![]() |
|
Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja (/showthread.php?tid=14685) Strony:
1
2
|
Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Averxes - 05-12-2012 Z przykrością muszę zawiadomić, iż w dniu dzisiejszym tj. 5.12.2012, ja (Averxes), oraz Sir Assassin Pal składamy rezygnację z pozycji tutora na serwerze. Averxes Rezygnuję z rangi na serwerze po 6 latach, a powodem tego jest głównie brak czasu i trochę chęci do gry. Powodów jest wiele więcej, ale nic wam do mojego życia osobistego. To co zrobię z postacią zostawię dla siebie. Może kiedyś wrócę, pewnie raz na jakiś czas będę się logował. Z graczami, których szanuję, oraz administracją mam nadzieję, że nie stracę kontaktu i oczywiście postaram się dalej pomagać serwerowi jeśli tylko czas na to pozwoli. Dzięki Vinox za współpracę i szansę którą mi dałeś. Zachęcam bardzo do gry i pozdrawiam wszystkich czytających to. Życzę wielkich sukcesów. Chciałbym dodać, że nie rezygnuję z rangi s-moderatora na forum i to tam właśnie możecie się ze mną kontaktować. Powodzenia. Sir Assassin Pal Z dniem dzisiejszym oficjalnie chciałbym zrezygnować z pozycji na serwerze.Jedni mogą się cieszyć inni nie. Straciłem zbyt dużo co mogłem osiągnąć grając w Tibie. Na Mazurskim Otsie, grałem ok 5 lat. Osiągnąłem tutaj 2x bycia w topce jakieś pół roku Domeczkiem Małym(grałem od 200k nim) i Sirkiem od 370k-590350. Do momentu aż nie chciało mi się expić i mnie dogoniono. Spędziłem w ekipie servera 11 miesięcy i 5 dni, w większości był to miły czas spędzony razem z wami. Starałem się pomóc jak tylko potrafiłem. Nikogo tutaj pozdrawiać nie będę bo by sporo osób byłoby wymienionych. Życzę sporych lvl wbitych i wszystkiego dobrego na tym otsie. Vinox ,Felek i Averxes dziękuję za współpracę i że wytrzymaliście ze mną. Obyście mnie miło wspominali.Narazie Grało/gra się świetnie, a Mazurski OTS zawsze jest będzie najlepszym OTS. RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Ciaupcieek - 05-12-2012 Nie no cholera. Moja ulubiona osoba z ekipy (Assassin) odchodzi, kurcze. No cóż, żegnamy. Na wakacje grałem u Was, sporo miłych chwil było i świetnie było można się dogadać z Assassinem jak i z Avarxesem (chociaż miałem wrażenie, iż jest on wrogo do mnie nastawiony )Assassin DJu. Pompuj tam na imprezach w Ameryce czy gdzie, powodzenia w zawodzie Zastępcy Kolegi Kucharza czy jak to tam było. Pozdrawiam, Matisol RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Dragon Fire - 05-12-2012 OOOO NIIIEEEE ! WHY WHY WHY ? _______________ RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Legend - 05-12-2012 Uuuuuuuuuuuuuuuuu niemiło Szkoda:< Miłego życia poza tibia Trzymajcie się;***********
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Freszol - 05-12-2012 No cóż, powodzenia w rl : ) I wszystkiego dobrego RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Avlard - 05-12-2012 Dlaa Wojtka wiesz ze jestes i byles dla mnei za***isty ! Powodzenia w Rl zyciu )a cd sira? hmm :| idz pisac bajki nt dziewczyn/bylych graczy z mazurka ;o dobrze Ci to wychodzilO ![]() A tak serioo to Ciebie tez pozdrawiam i powodzenia !
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Freo - 05-12-2012 Trzymaj Się Sirek ! Pozdrowienia od Freo i Sir Krzysia ! PS. Jak funtów nazbierasz to dalej będziesz w ekipie ? 3maj się uszatku <3 RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Devil - 05-12-2012 Jest ! ! Sirek odchodzi z ekipy ! ! Nie no żart, Sirek wiesz, że z nami różnie to było ale nigdy nie darzyłem Cb przyjaźnią i ty mnie na pewno też ; ] Co do Cb Ave to wielka szkoda, pozostaje GyGy ^^ RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Varion - 05-12-2012 PUMAZ NIEEEE ((((((((((((((((( NIE zlappales mnie na bocie jeszcze ((( 00:26 Sir Assassin Pal: i tak 00:26 Sir Assassin Pal: cie 00:26 Sir Assassin Pal: dorwe wezcie zostancie z jadowitym a nie gadacie glupoty ale i tak grzesiu zycze ci wsystiego dobrego w zyciu zeby ci sie powiodlo powodzenia dla cb i co do jadowitego malo cie znalem ale wiem ze jestes spoko gosc pod niektorymi wzgledami :*
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Cycek - 05-12-2012 Sentymentalnie się zrobiło. ![]() Nie zostaje nic innego jak życzyć wam powodzenia w prawdziwym życiu.
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Rolus - 05-12-2012 Powodzenia w życiu prywatnym, trzymajcie się cieplutko! Że Aver odszedł to można było się spodziewać ale Sirek !? WTF? No ale nie ma co, wasza decyzja. Kontakt GG zostaje. Cześć =] RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - by XaniQ - 05-12-2012 Trochę szkoda że odchodzicie z mazurka , powodzenia w rl życiu
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Swirus - 05-12-2012 (05-12-2012, 22:11:21)Cycek napisał(a): Nie zostaje nic innego jak życzyć wam powodzenia w prawdziwym życiu. Podbijam!! RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Daniel3k - 05-12-2012 Wielka szkoda ;( Trzymajcie sie RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Vizierox - 05-12-2012 Szkoda ze odchodzicie no ale zycie Wojtuś mała pało gg zostaje i tak powodzenia wam obojgu w rl zyciu
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Axorio - 05-12-2012 Wielka szkoda ze odchodzicie :[ powodzenia w rl zyciu. Pjona RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Rahim? - 05-12-2012 Tak Pumex rozumiemy - 22 lata i gra w tibie to przesada xD dobrze, że dotarło to do Ciebie. Elton RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Sasha - 05-12-2012 No szkoda, szkoda. Na prawdę wielka szkoda, że odchodzicie, chociaż, że waszą dwójkę nie trawię sympatią. Pewnie dużo zrobiliście dla serwera, a to się docenia, ale w końcu każdy ma swój początek i zakończenie. Powodzenia w rl życiu. Ja bym tutaj nie wracał ![]() Vinox, Felek, Rolus - Taka ekipa może zostać
RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Krejzii - 05-12-2012 Pumex kretyn jebany w końcu uświadomił sobie, że jest idiotą, który ma 22 lata i gra w tibie.. Dobrze robicie ..Dzięki Pumex za te 100 zł i w ogóle powodzenia w nowym życiu!!! HAHAHHAHA..Snajper, gg zostaje cyganie ♥.. Dobra decyzja XD RE: Averxes & Sir Assassin Pal - Rezygnacja - Adervo - 05-12-2012 no szkoda, że odchodzicie ale też i nie bo poza tibią jest też życie prywatne o którym dużo ludzi zapomina dobra decyzja elo wam .
|