![]() |
Strona 7.6 Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Strona 7.6 Rekrutacja na Młodszego Tutora. (/showthread.php?tid=10879) Strony:
1
2
|
Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Vinox - 29-06-2011 W dniu dzisiejszym otwieramy rekrutację na młodszego tutora, po naszym oczekiwaniu nie mogliśmy nikogo wybrać miejmy nadzieję że rekrutacja z pytaniami wyłoni nam tego 1 albo i więcej ![]() Jak ma wyglądać email do nas z informacjami znajdziecie TUTAJ Zgłoszenia można przesyłać do 10 lipca br. Wybrani zostaną powiadomieni drogą email. RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Krzywousty - 29-06-2011 Ciekawe, bardzo ciekawe xD ________________________________ RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - HomoEmoBoy - 29-06-2011 No no ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Luno Thay - 29-06-2011 Chyba tez napisze ;o Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Palleq - 29-06-2011 Nabije posta i powiem, że mi to lotto bo mam marne szanse na wygraną. (Fajny pomysł z rekrutacją) RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Smierc - 29-06-2011 NAPISANE : ) CZAS POKAŻE CO Z TEGO BD ello RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Mulan - 29-06-2011 (29-06-2011, 1:49:42)Smierc napisał(a): NAPISANE : ) ahhaahahahah pączek ty to masz szanse takie jak chu.... RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Wannabe - 29-06-2011 Zobaczymy XD __________________________________________________ RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Diablo - 29-06-2011 Podanie wyslane, zobaczymy co z tego bedzie. ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Morton - 29-06-2011 Zobaczymy co to będzie ![]() Podanie wysłane ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Pallus - 29-06-2011 Złożyłem z zerowymi szansami ![]() ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Probiotyk - 30-06-2011 widzę że jednak czytałeś co do ciebie pisałem z tą rekrutacją . z ciekawości napisze ^.^ RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Arrico - 30-06-2011 A ja napisałem również dla własnego spokoju bo wiem , ze mam kiepskie szanse i pewnie wygra jakis analfabeta..;s RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Forerhoze - 01-07-2011 napisałem ;d ale wątpie żebym wygrał RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - slawekk - 03-07-2011 Nie trzeba pisać posty Typu [złożyłem ale wiem że i tak nie mam szans.] Tak że złożyłem i myślę że może się uda ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Witcher - 03-07-2011 Dopiero teraz sie zdecydowalem i jednak zlozylem podanie ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Novi - 05-07-2011 Fajnie fajnie moze tez cos dostane w koncu funkcjonuje na tym ots prawie od jego poczatku ![]() ![]() RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Kawasaki - 06-07-2011 8. Czy używasz programów wspomagających (jak tak to jakich). Przy tym pytaniu każdy pewnie skłamie ^^ a tak wgl po co wam wiedzieć jakiego kto bota używa? xd RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Krzywousty - 10-07-2011 Nie wiem po co ktoś niby ma kłamać w podaniu jak wszystko jest sprawdzane. RE: Rekrutacja na Młodszego Tutora. - Forerhoze - 10-07-2011 Też wątpie że mam jakieś szanse. |