![]() |
|
Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! (/showthread.php?tid=15642) |
RE: Sonia - modyfikacja. - Palldino - 22-03-2013 (22-03-2013, 20:12:20)Adervo napisał(a): No wreszcie nie? na rooku ma byc trudno a nie latwo ;] @@ z tej opcji dopiero po ub skorzystam ale jak dziala to bdb RE: Sonia - modyfikacja. - Santex - 22-03-2013 No to fajnie, czekam na aktualizacje XD Może pogram na rooku, bo na main mnie gość na zł oszukał i teraz czekam na rozwój sprawy na policji XDDD P.S Będzie jakiś nowy quest rook, czy tylko expowiska? RE: Sonia - modyfikacja. - Rainer - 23-03-2013 i na 100% nie wywalilem bo to pylo po 1 okolo 2:30 ;D bo do 2:25 loocilem poszedlem na oliversa i poszedlem loota sprzedac wiec na 100% nie wywalilem..... RE: Sonia - modyfikacja. - Danysus - 23-03-2013 (23-03-2013, 9:56:42)Rainer napisał(a): i na 100% nie wywalilem bo to pylo po 1 okolo 2:30 ;D bo do 2:25 loocilem poszedlem na oliversa i poszedlem loota sprzedac wiec na 100% nie wywalilem..... N*jebałeś się i potem takie są efekty, co poradzić.
RE: Sonia - modyfikacja. - Rainer - 23-03-2013 cie chyba danysus popierdolilo z deczka ;] nie wiesz to zamknij ryj RE: Sonia - modyfikacja. - Luno Thay - 24-03-2013 Wow xD juz nawet zapomnialem o tym temacie ale dobrze ze dodajecie nowe rzeczy, ciekawe co to a respowiska beda
RE: Sonia - modyfikacja. - Sasha - 24-03-2013 Jak już na Main'ie wprowadziliście takie ''ułatwienie'' to również na Rooku u NPC Ujek moglibyście to zrobić ![]() @Down To nie dla mnie, lecz chcę aby gracze, którzy grają na Rook mieli również ułatwienie. @2x down Musi
RE: Sonia - modyfikacja. - Polkos - 24-03-2013 Sasha, przeciez to jest niepotrzebne twoim zdaniem, wiec mozesz sprzedawac i laczyc kase dalej.. RE: Sonia - modyfikacja. - Palldino - 24-03-2013 (24-03-2013, 16:56:30)Sasha napisał(a): Jak już na Main'ie wprowadziliście takie ''ułatwienie'' to również na Rooku u NPC Ujek moglibyście to zrobić nie? nie musi na rooku byc to samo co na main ... RE: Sonia - modyfikacja. - adiczek - 24-03-2013 (22-03-2013, 21:24:30)Santex napisał(a): No to fajnie, czekam na aktualizacje XD Może pogram na rooku, bo na main mnie gość na zł oszukał i teraz czekam na rozwój sprawy na policji XDDD frajer RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Flavix - 25-03-2013 co to za teren jest na rook, w którym jest miejsce na npc, a nie ma npc? to jest przenoszenie na expowisko? to coś nie trybi... RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Cycek - 25-03-2013 (25-03-2013, 0:10:35)Flavix napisał(a): co to za teren jest na rook, w którym jest miejsce na npc, a nie ma npc? to jest przenoszenie na expowisko? to coś nie trybi... Wladasz skladnia zdania i komunikatywnoscia niczym Zeus piorunami... RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Sasha - 25-03-2013 (25-03-2013, 0:10:35)Flavix napisał(a): co to za teren jest na rook, w którym jest miejsce na npc, a nie ma npc? to jest przenoszenie na expowisko? to coś nie trybi... Nowe moby zostaną dziś dodane, więc proszę cierpliwie czekać
RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Polkos - 25-03-2013 Po prostu mapka dodana, a skrypt bedzie pozniej (tak jak tp zawsze jest z dobu) RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Dzefrej - 25-03-2013 Czekam żeby zobaczyć te nowe expowisko i naprawiony resp Halzzi ![]() pewnie po resie zostanie wszystko dodane Co do łączenia pieniędzy u NPC sprawa wygląda tak, że jest to ułatwienie zarówno na rooku jak i na mainie - i powinno zostać wprowadzone i tu i tu.... takie jest moje zdanie Ktoś tam pisał na temat respów borsuków .... z borsukami wszystko jest ok ... uwierz mi, że nikomu ich nie braknie i napewno zdarzą się zrespić wiem sam po sobie ... i Skończcie już gadać rook to rook i nic sie tam nikomu nie należy .... rook jest prowadzony dobrze i z głową, a jak ktoś nie wierzy niech wbije 15k to pogadamy ![]() Tak samo można gdybać, jak to jest na mainie ... że w 1 dzień idzie wbić 100k+, tak samo po rebie można wbić od 0 do 250k nikt niczego sie nie czepia, a poziom trudności gry na rooku jest o wiele większy niż na mainie... Stąd ludzie którzy przychodzą z maina (gdzie jest duuużo łatwiej expić) na rook potem płaczą, że rook jest trudny i nudny i wymyślają jakieś smieszne propozycje, żeby ułatwić sobie gre... RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Vinox - 25-03-2013 Powiem krótko Dzefrej ma 100% rację. Najważniejsze to jest ze Rook i Main dla nas ma inne priorytety, ale nie dla tego że nam się nie chce, tylko chcemy dodać coś z głową, a nie jak na mainie jest kilka expowisk które nie sa wykorzystane. O to nam nie chodzi. Raz -> a trafnie! Polkos zgadza się. Mapa a skrypty to 2 rożne funkcje w ots. Jedną robi 1 osoba, a 2 druga. RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Sir Goldi - 25-03-2013 Dobrze że nie robisz już expowisk tylko na bambo niech się gracze trochę pomęczą z dojściem na expowiska RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Danysus - 25-03-2013 (25-03-2013, 14:21:13)Sir Goldi napisał(a): Dobrze że nie robisz już expowisk tylko na bambo niech się gracze trochę pomęczą z dojściem na expowiska Powykupują dźwignie w domkach, w ramach dobudówki i znowu czas dojścia znacznie się zmniejszy. RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - Konr@do - 25-03-2013 (25-03-2013, 17:29:05)Danysus napisał(a):(25-03-2013, 14:21:13)Sir Goldi napisał(a): Dobrze że nie robisz już expowisk tylko na bambo niech się gracze trochę pomęczą z dojściem na expowiska Nie każdego stać na takie "bajery", więc nie przesadzajmy
RE: Sonia - modyfikacja, nowe expy, nowy BOSS! - by XaniQ - 28-03-2013 Wiem że teraz zadam śmieszne pytanie ale gdzie jest ta wyspa desert xd i gdzie na expguard jest ten nowy resp ? ;d Przeszedłem się na szybko ale nie widziałem tego nowego respa ;p @Spiver Dzięki
|