![]() |
7.6 Komenda + darmowe zlecenia! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Komenda + darmowe zlecenia! (/showthread.php?tid=12835) Strony:
1
2
|
Komenda + darmowe zlecenia! - Vinox - 17-03-2012 Witamy, w dniu dzisiejszym postanowiłem dodać na test 2 rzeczy do serwera: 1. Komenda !arena (przedłużanie czasu na arenie na której jesteśmy) działa tak: - !arena 10 (przedłuża nam czas o 10 min na arenie (1ng koszt), - !arena 20 (przedłuża nam czas o 20 min na arenie (2ng koszt), - !arena 30 (przedłuża nam czas o 30 min na arenie (3ng koszt), 2. Szukanie osoby z pośród zalogowanych graczy i ustalenie na niego zlecenia. - losowania odbywają się co godzinę (60 minut), - musi być zalogowanych przynajmniej 30 graczy, - nie są liczone osoby z ROOK oraz poniżej 3000 poziomu, - zlecenia są wyświetlane tam gdzie zlecają gracze. - serwer może wylosować te same osoby i na stronie pojawią się x2 te same zlecenia(to nie bug), po prostu na daną osobę są 2 lub więcej aktywnych zleceń i gracz który zabiję "ofiarę" otrzymuję tylko 1 nagrodę!. Życzymy udanej zabawy! RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Elite Math - 17-03-2012 Bardzo fajne rzeczy. Według mnie się przyda. GZ RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Daniel3k - 17-03-2012 Wiecie co wam powiem o tym co dodaliscie? A własnie że nic wam nie powiem RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Elite Math - 17-03-2012 Mam pytanko do Vinoxa (autora). Czy jeżeli jest się na arence. Przedłużamy czas o 30min komendą !arena 30. Mija 15min. No i mamy to 15min. Jak wpiszemy to jeszcze raz to będziemy mieli 45min, czy 30min??? RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Bulmaa - 17-03-2012 Up Bedziesz miał 45min. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Elite Math - 17-03-2012 Dzięki. Oto mi chodziło. Zawsze mogę na ciebie liczyć Bulma(a). ![]() ![]() ![]() RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Waszyngton - 17-03-2012 Eno Vinox ostatnio wiele nowych rzeczy dodałeś xD ![]() RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Wyssmi2 - 17-03-2012 Powinno być że 20 min 1.5 ng a 30 min 2 ng ;d bo tak to wiadomo, że co chwile jak coś będą o 10 min przedłużać na wypadek padnięcia. P.S Jak zwykle nic na rook :} RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Orsoneq :C - 18-03-2012 serio? Auto loot + skrypt na hotarti i mozna w nieskonczonosc dropac klapy, nie tracac pieniedzy, bo cc leci w 10 min wiecej niz 1ng. Poztym top serwera stac na stanie na arenie w nieskonczonosc... RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Elite Math - 18-03-2012 Tak sobie myślałem, że mało ludzi będzie takie coś robiło, bo są debugi ![]() RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Chester - 18-03-2012 (17-03-2012, 21:48:21)Wyssmi2 napisał(a): P.S no wlasnie... x2 RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Chmielo - 18-03-2012 Co do arenek jest to bzdura, taki 80klvl chce polotać klapy na arence hotarti ale nie będzie mógł bo taki 600k ma ng od cholery i cały dzień tam przesiedzi nie dając szansy innym. Lepiej by było, aby wprowadzić ograniczenie np. max można przedłużyć o 20 minut. PS I tak każdy wchodzi z zegarkiem w łapie i patrzy ile jeszcze zostało jak nikogo nie ma to wychodzi i jeszcze raz szybko wchodzi. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Inside - 18-03-2012 Po co tracić kasę na arenki ? Patrzysz na godzine o której wlazłeś na arenkę, jak zostały Ci 2 minuty wlaczasz mc, bic trainera na noob chara z pacc, ustawiasz macro na dzwignie wychodzisz, wchodzi noob char, noob charem wychodzisz i dalej możesz expic. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Varial - 18-03-2012 No fajnie tylko jak ktoś ma w **uj kasy to na arence moze z 5h nawet sidziec. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Elite Math - 18-03-2012 !!!Vinox!!! !!!System darmowych zleceń nie działa!!! RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Chmielo - 18-03-2012 To z arenkami wypali tylko wtedy jak się da ogranicznik, że po wyjściu z arenki można wejść na nią dopiero po upływie dajmy na to 2-3 minut. Bo jak tego nie będzie to ten system nie zda roli i będzie tak jak to napisał Inside. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Vinox - 19-03-2012 Auto zlecenia są już aktywne. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - Elite Math - 19-03-2012 Noo! W końcu! Dzięki Vinox ![]() _______________________________ RE: Komenda + darmowe zlecenia! - helpik - 19-03-2012 Ja wam powiem że to nawet jest fajne.Vinox dodaj komendę że piszesz np !czas na arenie i pokazuje ile czasu został to wtedy będzie super to !arena 10,!arena 20,!arena 30. RE: Komenda + darmowe zlecenia! - 13601360 - 19-03-2012 dupne to jest nie podoba mi się jestem na nie ;/;/;/ |