !!! RE: Wyniki losowania PACC! - Fatalek - 02-06-2013 ja nie jestem, oczywiście, więc nie gz ![]() RE: Wyniki losowania PACC! - Vinox - 02-06-2013 To nie Ty ? - Fushitek, //. RE: Wyniki losowania PACC! - Althenor - 02-06-2013 hahaha połowa to noob postacie innych xD @down czy ja coś mówię o wybieraniu mam beke ze same noobki innych xD o widzę nawet ja jestem hahahaah ![]() RE: Wyniki losowania PACC! - Vinox - 02-06-2013 Dokładnie 907 postaci zalogowało się w dniu 1.06.2013. up, ja nie wybieram h lvl tylko postacie, a jakie były?, to nie mój biznes. Losowanie to losowanie. Wiec z czego się cieszysz, że komputer wylosował takie osoby, a nie inne? no nie rozumiem tej Twojej beki ze same 38 wylosowani to noobki innych (tak jak wyżej napisałeś) z czego tu się śmiać, że komputer wylosował tak, a nie inaczej ? no spoko dla mnie to dziwne. cytuje " beke ze same noobki innych xD " RE: Wyniki losowania PACC! - Palldino - 02-06-2013 tyle co nic ale zawsze cosik ;p procz tego cos jeszcze bylo? jakies eventy or najazdy? czy tylko odpaliles losowanie i poszedles? ;d @@ co z nowymi mobami mialy byc dodane kiedys tam ;p miejsce dodaliscie tylko 1 spawn i to na low lvl... teraz jak felek nie gra to nic pod reba nie jest dodawane jakby ich wgl nie bylo ![]() ________________________________________ bot wbil kilka k i nawet nie bylo sensu logowac pozniej ;d RE: Wyniki losowania PACC! - Sasha - 02-06-2013 XDDDDDDDDDDDDDDD Szkoda, że nie zgarnąłem pacca ![]() Pozdro mati RE: Wyniki losowania PACC! - Kaszaa - 02-06-2013 dobrze było nie zgarnałem paka ale jest git ![]() Hhaa ![]() Z okazji dnia ojca też coś będzie xd RE: Wyniki losowania PACC! - ME.NT.OS - 02-06-2013 Uuuu gzzz ludzie xD nawed cos tych ludzi troszku jest xD RE: Wyniki losowania PACC! - Czesuaf - 02-06-2013 Świetnie! Dostałem PACCa na postać, którą nie gram! Jest możliwość przeniesienia nagrody na inną postać? RE: Wyniki losowania PACC! - Dj Kule - 02-06-2013 A ja wcale nie dostałem i mi to lotto ![]() Trzeba było nie logować na postacie którymi się nie gra. RE: Wyniki losowania PACC! - adiczek - 02-06-2013 zawsze male levele wygrywaja ^^ RE: Wyniki losowania PACC! - Vinox - 02-06-2013 Dodatkowo dziś dodałem możliwość schowania konstrukcji łózka do plecaka. Można od teraz przekładać z domku do domku za darmo ![]() adiczek zawsze małe. Zresztą raz piszecie tak, a raz tak, ja już nie wiem jak to u was jest. Raz duże raz małe, chyba piszecie tak, dla zasady, żeby nabić posta albo zrobić z siebie... RE: Wyniki losowania PACC! - Legend - 02-06-2013 Gratuluje tym co połapali darmowy pacc ![]() ![]() RE: Wyniki losowania PACC! - Azbest - 02-06-2013 Gratulacje dla osób ktore wygrały ____________________________________ RE: Wyniki losowania PACC! - Melvil - 02-06-2013 + za taką inicjatywe dla servera RE: Wyniki losowania PACC! - Varial - 02-06-2013 Miałem nadzieje, że wygram kilka godzin Pacc'a ![]() RE: Wyniki losowania PACC! - Mr.Atnoox - 02-06-2013 Gz dla wygranych, oby takich rzeczy wiecej. + dla ekipy ; * RE: Wyniki losowania PACC! - Luno Thay - 02-06-2013 aha Fajnie dopiero dzisiaj sie dowiedzialem ze jakies losowanie bylo i paca wygralem xD thx ;p RE: Wyniki losowania PACC! - Axorio - 03-06-2013 hah, wygralem pacc na rooku, pieknie ;* |