Forum Mazurski OTS
Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja (/showthread.php?tid=14685)

Strony: 1 2

Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Averxes - 05-12-2012

Z przykrością muszę zawiadomić, iż w dniu dzisiejszym tj. 5.12.2012, ja (Averxes), oraz Sir Assassin Pal składamy rezygnację z pozycji tutora na serwerze.

Averxes
Rezygnuję z rangi na serwerze po 6 latach, a powodem tego jest głównie brak czasu i trochę chęci do gry.
Powodów jest wiele więcej, ale nic wam do mojego życia osobistego. To co zrobię z postacią zostawię dla siebie. Może kiedyś wrócę, pewnie raz na jakiś czas będę się logował.
Z graczami, których szanuję, oraz administracją mam nadzieję, że nie stracę kontaktu i oczywiście postaram się dalej pomagać serwerowi jeśli tylko czas na to pozwoli.
Dzięki Vinox za współpracę i szansę którą mi dałeś. Zachęcam bardzo do gry i pozdrawiam wszystkich czytających to. Życzę wielkich sukcesów.
Chciałbym dodać, że nie rezygnuję z rangi s-moderatora na forum i to tam właśnie możecie się ze mną kontaktować. Powodzenia.

Sir Assassin Pal
Z dniem dzisiejszym oficjalnie chciałbym zrezygnować z pozycji na serwerze.Jedni mogą się cieszyć inni nie.
Straciłem zbyt dużo co mogłem osiągnąć grając w Tibie. Na Mazurskim Otsie, grałem ok 5 lat.
Osiągnąłem tutaj 2x bycia w topce jakieś pół roku Domeczkiem Małym(grałem od 200k nim) i Sirkiem od 370k-590350.
Do momentu aż nie chciało mi się expić i mnie dogoniono. Spędziłem w ekipie servera 11 miesięcy i 5 dni, w większości był to miły czas spędzony razem z wami.
Starałem się pomóc jak tylko potrafiłem. Nikogo tutaj pozdrawiać nie będę bo by sporo osób byłoby wymienionych.
Życzę sporych lvl wbitych i wszystkiego dobrego na tym otsie.
Vinox ,Felek i Averxes dziękuję za współpracę i że wytrzymaliście ze mną. Obyście mnie miło wspominali.Narazie

Grało/gra się świetnie, a Mazurski OTS zawsze jest będzie najlepszym OTS.

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Ciaupcieek - 05-12-2012

Nie no cholera. Moja ulubiona osoba z ekipy (Assassin) odchodzi, kurcze.
No cóż, żegnamy. Na wakacje grałem u Was, sporo miłych chwil było i świetnie było można się dogadać z Assassinem jak i z Avarxesem (chociaż miałem wrażenie, iż jest on wrogo do mnie nastawiony Big Grin)

Assassin DJu. Pompuj tam na imprezach w Ameryce czy gdzie, powodzenia w zawodzie Zastępcy Kolegi Kucharza czy jak to tam było.

Pozdrawiam,
Matisol

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Dragon Fire - 05-12-2012

OOOO NIIIEEEE ! WHY WHY WHY ?

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Legend - 05-12-2012

Uuuuuuuuuuuuuuuuu niemiłoSad Szkoda:< Miłego życia poza tibiaSmile Trzymajcie się;***********

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Freszol - 05-12-2012

No cóż, powodzenia w rl : )
I wszystkiego dobrego

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Avlard - 05-12-2012

Dlaa Wojtka wiesz ze jestes i byles dla mnei za***isty ! Smile Powodzenia w Rl zyciu Smile)
a cd sira? hmm :| idz pisac bajki nt dziewczyn/bylych graczy z mazurka ;o dobrze Ci to wychodzilO Big Grin
A tak serioo to Ciebie tez pozdrawiam i powodzenia ! Big Grin

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Freo - 05-12-2012

Trzymaj Się Sirek ! Pozdrowienia od Freo i Sir Krzysia !

PS. Jak funtów nazbierasz to dalej będziesz w ekipie ?

3maj się uszatku <3

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Devil - 05-12-2012

Jest ! ! Sirek odchodzi z ekipy ! ! Nie no żart, Sirek wiesz, że z nami różnie to było ale nigdy nie darzyłem Cb przyjaźnią i ty mnie na pewno też ; ]
Co do Cb Ave to wielka szkoda, pozostaje GyGy ^^

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Varion - 05-12-2012

PUMAZ NIEEEE Sad((((((((((((((((( NIE zlappales mnie na bocie jeszcze Sad((( 00:26 Sir Assassin Pal: i tak 00:26 Sir Assassin Pal: cie 00:26 Sir Assassin Pal: dorwe wezcie zostancie z jadowitym a nie gadacie glupoty ale i tak grzesiu zycze ci wsystiego dobrego w zyciu zeby ci sie powiodlo powodzenia dla cb i co do jadowitego malo cie znalem ale wiem ze jestes spoko gosc pod niektorymi wzgledami :*

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Cycek - 05-12-2012

Sentymentalnie się zrobiło. Wink
Nie zostaje nic innego jak życzyć wam powodzenia w prawdziwym życiu. Wink

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Rolus - 05-12-2012

Powodzenia w życiu prywatnym, trzymajcie się cieplutko!

Że Aver odszedł to można było się spodziewać ale Sirek !? WTF?

No ale nie ma co, wasza decyzja.

Kontakt GG zostaje.

Cześć =]

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - by XaniQ - 05-12-2012

Trochę szkoda że odchodzicie z mazurka , powodzenia w rl życiu Wink

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Swirus - 05-12-2012

(05-12-2012, 22:11:21)Cycek napisał(a): Nie zostaje nic innego jak życzyć wam powodzenia w prawdziwym życiu. Wink

Podbijam!!

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Daniel3k - 05-12-2012

Wielka szkoda ;( Trzymajcie sie

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Vizierox - 05-12-2012

Szkoda ze odchodzicie no ale zycie Smile Wojtuś mała pało gg zostaje i tak Smile powodzenia wam obojgu w rl zyciu Smile

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Axorio - 05-12-2012

Wielka szkoda ze odchodzicie :[ powodzenia w rl zyciu.
Pjona

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Rahim? - 05-12-2012

Tak Pumex rozumiemy - 22 lata i gra w tibie to przesada xD dobrze, że dotarło to do Ciebie. Elton

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Sasha - 05-12-2012

No szkoda, szkoda. Na prawdę wielka szkoda, że odchodzicie, chociaż, że waszą dwójkę nie trawię sympatią. Pewnie dużo zrobiliście dla serwera, a to się docenia, ale w końcu każdy ma swój początek i zakończenie. Powodzenia w rl życiu. Ja bym tutaj nie wracał Big Grin

Vinox, Felek, Rolus - Taka ekipa może zostać Big Grin

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Krejzii - 05-12-2012

Pumex kretyn jebany w końcu uświadomił sobie, że jest idiotą, który ma 22 lata i gra w tibie..
Dobrze robicie Big Grin..
Dzięki Pumex za te 100 zł i w ogóle Big Grin powodzenia w nowym życiu!!! HAHAHHAHA..

Snajper, gg zostaje cyganie ♥..

Dobra decyzja XD

RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Adervo - 05-12-2012

no szkoda, że odchodzicie ale też i nie bo poza tibią jest też życie prywatne o którym dużo ludzi zapomina Smile dobra decyzja Smile elo wam .