![]() |
Kup postać (kolejny update z propozycji) - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Kup postać (kolejny update z propozycji) (/showthread.php?tid=13838) |
Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 Witamy, w dniu dzisiejszym dodajemy nową opcję która miała być dodana wieki temu, lecz nigdy nie było czasu na dopracowanie wiec w dniu dzisiejszym dokończyłem skrypt i oddaję do waszej dyspozycji ![]() Konkretnie chodzi o kupowanie postaci które nie grają na serwerze + 100k. Postacie same trafiają na aukcje i jest to system niezależny od Ekipy mazurskiego, co to znaczy? To znaczy że kto da więcej wygrywa. Wszystkie informację są w linku poniej, jeżeli coś niejasnego proszę pisać w tym temacie. Kup Postac RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Palldino - 19-08-2012 :OO BDB propozycja XD PEWNIE COS WYLICYTUJE ;D a jak ktos licytuje te pkt premium i nie wygra to ich nie traci ta? RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 dokładnie jak nie wygrasz to nie tracisz pkt, pobierane jest automatycznie z konta osoby która wygrała aukcje. RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Salerno - 19-08-2012 Ciekawe Ciekawe, a po kupnie postaci co mamy do wyboru ? Zmiana e-mail rk ? Name lock ? hm ? RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 http://www.mazurskiots.pl/7.6/buychar.php?lvl all info w pkt. na Twoje pytania. RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Chester - 19-08-2012 (19-08-2012, 20:29:19)Salerno napisał(a): Ciekawe Ciekawe, a po kupnie postaci co mamy do wyboru ? Zmiana e-mail rk ? Name lock ? hm ? x2 troche malo informacji napisales ;/ RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 pytajcie odpowiem ;p RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Salerno - 19-08-2012 Sorry nie dojrzałem xDD Tylko tyle postaci na dzien dzisiejszy cos mało ![]() Ciekawe kto z tego skorzysta jako pierwszy. Edit# A ile trzeba sie nie logować aby postac była na aukcji ? Miech ? RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 W wakacje to więcej 2 miesiące ale zastanawiam się nad trzema miesiącami w okresie wakacji, a normalnie w roku szkolnym to miesiąc. RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Salerno - 19-08-2012 "W momencie potwierdzenia kupna postaci, postać przechodzi na konto osoby która licytowała." Czyli jeżeli kupie postac to ona przechodzi na moje obecne konto na którym gram na ots ? Dobrze rozumiem ? RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 przechodzi na te konto co licytujesz ;p RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Ciaupcieek - 19-08-2012 Dobra, w przyszłym tygodniu chyba się skuszę. Nie na cyferki lecz ekwipunek ![]() RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Averxes - 19-08-2012 Salerno, chodzi o to, że jak zakupisz tą postać to ona jest w wyborze postaci na tym koncie. Bardzo mi się podoba, gratuluję 10/10 RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - eM PeG - 19-08-2012 znowu nic na rook ;/ No ale okey, całkiem fajna sprawa z tym jest RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Mateuszsen - 19-08-2012 Płaci się w ng czy zł? __________________________________________________________ RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Salerno - 19-08-2012 (19-08-2012, 20:56:43)Mateuszsen napisał(a): Płaci się w ng czy zł? Musisz wyslac esa za 11 zl aby miec 100 pkt którymi licytujesz. #Aver Okej już wiEm co jest grane xD RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Chester - 19-08-2012 (19-08-2012, 20:56:43)Mateuszsen napisał(a): Płaci się w ng czy zł? czlowieku nie widzisz ze trza miec pkt premium ktore sie kupuje za zlotowki?? czytaj dokladnie... RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Axorio - 19-08-2012 Bardzo fajny pomysl Ostatnio wygralem 3 smsy ( zakladalem sie ) XDDDDDD moze kupie cos, lecz szkoda mi kase na Tibie RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Varial - 19-08-2012 JA CHCE UPDATE NA ROOK, A NIE JAKIES WYKUPOWANIE POSTACI ZA ZŁ !!! JA CHCE UPDATE NA ROOK, A NIE JAKIES WYKUPOWANIE POSTACI ZA ZŁ !!! RE: Kup postać (kolejny update z propozycji) - Vinox - 19-08-2012 prawie jak allegro.pl xdd |