![]() |
Strona 7.6 Paralyze Rune. - propozycja. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Strona 7.6 Paralyze Rune. - propozycja. (/showthread.php?tid=11717) |
Paralyze Rune - propozycja. - Vinox - 12-09-2011 Witamy, w dniu dzisiejszym dla testu chciałbym zaproponować wam rune paralyze. Runa jak sama nazwa wskazuje paraliżuje ![]() ![]() RE: Paralyze Rune. - propozycja. - ElderSio - 12-09-2011 tak ![]() tyle że co miała by robic ta runka paraliżowac i .... ? jakie byłyby skutki tego że bd paralizować ? RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Vinox - 12-09-2011 Przykładowo dostaliśmy paralyze to gracz jeżeli jest w trakcie przechodzenia z 1 kratki na 2 kratkę to w czasie przechodzenia opóźnione jest chodzenie + nie wolno używać żadnego czaru. U NPC można kupić za 50 sc x25 użyć. Proszę sprawdzić jak się spodoba to zostanie jak nie to nie. Proste ![]() RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Lady Pank - 12-09-2011 (12-09-2011, 12:54:05)Vinox napisał(a): Przykładowo dostaliśmy paralyze to gracz jeżeli jest w trakcie przechodzenia z 1 kratki na 2 kratkę to w czasie przechodzenia opóźnione jest chodzenie + nie wolno używać żadnego czaru. U NPC można kupić za 50 sc x25 użyć. Ciekawe jakim cudem go trafisz runka jak on jest w ruchu, dobre by to bylo pod warnukiem ze mozesz walic na battle. Jesli bedzie taka mozliwosc to jestem na tak. RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Salerno - 12-09-2011 Dobry pomysł bardzo dobry nie będzie już maratonów w pvp xDD i biegania po całym city za takim ![]() RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Palleq - 12-09-2011 Pewnie że dobry pomysł ![]() oczywiście tak ________________________ RE: Paralyze Rune. - propozycja. - StaryMilit - 12-09-2011 OK pomysł, ale zrób je za 25sc x25 bo 50sc to juz drogo za rune... RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Lady Pank - 12-09-2011 Hmm moze i tak, ale z tego co wiem to na tibi +8.4 mozna walic runy z battle. Poza tym z tego co wiem, to jak sie jest w trakcie ruchu na paralu to sie nie da leczyc a tutaj sie da. A i jeszcze potworow nie da sie paralizowac a na real da ![]() RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Predatorka - 12-09-2011 Hmm... Nie wiem po co taki pomysł, lepiej by było dodać coś konkretnego do postaci, a nie jakieś runki. Lepiej się zająć czymś konkretnym, ale może być. RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Mystixo - 12-09-2011 Dobry pomysł + dla ciebie Vinox. RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Mr Kule - 12-09-2011 HAhah z tib 7.6 robią 8.6 weż pff HAHA jestem na nie ;D smiech ! RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Deckaroth - 12-09-2011 Ogólnie lekka chujnia, że nie można wtedy używać żadnego czaru : O Powinno być tak, że po prostu wolniej sie postać porusza a nie że czarów nie można walić. Jezeli by bylo tak jak napisalem to oke. A no i jest błąd. Jak da na mnei paralyze to nawet jak walne exura vita jestem uwolniony RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Vizierox - 12-09-2011 Jestem na tak ale niech nie uwalnia sie czarem tylko np po 15 sek RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Orsoneq :C - 12-09-2011 Swietny pomysł ![]() @Edit (szkoda, ze vinox ich nie czyta XD)- cena jednego ładunku powinna sie rownac cenie sla, bo paral=dead. RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Vinox - 12-09-2011 no widzisz jaki jestem dobry ;p łał 8\2 na tak RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Fioletowy - 12-09-2011 A mnie się też podoba jestem na TAK! RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Azbest - 12-09-2011 Bardzo mi się ten pomysł podoba napewno się przyda " ![]() RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Bobo Knigh - 12-09-2011 na tak RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Speed Pall - 12-09-2011 TAAK! W końcu będzie jak złapać maratonczyków misteria i Tomkiena! Wielkie tak! RE: Paralyze Rune. - propozycja. - Danysus - 12-09-2011 Jestem na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ![]() |