Forum Mazurski OTS
Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! (/showthread.php?tid=15642)

Strony: 1 2 3

RE: Sonia - modyfikacja. - Palldino - 22-03-2013

(22-03-2013, 20:12:20)Adervo napisał(a): No wreszcie Smile no to czekam na te expowiska rook jak również mógł bys poprawić borsuków resp jak np alex menów że wchodzisz wyżej i masz po 4/5 które wyskakują Wink

nie? na rooku ma byc trudno a nie latwo ;]

@@
z tej opcji dopiero po ub skorzystam ale jak dziala to bdb

RE: Sonia - modyfikacja. - Santex - 22-03-2013

No to fajnie, czekam na aktualizacje XD Może pogram na rooku, bo na main mnie gość na zł oszukał i teraz czekam na rozwój sprawy na policji XDDD

P.S
Będzie jakiś nowy quest rook, czy tylko expowiska?

RE: Sonia - modyfikacja. - Rainer - 23-03-2013

i na 100% nie wywalilem bo to pylo po 1 okolo 2:30 ;D bo do 2:25 loocilem poszedlem na oliversa i poszedlem loota sprzedac wiec na 100% nie wywalilem.....

RE: Sonia - modyfikacja. - Danysus - 23-03-2013

(23-03-2013, 9:56:42)Rainer napisał(a): i na 100% nie wywalilem bo to pylo po 1 okolo 2:30 ;D bo do 2:25 loocilem poszedlem na oliversa i poszedlem loota sprzedac wiec na 100% nie wywalilem.....

N*jebałeś się i potem takie są efekty, co poradzić. Big Grin

RE: Sonia - modyfikacja. - Rainer - 23-03-2013

cie chyba danysus popierdolilo z deczka ;] nie wiesz to zamknij ryj

RE: Sonia - modyfikacja. - Luno Thay - 24-03-2013

Wow xD juz nawet zapomnialem o tym temacie Big Grin ale dobrze ze dodajecie nowe rzeczy, ciekawe co to a respowiska beda Smile

RE: Sonia - modyfikacja. - Sasha - 24-03-2013

Jak już na Main'ie wprowadziliście takie ''ułatwienie'' to również na Rooku u NPC Ujek moglibyście to zrobićSmile

@Down
To nie dla mnie, lecz chcę aby gracze, którzy grają na Rook mieli również ułatwienie.

@2x down
Musi Smile

RE: Sonia - modyfikacja. - Polkos - 24-03-2013

Sasha, przeciez to jest niepotrzebne twoim zdaniem, wiec mozesz sprzedawac i laczyc kase dalej..

RE: Sonia - modyfikacja. - Palldino - 24-03-2013

(24-03-2013, 16:56:30)Sasha napisał(a): Jak już na Main'ie wprowadziliście takie ''ułatwienie'' to również na Rooku u NPC Ujek moglibyście to zrobićSmile

nie? nie musi na rooku byc to samo co na main ...

RE: Sonia - modyfikacja. - adiczek - 24-03-2013

(22-03-2013, 21:24:30)Santex napisał(a): No to fajnie, czekam na aktualizacje XD Może pogram na rooku, bo na main mnie gość na zł oszukał i teraz czekam na rozwój sprawy na policji XDDD

P.S
Będzie jakiś nowy quest rook, czy tylko expowiska?

frajer

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Flavix - 25-03-2013

co to za teren jest na rook, w którym jest miejsce na npc, a nie ma npc? to jest przenoszenie na expowisko? to coś nie trybi...

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Cycek - 25-03-2013

(25-03-2013, 0:10:35)Flavix napisał(a): co to za teren jest na rook, w którym jest miejsce na npc, a nie ma npc? to jest przenoszenie na expowisko? to coś nie trybi...

Wladasz skladnia zdania i komunikatywnoscia niczym Zeus piorunami...

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Sasha - 25-03-2013

(25-03-2013, 0:10:35)Flavix napisał(a): co to za teren jest na rook, w którym jest miejsce na npc, a nie ma npc? to jest przenoszenie na expowisko? to coś nie trybi...

Nowe moby zostaną dziś dodane, więc proszę cierpliwie czekać Smile

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Polkos - 25-03-2013

Po prostu mapka dodana, a skrypt bedzie pozniej (tak jak tp zawsze jest z dobu)

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Dzefrej - 25-03-2013

Czekam żeby zobaczyć te nowe expowisko i naprawiony resp Halzzi Wink

pewnie po resie zostanie wszystko dodane
Co do łączenia pieniędzy u NPC sprawa wygląda tak, że jest to ułatwienie zarówno na rooku jak i na mainie - i powinno zostać wprowadzone i tu i tu.... takie jest moje zdanie

Ktoś tam pisał na temat respów borsuków .... z borsukami wszystko jest ok ... uwierz mi, że nikomu ich nie braknie i napewno zdarzą się zrespić wiem sam po sobie ...

i Skończcie już gadać rook to rook i nic sie tam nikomu nie należy .... rook jest prowadzony dobrze i z głową, a jak ktoś nie wierzy niech wbije 15k to pogadamy Smile

Tak samo można gdybać, jak to jest na mainie ... że w 1 dzień idzie wbić 100k+, tak samo po rebie można wbić od 0 do 250k nikt niczego sie nie czepia, a poziom trudności gry na rooku jest o wiele większy niż na mainie... Stąd ludzie którzy przychodzą z maina (gdzie jest duuużo łatwiej expić) na rook potem płaczą, że rook jest trudny i nudny i wymyślają jakieś smieszne propozycje, żeby ułatwić sobie gre...

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Vinox - 25-03-2013

Powiem krótko Dzefrej ma 100% rację. Najważniejsze to jest ze Rook i Main dla nas ma inne priorytety, ale nie dla tego że nam się nie chce, tylko chcemy dodać coś z głową, a nie jak na mainie jest kilka expowisk które nie sa wykorzystane. O to nam nie chodzi.
Raz -> a trafnie!

Polkos zgadza się. Mapa a skrypty to 2 rożne funkcje w ots. Jedną robi 1 osoba, a 2 druga.

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Sir Goldi - 25-03-2013

Dobrze że nie robisz już expowisk tylko na bambo niech się gracze trochę pomęczą z dojściem na expowiska

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Danysus - 25-03-2013

(25-03-2013, 14:21:13)Sir Goldi napisał(a): Dobrze że nie robisz już expowisk tylko na bambo niech się gracze trochę pomęczą z dojściem na expowiska

Powykupują dźwignie w domkach, w ramach dobudówki i znowu czas dojścia znacznie się zmniejszy.

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Konr@do - 25-03-2013

(25-03-2013, 17:29:05)Danysus napisał(a):
(25-03-2013, 14:21:13)Sir Goldi napisał(a): Dobrze że nie robisz już expowisk tylko na bambo niech się gracze trochę pomęczą z dojściem na expowiska

Powykupują dźwignie w domkach, w ramach dobudówki i znowu czas dojścia znacznie się zmniejszy.

Nie każdego stać na takie "bajery", więc nie przesadzajmy Wink

RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - by XaniQ - 28-03-2013

Wiem że teraz zadam śmieszne pytanie ale gdzie jest ta wyspa desert xd i gdzie na expguard jest ten nowy resp ? ;d
Przeszedłem się na szybko ale nie widziałem tego nowego respa ;p

@Spiver
Dzięki Wink