Forum Mazurski OTS
Mazurski arenki, powraca. - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Mazurski arenki, powraca. (/showthread.php?tid=18224)

Strony: 1 2

RE: Mazurski arenki, powraca. - Ulthar - 30-03-2015

Może i tak Dark, ja się nie znam Smile to nie są moje decyzje wiec tez nie moja sprawa

RE: Mazurski arenki, powraca. - Sir Goldi - 30-03-2015

(30-03-2015, 10:44:44)DarkKnight napisał(a): Ult, a ja Ci gwarantuję że gracze by nie powrócili dlaczego? Już wyjaśniam.
Tibia to już przeżytek nie każdy chcę nadal usiąść i odpalić bota nie mówiąc o expie ręcznym.
Tibia 7.6 to stara wersja, która oczywiście ma swoich fanatyków, ale Vinox dużo osób zraził swoimi decyzjami, mówię tutaj o restarcie 2 edycji, która była tylko i wyłącznie inicjatywą Vinoxa i Wafla. Nie wspominam o edycji 1 bo podobno gracze się na to zgodzili.
A pamiętam że sporo osób grało na serwerach 8.6, a co za tym idzie większa popularność i rzecz jasna zarobek, wystarczy jakaś reklama.

Popieram, na tym 7.6 bedzie grać 5-6 osób na arenkach i to wszystko tak naprawdę szkoda na to zachodu. Już lepiej zrobić te 8.6 gdzie przy odrobinie pracy bedzie trochę osób grać.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Anarki1 - 30-03-2015

A moim zdaniem, zeby przyciagnac pare osob nie trzeba zadnego 8.6 Wink Wystarczy tylko interesowac sie serwerem, a nie jak na poprzedniej edycji wbic sie raz na tydzien zeby kogos zbanowac i tyle. Jezeli wszystkie potworki beda szczegolowo dopracowane (bo niestety nie byly, nie wiem jak bedzie teraz Wink), chodzi mi o exp jak i o loot, to nie powinno byc tak zle Wink
Przynajmniej POKAZAC, ze zalezy na tym, aby ludzie tutaj grali.. Ale no nic, zobaczymy co to bedzie Smile

RE: Mazurski arenki, powraca. - Kopekxd - 30-03-2015

Rebornów dawno nie było. Można zaryzykować i je dodać. Gorzej i tak już nie będzie xd

RE: Mazurski arenki, powraca. - DarkKnight - 30-03-2015

@Anarki1
Nowy? Smile

Chciałbym Ci coś napisać o dopracowanych potworach itd., ale wiem że dostałbym bana.
O zainteresowaniu ze strony ekipy możesz sobie pomarzyć bo chyba został tylko Vinox. A wszyscy wiem co to oznacza.
Trochę już tu gram i wiem jak to będzie wyglądało.

RE: Mazurski arenki, powraca. - eM PeGo - 31-03-2015

Chyba jest błąd w newsie.

"Otwarcie trzeciej edycji odbędzie się 30.03.2015r o godzinie 17:00!
Serdecznie Zapraszamy."

Nie czwartej?

RE: Mazurski arenki, powraca. - Pustelnik - 31-03-2015

@up
nie grubasie :3
@t
Fajnie tylko jakby ten exp zwiekszyli :3 :3

RE: Mazurski arenki, powraca. - eM PeGo - 31-03-2015

(31-03-2015, 15:44:23)Pustelnik napisał(a): @up
@t

:CCC ahh ten śmić

RE: Mazurski arenki, powraca. - Pustelnik - 31-03-2015

(31-03-2015, 15:45:15)eM PeGo napisał(a):
(31-03-2015, 15:44:23)Pustelnik napisał(a): @up
@t

:CCC ahh ten śmić
Twoj Pan* :* :3

RE: Mazurski arenki, powraca. - Kopekxd - 06-04-2015

Dodaj reborny...
Trzeba coś kur.wa zrobić, żeby choć trochę ludu grało.

RE: Mazurski arenki, powraca. - danio3235 - 06-04-2015

(06-04-2015, 10:16:31)Kopekxd napisał(a): Dodaj reborny...
Trzeba coś kur.wa zrobić, żeby choć trochę ludu grało.

Tutaj juz nie bedzie grało tylko osób, co gral wczesniej. Moze max dojdzie do 40 online czasami. Pogódźcie sie z tym.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Pustelnik - 07-04-2015

@up
Właśnie chodzi o te 40 osób ziom Smile

RE: Mazurski arenki, powraca. - Ronter - 07-04-2015

Na takim mazurku ci ludzie nie wrócą jak rok czy 2lata temu ludzie pisali vinoxowi żeby dał olda ok odpalils s2 ale taki sam jak s1 i to było niewypałem

RE: Mazurski arenki, powraca. - Kopekxd - 09-04-2015

Może tak byście zaktualizowali informacje o expie na stronie.

RE: Mazurski arenki, powraca. - Wizard - 11-04-2015

Jak dla mnie ten serwer upadł w dniu końca I edycji Smile Chodź nie ukrywając już była kpina Wink
Vinox skoro masz robić kolejną bezsensowną edycję to pierdol to i wyłącz ten serwer ;P
Ten ots potrzebuję serwer , który będzie się z nimi rozwijał i dostosowywał, a nie napierdolisz im co restart to samo (kpina) mobów na pół roku do przodu (przy ciągłym bocie) 
Zamknij serwer zrób coś od początku i wtedy może coś będzie ,  bo teraz jest dno :*